Ziua îndrăgostiților 2020

14 Feb 2020
1894
Ziua îndrăgostiților 2020

14 februarie 2020, Ziua Îndrăgostiților

Astăzi, de ziua îndrăgostiților se deschid suflete, se cuceresc inimi și se unesc destine.
Astăzi avem două noutăți superbe: 1- este Vineri, 2 - este Ziua îndrăgostiților! Ziua îndrăgostiților, sărbătoarea preluată din Statele Unite, este una dintre cele mai așteptate zile din calendar, mai ales pentru cei care se iubesc. Statisticele demonstrează că pe data de 14 februarie se înregistrează cele mai multe cereri în căsătorie, banal veți zice voi, romantic vor zice cei îndrăgostiți.

Ziua îndrăgostiților este privilegiul perfect de a sărbători dragostea, de a răsfața persoana iubită cu flori, dulciuri, șampanie, ursuleți de pluș și multe alte cadouri drăguțe, totul depinde de imaginația și buzunarul fiecărui.
Pentru că anul acesta avem norocul de a venera dragostea la început de week end putem să prelungim petrecerea până la sfârșitul acestuia. Deja ți-ai imaginat? Un week end plin de dragoste și aventuri, de ce nu? Te întrebi cum sau unde poți să te lași dus de valurile iubirii?
Lista.md ți-a pregătit câteva sugestii unde și cum ai putea să petreci ziua îndrăgostiților pe toată durata week end-ului.

Citybreak pentru îndrăgostiți

Dacă ești pregătit să spargi toți banii pentru această zi atunci un  citybreak alături de persoana iubită va fi alegerea perfectă. Iată câteva  exemple care ar fi destinația perfectă pentru voi doi:

Voiaj International vă propune cele mai fierbinți oferte pentru cele mai romantice destinații turistice. În cazul în care alegi să călătoriți de ziua îndrăgostiților atunci România ar fi cea mai bună alegere pentru că ai un ansamblu de destinații turistice care vă vor impresiona pe ambii. Oricare ar fi destinația turistică important e să fiți fericiți alături unul de celălalt.

voiaj internationalPanda Tur încă o agenție  turistică care din dragoste pentru clienții săi a topit prețurile. Chiar dacă e februarie și e frig în catalogul destinațiilor turistice pe portalul agenției turistice vei găsi oferte care îți vor topi sufletul.

panda tur

Atmosferă romantică

Dacă ești hotărât să sărbătorești ziua îndrăgostiților într-un local autentic care a pregătit o seară tematică, alege unul dintre cele enumerate mai jos:
Restaurant Noroc Bălți a pregătit un program special pentru acest eveniment romantic. Atmosfera romantică este asigurată pentru ca tu și persoana dragă să aveți parte de cea mai deosebită seară în doi.

restaurant noroc balti

AVA 1727 Wine Bar & Restaurant vă invită să faceți parte la evenimentul TIMETOLOVE dedicat zilei îndrăgostiților. Această seară va fi plină de gusturi rafinate, muzică live și băuturi oferite de partenerii restaurantului. Mai mult decât atât, îndrăgostiții vor putea surprinde momentul serii în frumoasa zonă foto, amenajată în stil Polaroid.

ava restaurant

Vrei să fii soția mea?

Dacă ești sigur că iubirea ta este pură și sinceră, iar persoana pentru care porți dragostea este cea cu care vrei să-ți unești destinul și să petreci tot restul vieții alături de ea îți șoptim câteva oferte pentru inelul de logodnă sau chiar pentru verighete.

Verighete.md  vine cu cea mai mare ofertă a anului. Alege oricare pereche de verighete de la salonul Verighete.md și primește cadou un Diamant natural încorporat. Nu rata șansa de a avea cele mai frumoase verighete la cel mai mic preț din țară și la cel mai înalt nivel de calitate.

verighetemdAurum are super ofertă pentru ziua îndrăgostiților. În rețeaua magazinelor Aurum vei găsi reduceri de 14% la toate bijuteriile.

aurum

Cadouri în trend

Tendințele se schimbă pe an ce trece, dacă vrei să faci un cadou mai cool  persoanei dragi atunci un smartphone sau gadget va fi alegerea cea mai potrivită. Iată ce oferte la acestea avem pentru ziua îndrăgostiților:

Neocomputer  îți oferă posibilitatea de a dărui persoanei iubite un cadou performant și trendy.

neocomputer
Maximum a redus prețurile la maxim pentru ca tu să poți surprinde și să oferi persoanei iubite dragostea la maxim.

maximum

Te iubesc până la lună și înapoi

Dacă ești departe de sufletul tău pereche spunei Te iubesc cu o surpriză la domiciliu. Iată cine te poate ajuta să surprinzi persoana dragă:

SurprizeSurprize.md  a pregătit oferte speciale de ziua îndrăgostiților ca tu să nu ratezi ocazia de a spune Te Iubesc chiar dacă ești la mii de kilometri de sufletul pereche.

surprizesurprize
MoldFlowers este la îndemâna ta 24/24 pentru ca tu să-ți poți exprima sentimentele într-un mod special, chiar dacă ești în criză de timp sau ești departe de sufletul drag.

moldflowers

Lista.md  vă dorește să aveți parte de o sărbătoare plină de dragoste. Fie ca această sărbătoare să vă aducă mai aproape de sufletul drag, inimile voastre să bată în același ritm, planurile pe viitor să fie numai despre voi doi. La mulți ani tuturor îndrăgostiților!

Comentarii