Love is in the air!

05 Feb 2018
2663
Love is in the air!

Valentine's Day este ziua în care toți cei îndrăgostiți celebrează Dragostea pe care îi unesc. Această sărbătoare este dedicată dragostei încă din secolul 14. Zi în care dragostea poate fi dăruita prin diferite modalități, zi in care imaginația nu are limite. După statistici pe data de 14 februarie peste 220.000 persoane aleg această zi dedicată dragostei pentru a face cererea în căsătorie.

Dacă doriți să impresionați persoana care vă este aproape sufletului, care ocupă un loc special în inima dumneavoastră, atunci nu ratați șansa să o faceți de Valentine's Day, ziua în care dragostea plutește în aer și totul este despre dragoste, cînd poți spune fără să te sfiești cît de mult iubești.

Ciocolata, felicitarile, florile, inimioarele, animăluțele de pluș sunt doar unele dintre cele mai abordate și întrebuințate metode pentru a spune Te Iubesc! Dar dacă dorești să răsfeți persoana iubită “ca la carte” optează pentru ceva mai sofisticat și mai romantic, iar noi îți venim în ajutor cu cele mai bune oferte pentru Ziua Îndragostitiolor în localurile cele mai frumoase, amenajate special pentru a crea atmosfera ideală, intimă pentru voi doi. Iată cele mai bune oferte :

1. Restaurantul Oscar

Restaurantul Oscar vă propune o atmosferă romantică, îmbibată cu dragoste și surprize, cu un meniu special de sărbătoare și program artistic excepțional de muzică live pentru a cuceri și apropia inimile dumneavoastră.

2. Restaurantul Butoiaș

Restaurantul Butoiaș vă promite o petrecere incendiară și de neuitat alături de trupa Akord. Restaurantul are pregătit pentru cei doi un meniu special și concursuri speciale pentru a menține atmosfera specială.

3. Restaurantul Golden Lion

Restaurantul Golden Lion a pregătit pentru cei îndragostiți un eveniment special care include muzică live, meniu individual și program special pentru a întreține atmosfera romantică.

4. Restaurantul Vila

Restaurantul Vila Nouă vine în seara de 14 februarie cu invitat special, meniu select și cu un desert rafinat–cadou pentru fiecare pereche.

5. Tulip Residence

Tulip Residence vă propune să petreceți această zi deosebită întru-un stil oriental. Oferta include masaj thailandez și masă romantică special amenajată de sărbătoare.

Lista.md vă urează să simțiți din plin căldura acestei sărbători atît de frumoase și deosbite alături de persoana iubită!

 

Comentarii