Companii cu livrare la domiciliu pe timp de carantină

27 Mar 2020
2682
Companii cu livrare la domiciliu pe timp de carantină

Companii care activează pe timp de carantină

Deja de la începutul anului 2020 întreg globul pământesc a fost lovit de o nou virus, Covid-19, care la momentul actual s-a răspândit în fiecare colț al lumii. Cea mai mare lovitură au primit-o afacerile, de la mic la mare, acestea sunt nevoite să-și pună pe pauză activitatea pe timp de carantină. Se pare că o criză financiară nu vă putea fi evitată. Mai norocoase sunt companiile care pot să-și continue activitatea online și cele care se ocupă de livrări la domiciliu.
Pe timp de carantină este important să stăm acasă să ne protejăm de acest virus, Covid-19 pentru a nu aduce acesta în casele noastre. De aceea Lista.md  îți vine în ajutor cu un top al companiilor care fac livrări la domiciliu și care prestează servicii online pentru că tu, familia ta și cei dragi să vă aflați în siguranță.

Iată companiile care activează pe timp de carantină:

Livrare la domiciliului a medicamentelor

Sănătatea este pe primul loc, mai ales acum, când este foarte ușor de luat o viroza de primăvara. Dacă ai nevoie de medicamente dar ești în carantină, iată unde poți face comandă online cu livrare la domiciliu:
Apteka.MD este farmacia din Republica Moldova, care se ocupă de livrare la domiciliu a medicamentelor. Plasează comanda online și primește medicamentele fără a ieși din casă.

aptekamdSALUTARIS FRAM oferă posibilitatea să faci comandă online orice preparat înregistrat în Republica Moldova și să primești comanda la domiciliu, serviciu, în cel mai scurt timp. Aici găsești cele mai rare preparate medicale la cele mai bune prețuri.

SALUTARISFARM

Livrare la domiciliu a produselor alimentare

Produsele alimentare sunt alte necesitați zilnice care trebuie să fie procurate zilnic pentru a putea întreține o familie. Pentru că unele dintre magazinele alimentare și-au închis ușile pentru perioada de carantină îți propunem să te informezi unde poți comanda online produse alimentare proaspete cu livrare la domiciliu.
Pegas oferă o gamă largă de produse din carne, alimente gustoase și vinuri. Pentru a face cumpărăturile necesare este de ajuns să intri pe site-ul companiei și să plasezi comanda online.

pegasmdMetro este cel mai mare supermarket din Republica Moldova cu cea mai mare gamă de produse alimentare care acum pot fi procurate online cu livrare gratuită. Produsele alimentare pot fi comandate online la prețuri reduse, de asemenea poți beneficia de oferte care sunt valabile și online.

metromd

Livrare la domiciliu a bucatelor

Daca îți este poftă de o pizza sau pur și simplu te-ai săturat de făcut mâncare, aceste localuri îți vor livra la domiciliu mâncare delicioasă.
Andy’s Pizza este restaurantul care nu are nevoie de a fi descris în prea multe cuvinte. Restaurantul care se bucură de o popularitate de invidiat, continuă să bucure clienții fideli prin livrări la domiciliu a preparatelor din meniu.

andysmdFoodhouse.md  îți oferă posibilitatea de a comanda online livrare la domiciliu a bucatelor. Pe portalul companiei vei găsi nu numai cele mai delicioase gustări dar și promoții, oferte, reduceri.

foudhousemdNici  amatorii de  sushi  nu vor fi lipsiți de ocazia de a savura meniul preferat la domiciliu.
Tokyo Sushi  îți oferă serviciu de livrare la domiciliu a sushi seturilor din meniul restaurantului. Pe lângă meniul de sushi poți comanda și o băutură răcoritoare alcoolică sau nealcoolică.

tokyosushimd

Livrare la domiciliu a electronicilor si electrocasnicelor

Ți s-a defectat telefonul sau orice altă tehnică în această perioadă de carantină și nu vrei să ieși din casă? Nicio problemă, iată unde poți face comandă online cu livrare la domiciliu de tehnică de care ai nevoie:

Bomba este magazinul cu un asortiment larg de electronice și electrocasnice. Acum poți plasa comanda online pe portalul magazinului, iar livrarea la domiciliu a produsului va fi gratuită.

bombamdEnter îți oferă posibilitatea să faci comandă online la ce mai noi gadgeturi cu livrare la domiciliu.

Livrare la domiciliu a  cărților

Te-ai plictisit de televizor, telefon, jocuri online și alte activități de acest gen? Atunci este timpul pentru citit! Iată unde poți comanda online cărți cu livrare la domiciliu:
Bestsellermd  este cel mai mare magazin online de cărți. Acum pe timp de carantină poți beneficia de promoții și reduceri.

bestsellermdFii precaut și stai acasă, iar Lista.md  te vă informa despre ofertele noi ale companiilor care își continuă activitatea pe timp de carantină. Devin-o membru Lista.md  pentru a putea rezerva ofertele de care ești interesat.

Comentarii