Vacanță de iarnă! Vezi ce au pregătit agențiile turistice din Republica Moldova!

13 Dec 2018
2456
Vacanță de iarnă! Vezi ce au pregătit agențiile turistice din Republica Moldova!

Iarna este anotimpul tradițiilor și obiceiurilor transmise din moși strămoși. Colinda, matineul, pregătirea meselor bogate în delicii și mirosul de brad sunt prezente în fiecare casă, în fiecare colț al lumii. Toate acestea prevestesc cele mai frumoase sărbători de iarnă: Moș Nicolae, Sfântul Andrei, Crăciunul și Anul Nou.

Sărbătorile de iarnă sunt cele mai prețioase, pentru că ele adună toți membrii familiei la masa de sărbătoare, alături de cei dragi. În casă predomină atmosfera specială care te poartă prin timp, amintindu-ți de clipele fericite din copilărie. Aceste sărbători sunt o mare bucurie atât pentru copii cât și pentru maturi, pentru că este timpul cadourilor. Se primesc și se dăruiesc cadouri simbolice, mai sofisticate, hand-made ect.

Spiritul sărbătorilor de iarnă te învăluiesc cu magia sa. De sărbători devenim mai buni, mai prietenoși, suntem predispuși să nu ținem cont de cheltuielile pe care le facem pentru cadouri, masa festivă, vestimentație, etc. Pentru că sărbătorile de iarnă sunt cele mai sentimentale, dorim să mulțumim pe fiecare prieten, fiecare membru al familiei cu un cadou cât mai frumos care să demonstreze cât mai multă afecțiune.

Peste tot au început pregătirile pentru sărbătorilor de iarnă, mult așteptatul concediul de iarnă ne bate la ușă. În perioada de iarnă chiar și companiile doresc să demonstreze afecțiunea față de clienții săi, cu cele mai generoase oferte de iarnă, reduceri și promoții ale anului.

Fie că mergem în concediu de iarnă peste hotare, fie că îl petrecem acasă putem beneficia de ofertele de iarnă ale companiilor. Dacă ai planificat să surprinzi cei dragi cu o invitație pentru o vacanță peste hotare, Lista îți propune agențiile turistice cu cele mai fierbinți oferte de iarnă.

 


Panda Tur propune spre atenția celor dornici de a petrece vacanță de iarnă mai departe de casă, cele mai mari reduceri la toate destinațiile turistice la cele mai fierbinți oferte de iarnă.

Magic Tur oferă cele mai bune prețuri pentru o vacanță de iarnă, plină de aventuri și distracție.

Star-Tur aduce spre atenția celor ce doresc o vacanță de sărbători peste hotare cele mai WOW prețuri.

Donatella Tur surprinde cu oferte fulger. Direcțiile propuse de către agenție sunt: România, Bulgaria, Ucraina, Austria, Andora, Italia.

Valentina Tur propune să petreci o vacanță la munte la cele mai bune oferte de iarnă, unde vei avea parte de cele mai frumoase piste de schi și cazare la cele mai bune oferte de iarnă.

Favorit Tur propune cele mai populare stațiuni din Romania, printre care Poiana-Brașov, Sinaia, Cheile Gradiște, Moeciu, Predeal și multe altele destinații pot fi vizitate prin intermediul agenției de voiaj. Favorit-Tur pune la dispoziție 5 curse cu autocarul tur-retur spre toate hotelurile din zonele muntoase. Favorit-Tur asigură vacanță de iarnă și include în toate pachetele turistice asigurări medicale.

Solei Turism este agenția de turism specializată în organizarea petrecerii timpului liber și tratamentelor în cele mai bune stațiuni din lume, tururi în munți, excursii Tururi în Turcia, Tururi în Bulgaria, Tururi în Grecia, Tururi în Italia, Tururi în Spania și multe alte destinații la prețuri accesibile.

Travel Planet propune o ofertă de călătorie în care câteva zile timpul va căpăta alte valențe. Agenția oferă cele mai în vogă oferte ale acestui an. Obiectivul agenției este de a oferi clienților oferte turistice avantajoase.

Explore este una dintre primele agenții de turism care oferă o gamă largă de destinații turistice pentru orice buzunar.

City Break este o variantă nouă de odihnă ce devine tot mai populară, în care poți să ai parte de o mini vacanță de iarnă  la un preț accesibil pentru cele mai uimitoare destinații.

Voiaj Internațional oferă posibilitatea de surprinde familia sau prieteni cu o vacanță de iarnă  la un preț avantajos.

Comentarii