Topul celor mai cunoscute branduri de lenjerie intimă din Republica Moldova.

10 Apr 2018
2160
Topul celor mai cunoscute branduri de lenjerie intimă din Republica Moldova.

Acum că s-a încălzit afară și hainele de iarnă au fost scoase din garderobă eliberând spațiu pentru ceva nou și mai lejer de purtat, vorbim despre haine, dar despre lenjeria intimă? Lenjeria intimă constituie baza unei garderobe și poate să spună foarte multe lucruri despre o femeie. Ce porți pe dedesubtul hainelor este la fel de important ca ținuta în sine. Grija pentru alegerea lenjeriei și potrivirea sa corectă cu piesele vestimentare te duce mai aproape de imaginea unei dame impecabile. O lenjeria intimă frumoasă îți dă încredere, nu numai doar în dormitor, ci și la serviciu, acasă sau când ieși cu prietenii în oraș, aceasta îți scade inhibițiile sexuale și te ajută să te simți mai atrăgătoare. Nu degeaba se spune "lenjerie intima”, este secretul discret al fiecărei femei, aceasta este ceva intim, care nu trebuie sa fie scoase la vedere, ci să pună în evidență atu-urile fiecărei femei. Lenjeria intima trebuie să fie aleasă corect, alege mărimea corectă, aceasta este prima regulă de care trebuie să ții cont, iar apoi de tipul de construcție a corpului, alege ceea ce te avantajează, ce îți va evidenția formele. Aceasta trebuie să fie, în primul rând, confortabilă. În ceea ce privește textura, aceasta poate fi fină și delicată, din mătase sau dantelă, cât despre culori, acestea pot fi discrete sau țipătoare, depinde de ținuta care o porți și de eveniment. Lenjeria intimă poate să cucerească bărbatul tău, mai ales dacă ai cumpărat-o pentru o seara specială, romantică. Fiecare femeie ține în garderoba sa un arsenal de seducție pe care îl scot din sertar la ocazii speciale.

Lenjerie intimă clasică, din dantelă, satin sau lenjerie intimă îndrăzneață, totul depinde de gustul și alegerea ta. Designerii din Republica Moldova aduc pe piața autohtonă lenjerie intimă frumoasă, sexy și comodă. Lista vă propune să aflați care sunt brandurile cele mai vestite din Republica Moldova.

1. BONDYTA LINGERIE

BONDYTA LINGERIE prezintă modele exclusive de lenjerie intimă de cea mai înaltă calitate. Toate modele sunt confecționate manual, în conformitate cu schițe și trăsături unice.

2. LOVE AND PASSION LINGERIE

LOVE AND PASSION LINGERIE este proiectul tinerei designer Nicoleta Munteanu. Designerul coase seturi din dantela, bralette și neglijeuri. Brandul a câștigat încrederea unui număr mare de femei care au ramas mulțumite de lenjeria intimă procurată.

3. LILY CHARME

LILY CHARME produce o gamă largă de lenjerie intimă de bralette, seturi romantice și vintage.

4. O&C BRALETTES

O&C BRALETTES prezintă spre atenția doamnelor și domnișoarelor un asortiment larg de lenjerie intimă inedită, confecționată din cele mai fine stofe cu cel mai senzual design. Aici putem găsi cele mai provocătoare, cele mai romantice sau cele mai conservative piese.

5. DANIEL RACOVIZZA

DANIEL RACOVIZZA este brandul de lenjerie intimă care a devenit cunoscut datorită colecțiilor sale neobișnuite cu broderie națională. Lenjeria brandului nu este doar pentru corp ci și pentru sufletul femeii care știe să poarte grațios fiecare piesă vestimentară.

6. RAVETTI

RAVETTI un brand de lenjerie intimă pentru femei, care empatizează cu nevoile şi grijile femeii din viața cotidiană. Ravetti este lenjeria intimă autohtonă, sexy, dar nu provocatoare, confortabilă, dar nu plictisitoare pentru ca tu să te simți relaxată, liberă, fericită, dar totodată sigură pe sine şi fermecătoare.

 

Comentarii