Oferte și Evenimente de Sfântul Valentin!

13 Feb 2019
2218
Oferte și Evenimente de Sfântul Valentin!

14 februarie, Sfântul Valentin sau Ziua Îndrăgostiților este doar un pretext de a petrece o zi mai specială alături de persoana iubită. Această zi este dedicată Dragostei, iar imaginația de a organiza o zi de neuitat nu are limite. Dacă sunteți un cuplu care nu uită niciodată să-și demonstreze sentimentele, atunci cu siguranță vei dori într-adevăr ceva special și memorabil pentru celebrarea Dragostei.

De Ziua Îndrăgostiților ciocolata este mai dulce, florile sunt mai frumoase, diamantele devin mai strălucitoare, îndrăgostiții se simt mai fericiți. Cei timizi vor prinde curaj pentru a declara dragostea, cei singuri au cea mai mare șansă să-și găsească sufletul pereche, iar iubițeii care sunt siguri în sentimentele reciproce vor fi hotărâți să-și unească destinele.

Pe aripile iubirii, în fiecare local, în fiecare magazin, în fiecare agenție turistică s-a îmbibat atmosfera de dragoste. Cei care doresc o adevărată poveste de dragoste și să surprindă persoana iubită cu siguranță vor avea nevoie de oferte speciale și de a face alegerea unui local care organizează cel mai romantic eveniment. Florile, ciocolata și jucăriile de pluș ocupă primul loc în topul cadourilor surpriză de Ziua Îndrăgostiților, iar restul depinde de suma pe care ești decis să investești și imaginație.

Ziua Îndrăgostiților este o adevărată provocare de a demonstra cât de creativ ești, această zi specială își oferă posibilitatea să dăruiești cât mai multă afecțiune și să demonstrezi persoanei iubite cât de mult o iubești.

Dacă ești învăluit de rutina și monotonia zilelor obișnuite ai putea să întâmpini unele obstacole în organizarea evenimentului romantic. Nicio Panică! Restaurantele, cluburile, cofetăriile și magazinele au pregătit oferte și evenimente romantice care te vor salva.

Lista îți vine în ajutor cu câteva oferte și evenimente care ar putea să-ți fie de folos sau să adauge un strop de imaginație în alegerea cadoului perfect pentru persoana iubită.

Alege scena iubirii, evenimentul romantic sau oferta specială pentru a spune „Te Iubesc!” într-un mod unic.

  1. OSCAR Banquet Hall vă invită să celebrați ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR la o sărbătoare frumoasă și romantică. Pe 14 februarie, începând cu orele 19.00, oaspeții vor fi surprinși de o atmosferă deosebită, îmbibată cu dragoste, unde vor putea savura un meniu deosebit, delicii culinare, fourchette și băuturi alcoolice nelimitate! Toată seara va avea parte un PROGRAM ARTISTIC exepțional! INVITAȚI SPECIALI: Costi Burlacu şi Corina Ţepeş, Doinița Gherman, Ady Carp, Victoria Lungu, Gabryel Nebunu, DJ show!
  2. Manhattan Hotel & Restaurant propune oaspeților săi multe surprize pe tot parcursul serii. Cei care doresc să petreacă o noapte romantică de Ziua Îndrăgostiților la hotel au la dispoziție pachete-oferte pentru orice buzunar și din partea casei, îndrăgostiții primesc la sosire un platou de fructe și o sticlă de șampanie în fiecare cameră. Spre sfârșitul programului artistic, la orele 22:00 va avea loc lansarea Lampioanelor de pe Terasa Manhattan.
  3. VisPas Bălți Hotel/Restaurant a deschis larg ușile pentru tinerii însurăței, logodiți, într-o relație pentru a celebra Dragostea. VisPas a pregătit multe surprize, meniuri în note tematice la prețuri speciale, concursuri cu premii tematice și atenții dulci din partea casei. Iar pentru a încinge atmosfera, a fost invitat cel mai tare Dj, dar și o moderatoare pe măsură.

Ești pregătit să aduci relația voastră la un alt nivel? Ești sigur că vrei să fii alături de acea persoană pe tot restul vieții? Iată ce oferte sclipitoare au pregătit magazinele de bijuterii:

  1. Aurum are o colecție spectaculoasă de bijuterii. Inelul cu inimă de argint 925, împodobit cu zirconiuri cubice va fi alegerea perfectă pentru o cerere în Căsătorie de Ziua Îndrăgostiților. Acesta poate fi achiziționat cu o reducere de -14%, ofertă specială de Ziua Îndrăgostiților.
  2. Paradis de Sfântul Valentin, special pentru ea, ai reduceri de -7% la o gamă largă de bijuterii strălucitoare. Achiziționează cele mai rafinate bijuterii la cele mai bune prețuri.

Te afli departe de persoana iubită? În ajutor îți vin companiile care livrează flori și cadouri la domiciliu! Surprinde-o cu un cadou special!

  1. Ok Flora face livrare la domeciliu de flori și cadouri în toată Moldova. Comenzile pot fi pentru toate tipurile de evenimente din viața, iar pentru ziua de Sfântul Valentin poți beneficia de reduceri și surprize din partea casei.
  2. CadouriOnline oferă o selecție bogată a diferitor buchete, la prețuri disponibile. Aici veți găsi o selecție atât de bogată de cele mai frumoase buchete de flori, care vor fi livrate la orice adresă într-un timp cât mai rapid. Alegeți trandafiri eleganți de orice culoare și mărime, orhidee, crizanteme, gerbere, alstromerii, garoafe și alte plante. Cele mai frumoase buchete de flori vor fi create de florari cu experiență, care știu totul despre arta design-ului.
  3. Cadouri.md aici puteți găsi cu ușurință un cadou frumos pentru 14 februarie. Agenția de livrări a pregătit cadouri și surprize pentru Femei și pentru Bărbați. Dacă nu ai găsit încă cadoul potrivit pentru persoana iubită, aici cu siguranță o să găsești cele mai romantice cadouri!

Dorești să oferi un cadou mai stilat? Alege producătorii vestimentari din Moldova. Iată ce reduceri și oferte au pregătit aceștia de Ziua Îndrăgostiților:

  1. Aridon îți oferă toată dragostea și cele mai inspirate cadouri pentru persoana iubită! Surprinde-ți jumătatea cu cele mai trendy accesorii ale momentului, acum și cu o reducere atractivă de -30%. Grăbește-te, reducerea este valabilă doar în perioada 12-14 februarie.
  2. Iuvas a pregătit o colecție specială pentru Ziua Îndrăgostiților. Tricourile pentru cuplu, Iuvas, este alegerea perfectă ca să poți face ca fiecare zi să fie mai specială!

Comentarii