5 destinații romantice pentru cei care iubesc!

06 Feb 2018
2305
5 destinații romantice pentru cei care iubesc!

„Fericirea supremă a vieții este sentimentul de a fi iubit.” Goethe


Ziua Îndrăgostiților este ziua dedicată dragostei, ziua in care cuvintele „Te iubesc” sunt rostite cel mai des, iar dragostea si afecțiunea sunt manifestate in cele mai romantice modalitați. Cu toții ne dorim ca această zi sa devină o amintire frumoasă, de neuitatat. Impresiile joaca rolul cel mai important, modul cu care abordez acestă zi este total neobișnuit, orice detaliu contează pentru că totul trebuie sa fie perfect. Ziua Îndrăgostiților reprezintă o ocazie perfectă de a consolida relația de cuplu.Incă mai ai timp sa pregătești un sejur romantic ca sa te asiguri că ai ajuns la inima persoanei iubite și că sunteți infășurați de atmosfera atât de călduroasă ale acestei sărbători.

Pentru că este Ziua Îndrăgostiților și pentru că dorim să răsfățăm persoana iubită în cel mai deosebit mod, noi îți venim în ajutor cu cele mai cuceritoare oferte ale companiilor de turism din Republica Moldova. Operatorii ne atrag cu oferte din cele mai variate, începând de la excursii romantice pe străzile orașelor vechi, terminând cu rasfaț pe malul mării și odihnă activă la munte. Pentru cei mai incurabili romantici și pentru cei veșnic îndrăgostiți vă prezentăm cele mai romantice destinații care includ oferte inimoase și irezistibile.

 

1. Oasis Tur

Oasis Tur vă propune turul îndrăgostiților spre Budapesta si Viena.Turul durează 5 zile, aici putem include cazarea, mesele zilei și un program interesant de a cunoaște orașele europene. Dacă doriți să pătrundeți în istoria mediavală și să pătrundeți în atmosfera sărbătorii atunci o plimbare în doi pe straduțele pline de istorie sau o plimbare nocturnă cu cruaziera este perfect pentru o amintire pe viată.

2.Emirat Travel

Dacă doriți să sărbătoriți într-un stil mai exotic, agenția turistică Emirat Travel vă propune să petreceți Ziua Îndrăgostiților în Egypt, la Marea Roșie. Sună HOT! O cină romantică pe malul mării, apoi o plimbare în doi, este tot ce trebuie pentru a simți din plin spritul sărbătorii.

3. Magic Tur

Magic Tur vine cu ofertă specială de Valentine's Day, o mini vacanță în Romania, Predeal, Hotelul Hart care vă întâmpină cu șampanie și ciocolată, o cameră special amenajată cu decorațiuni romantice, acolo vă așteaptă un pachet de servicii perfect ca voi doi să vă simțiți răsfățați.

4. Adis Tur

Iar pentru cei cuceriți de iarnă și care încă vor să simtă căldura șemineului, Adis Tur vă oferă de Ziua Îndrăgostiților un sejur de neuitat la munte in Romania. Stațiunea Sinaia este locul ideal pentru voi doi. Oferta specială include cazare, excurie la Castelul Peleș, Castelul Bran, Poiana Brașov. Cina romantica cu program artistic si muzica live este obligatoriu.

5. Prim Travel Agency

Prim Travel Agency vă propune super oferta Bukovel de Ziua Îndrăgostiților. Dacă vă place extrimul și dacă doriți să vă distrați în zăpadă, această destinație este perfectă. Oferta include cazarea,regimul de masă și transport comfortabil.

 

Comentarii