10 Sport Baruri pentru fanii fotbalului

19 Iun 2018
4220
10 Sport Baruri pentru fanii fotbalului

Uite că a început cel mai așteptat eveniment ale acestei veri, Campionatul Cupei Mondiale Russia 2018. Cupa Mondiala 2018 de fotbal din Rusia se va desfășura în perioada 14 iunie - 15 iulie pe 12 stadioane din 11 orașe, cu 32 de echipe, împărțite în opt grupe. Fotbalul este un joc îndrăgit de toți bărbații de pe globul pământesc, și uneori chiar și de unele femei. Microbiștii au așteptat acest eveniment cu inima la gură, emoții, competiție, pariuri, toate combinate într-un singur joc. Acest eveniment adună toți amatorii de fotbal la o oră fixă în fața televizoarelor de acasă sau din incinta pub-urilor și barurilor sportive.

Noi ți-am pregătit o Listă cu barurile și pub-urile sportive din Chișinău care așteaptă cu ușile deschise, bere rece și cele mai mari ecrane pe toți cei care doresc să urmărească meciurile de fotbal într-o ambianță plăcută alături de prieteni.

1. Carlsberg Pena Pub

Carlsberg Pena Pub este localul perfect unde poți să urmărești meciul de fotbal ale echipelor preferate. În incinta Pub-ului vei putea savura bere rece și gustări delicioase alături de prietenii tăi.

2. Berăria Chișinău

Berăria Chișinău este o combinaţie minunată a stilului clasic britanic și a atmosferei Chișinăului vechi. Berea deosebită, pe care nu o veți mai găsi în niciun local din oraș, cu o aromă intensă şi bogată vă va motiva să vă adunaţi aici cu prietenii după o zi obositoare de muncă.

3. Dublin Irish Pub

Dublin Irish Pub este o bucățică mică de Irlanda ruptă și adusă pe teritoriul Moldovei. Localul oferă clienților săi o atmosferă confortabilă, delicii ale bucătăriei irlandeze. Aici se pot urmări meciurile de fotbal alături de prieteni și familie.

4. PartyZan Club

PartyZan Club este o proprietate privată, personalul instituției are dreptul să-și aleagă clienții. În club se poate intra prin două modalități: prima, clic pe butonul de apel și așteptați o posibilă deschidere a ușii, a doua - folosiți cardul de club.

5. DRAFT Arena

DRAFT Arena propune tuturor fanilor ale fotbalului să vizualizeze meciurile într-o atmosferă deosebită având la dispoziție un asortiment larg de bere la metru pentru orice gust.

6. Double Beer PUB

Double Beer PUB așteaptă cu drag toți amatorii de fotbal pentru a urmări meciurile Campionatului Mondial de Fotbal cu multă bere bună, gustări pe măsură și buna dispoziție.

7. GreenPub Bar

GreenPub Bar este club pentru persoane cu interese gastronomice şi dragoste faţă de bere şi vin. Cu ocazia celui mai așteptat eveniment al verii, Cupa Mondiala de Fotbal, acum în incinta localului se pot vizualiza meciurile de fotbal.

8. Arcada Pub & Grill

Arcada Pub & Grill este locația perfectă pentru tine și gașca ta. Atmosferă plăcută, mâncare delicioasă și bere rece pentru vizionarea meciului echipei favorite.

9. Lord of the Wings Moldova

Lord of the Wings Moldova întâmpină oaspeții săi cu cel mai larg și diversificat meniu de aripioare și sosuri. Berea rece și cele mai gustoase aripioare din oraș te invită să urmărești cel mai frumos eveniment al acestei veri.

10. Budweiser Pub

Budweiser Pub este o parte mică, confortabilă și caldă a Angliei, este o locație demnă de cele mai bune tradiții ale ospitalității și băuturii englezești.

 

Comentarii