Online magazine din Republica Moldova

22 Mar 2018
1681
Online magazine din Republica Moldova

Ce este un magazin virtual? Un răspuns scurt la întrebarea ce este un magazin virtual ar fi: un website dinamic, în care producătorul își poate prezenta produsele scoase la vânzare, iar vizitatorii sau clienții, își pot alege produsele pe care doresc să le achiziționeze și, în unele cazuri chiar să le plătească direct prin plata online.

Online magazine sau Magazinele Virtuale sunt destul de accesate, datorită avansării tehnologiilor și datorită comodității. Online magazine oferă comoditate consumatorilor care doresc ca marfa să se deplaseze la ei și nu ei după marfă. Dacă ești în criză de timp sau pur și simplu nu ai chef să mergi la magazin, datorită avansării internetului acum poți face orice fel de cumpărături online, fără să ieși din casă. Farmacie online, vinărie online, magazin online de haine in Moldova, mâncare online, orice, totul la un click distanță. Serviciile online sunt comode și utile, dar cât sunt ele de calitative? Care sunt prețurile la produselor? Evident prețurile sunt mai mari decât în magazine, în plus trebuie să plătești pentru livrarea produselor, dar comoditatea costă. Calitatea produselor depinde de producție, mâncarea poate fi sau nu proaspătă, hainele pot fi pe mărime sau nu, aici ne asumăm și unele riscuri.

În Republica Moldova utilizarea magazinelor online ca model de afacere a înregistrat o creștere explozivă în ultimii ani, înscriindu-se în trendul global de dezvoltare a afacerilor pe Internet.

Vă prezentăm câteva magazine online care comercializează diferite produse din diverse categorii:

Produse alimentare

1.Gastronom

Gastronom este magazinul online de produse eco, precum uleiuri naturale și produse naturale pentru sănătate. Acest site oferă posibilitatea să ai parte de o alimentație sănătoasă și corectă, oferind o gamă largă de produse naturale, de la legume și fructe proaspete până la super-food.

2. Pegas

Pegas oferă un asortiment de mezeluri, mâncare delicioasă și vinuri selecte. Tot ce ați obișnuit să cumpărați în rețeaua de magazine Pegas acum se poate achiziționa în supermarketul virtual.

Alcool

3. Wine.md

Wine.md este site-ul care oferă cumpărătorului șansa de a consulta un specialist în alegerea unui anumit tip de vin. Aici se poate de cumpărat vinuri de calitate la prețuri rezonabile. Magazinul virtual oferă posibilitatea de a surprinde prietenii sau membrii familiei cu un vast asortiment de cadouri selecte pentru orice gust.

4. Pinta Perfecta 

Pinta Perfecta este berărie online. Berăria oferă spre alegerea consumătorilor bere din Marea Britanie, cu gust delicios britanic.

Hand Made

5. Miryam Boutique de Fleurs 

Miryam Boutique de Fleurs este magazinul online de flori pentru cei care doresc să ofere buchete sofisticate de flori. Buchetele Miryam includ farmecul și șarmul franțuzesc.

6. Sweet Honey Moldova

Sweet Honey Moldova oferă produse apicole 100% naturale și foarte delicioase. Magazinul oferă posibilitatea de a impresiona cei dragi cu un coș cadou care include borcănașe de miere.

Mâncare la domiciliu

7. Straus.md 

Straus.md colaborează cu cele mai bune restaurante din Republica Moldova pentru a aduce la tine acasă mâncarea cea mai gustoasă și cea mai proaspătă. Clienții au accesul la meniurile a zeci de restaurante. Lista site-ului propune 87 de restaurante, cafenele, pizzerii, sushi baruri și pub-uri din Moldova.

8. Moki

Moki livrează cei mai buni gogoși. La momentul de față se poate face comandă de o cutiuță cu șase gogoși gustoși, dar comercializanții Moki promit în curând să lărgească platforma pentru a oferi clienților să aleagă cantitatea dorită de gogoși.

9. Eat&Fit

Eat&Fit este magazinul online care are grijă de alimentația sănătoasă a fiecărui client și care în fiecare dimineață sau seară, la ora convenabilă pentru dvs, curierul vă va livra un set de alimentație cu conținutul caloric corect. Acasă, la birou sau chiar la sala de sport.

Medicamente

10. Farmacie.md

Farmacie.md oferă posibilitatea de a procura medicamente online. Farmacia are ca scop livrarea celor mai bune medicamente la prețuri reduse, oferind clienților calitate și profesionalism.

Cosmetologie si Parfumerie

11. venera.md

venera.md pot fi găsite cele mai luxoase asortimente de parfumerie și cosmetică din Republica Moldova. Catalogul conține aproximativ 300 de mărci: Natura Siberica, Organic Shop, Gerovital, Gosh, Christian Dior, Gabriela Sabatini, Revlon, Clinique, Gucci, Mexx, Kenzo, Versace și alte branduri bine cunoscute.

 

Comentarii