Top 10 destinații de vis.

03 Apr 2018
2238
Top 10 destinații de vis.

Călătoriile joacă un rol important în viața unui om, ele ne ajută să ne dezvoltăm, să ne recreăm și să acumulăm noi experiențe. O călătorie presupune cunoașterea unei noi civilizații cu toate tradițiile și obiceiurile sale. Este important ceea ce-ți oferă o călătorie, această oferă nu doar relaxare ci ne oferă posibilitatea de a învăța multe alte lucruri, oferă momente de meditație, moment în care au loc revizuiri, îmbunătățiri și modificări a unor aspecte din viața omului care în marele oraș și ritmul infernal de lucru nu observăm cele mai mici bucurii, cele mai mici lucruri care au valoare importantă. Toți avem un vis ne împlint, o țară pe care am dori să o vizităm, pe care am dori să o cunoaștem, care ne tentează cel mai tare.

În ajunul sărbătorilor de Paști agențiile de turism au pregătit oferte de vacanță care mai de care. Diversificarea ofertelor încurajează doritorii de a petrece o vacanță de neuitat în afara teritoriului Republicii Moldova să aleagă din meniul destinațiilor de vis al agențiilor de turism. Fie că ți-ai propus o mini vacanță de Paști sau te pregătești pentru un sejur mai îndelungat pe timp de vară, alegerea ține de tine. Agențiile de turism din Republica Moldova deja au afișat spre atenția clienților ofertele de Paști și ofertele fierbinți de vară. Având la îndemâna ofertele, nu este deloc greu să alegi țara pe care vrei să o explorezi.

Noi am pregătit o listă a celor mai accesate destinații:


1. Paris, Franța

Paris, Franța ocupă primul loc în topul celor mai accesate destinații pentru vacanță. Parisul este cunoscut ca oraș al romantismului, dar nu numai, politețea cu care ești abordat ca turist te va surprinde. Parizienii și cultura pariziană îți vor oferi experiențe unice. Istoria și cultura acestui oraș te vor cuceri inevitabil. Dacă ai ales Parisul, ca orașul unde să-ți petrece luna de miere, atunci ai făcut alegerea perfectă pentru a petrece o vacanță de neuitat alături de persoana iubită.

2. Londra, Anglia

Londra, Anglia se plasează pe locul doi cu arta, moda, mâncarea și buna dispoziție oferită turiștilor. Acest oraș este opțiunea cea mai bună pentru a petrece o vacanță agitată. Capitala Angliei are de oferit multă istorie, aceasta fiind centrul internațional al culturii. Londra merită atenția turiștilor care doresc să cunoască din istoria sa, iar obiectivele turistice sunt cu adevărat deosebite, numeroase și extrem de interesante.

3. Roma, Italia

Roma, Italia se clasează pe locul trei după numărul de accesări a turiștilor. Pentru cei care sunt seduși de frumusețea și istoria acestui oraș sunt îndemnați să aleagă acest oraș pentru a petrece vacanță de vis alături de familie, prieteni sau persoana iubită. Un oraș plin de minuni arhitecționale și cultură care sunt de mare valoare pentru turiști. Roma are un asortiment larg de obiective turistice care îmbină odihna cu cunoașterea. Acest oraș este o destinație de vacanță foarte frumoasă, unde poți admira arhitectura excepțională și cunoaște cultura bogată.

4. Bali, Indonezia

Bali, Indonezia este cea care mai poartă și numele de „Insula Zeilor”, fiind una dintre cele mai faimoase destinații alese de turiști. Insula are ca obiective turistice templele tematice și palatele uimitoare din epoca antică. Plajele acestei insule te vor cuceri pentru totdeauna. Bali este locul perfect pentru revindecare morală și spirituală, prin peisajele spectaculoase de răsărit și apus, iar noaptea petrecută pe plaja insulei sub lumina lunii îți vor oferi plăceri paradisiace.

5. Creta, Grecia

Creta, Grecia este insula cu personalitate distinctă și farmec propriu. Dacă a-ți optat de a petrece vacanța de vară pe acestă insulă atunci fi-ți pregătiți să rămâneți surprinși de peisaje unice și muzee impresionante care împărtășesc secretele primei civilizații din Europa. Insula se face remarcabilă datorită trecutului său absolut fascinant, plajelor extraordinare și peisajelor muntoase impresionante.

6. Barcelona, Spania

Barcelona, Spania este un oraș istoric care cu siguranță merită vizitat, datorită locației sale, istoriei, tradițiilor și influenților culturale. Ca turist ai de unde alege ce să vizitezi, acest oraș având ca obiective turistice, parcuri istorice, parcuri botanice, parcuri urbane, plaje, muzee etc. Iar dacă ai norocul să participi la unul dintre carnavalurile care se petrece în acest oraș atunci vei avea parte de o distracție și experiență pe cinste.

7. Praga, Republica Cehă

Praga, Republica Cehă supranumit și “Orașul de Aur” este capitala spre care se îndreaptă cei mai mulți vizitatori. Praga oferă obiective turistice care nu pot fi ocolite. Plimbările pe bulevardele imense unde găsești castele, biserici și clădiri spectaculoase. Splendoare și frumusețea acestui oraș te vor copleși și îți va lăsa o amintire plăcută, urmată de o experiență incomparabilă.

8. Marrakech, Maroc

Marrakech, Maroc este capitala turismului marocan, dar nu și capitala țării. Orașul este unul dintre cel mai viu, mai colorat, și mai intens al Marocului. Valul de agitație, cocktailul de mirosuri înțepătoare, insisența vânzătorilor din bazar și tocmeala până la epuizare, zecile de tarabe cu mâncare stradală combinate cu luxul grădinilor, cu mirosul delicat al apei de flori de portocal te vor face să deschizi noi orizonturi spre o altă cultură, spre o altă civilizație.

9. Istanbul, Turcia

Istanbul, Turcia este orașul care își deschide porțile spre Orient. Dacă ești pasionat de cultura asiatică, de istoria orientală și dacă ești curios să afli despre tradițiile unei religii complet diferită de cea ortodoxă sau catolică atunci acest oraș este destinația ideală pentru tine. Istanbulul îți permite accesul la traseele extravagante și cultura mai puțin obișnuită.

10. New York

New York este orașul care nu doarme niciodată. Este cel mai celebru oraș din lume, aici poți întâlni cele mai faimoase celebrități chiar în plină stradă. New Yorkul este unul dintre centrele mondiale ale filmului, muzicii, culturii. În acest oraș cu siguranță vei găsi ceva interesant care va transfirma vizita la New York într-o vacanță de neuitat. 

 

Comentarii