Ultimele oferte de iarnă

28 Feb 2020
1836
Ultimele oferte de iarnă

Ultimele oferte de iarnă

Acest week end ne luăm rămas bun de la iarnă, deși nu prea s-a simțit prezența acestui anotimp. Ne putem plânge de lipsa zăpezii, dar nu și de lipsa ofertelor. Companiile ne-au oferit o multitudine de oferte pe tot parcursul acestui anotimp, de la oferte turistice la oferte pentru electronice și electrocasnice. Despre aceasta ne vorbește statistica Lista.md care a avut de promovat mult mai multe oferte decât în anii trecuți. Și acum ca la sfârșit de iarnă ne-am dorit să vedem ce oferte au rămas pe ultima sută de metri.

Agenții turistice

Începem cu agențiile turistice. Deși iarna aceasta toți vor fi de acord că am dus lipsa de zăpadă, aceasta nu a lipsit pentru destinațiile turistice precum  Bukovel.
MVV Tur încheie sezonul de vacanță de iarnă cu o super reducere. Pentru cei care nu au văzut încă zăpadă, agenția turistică vă oferă șansă unică de a vizita Bukovelul la o Mega Reducere de -30%. Cazare la Mardan Palace  4* cu mic dejun și Spa inclus, 300m de Bukovel! Priveliște ca în povești! 100% o să vă placă! Oferta este valabilă doar pentru următoarele date: 23.02-26.02, 01.03-05.03.

mvv turAssorti Travel este agenția turistică care vine cu ultimele oferte fierbinți de iarnă, grăbește-te până pe 29.02.2020, ultimele zile de reduceri  Early Booking II, pentru Turcia/Antalya. Rezervă acum! Pentru a afla mai multe detalii și contactele agenției turistice accesați pagina companiei.

assorti travel

Ședințe foto

Precum știm luna februarie este dedicată dragostei, deci noi avem încă o ofertă de ziua îndrăgostiților rămasă în pușculiță.
Riviera Studio a prelungit sesiunile foto dedicate zilei îndrăgostiților până la sfârșit de iarnă. Grăbește-te și rezervă această ofertă, au mai rămas 1 zi!

riviera studio

Frumusețe și  Spa

Întâmpină primăvara frumos! Pentru că primăvara este despre prospețime, Lista.md are câteva oferte a companiilor înregistrate care te vor reîmprospăta și care îți vor da noi senzații.
Bagassa te îndeamnă să încerci noua metodă de epilare, sugaring, la preț accesibil. Mai mult de atât, în cazul în care ești mai timidă de felul tău poți comanda setul de începător pentru un  sugaring  la domiciliu. Rezervă oferta pentru sugaring și pășește în primăvară cu piciorușe fine!

bagassa oferta
Shiro Massage&Spa este compania care îți va oferi un masaj relaxant oriunde și oricând ai nevoie. Tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de un masaj relaxant este să-i apelezi, contactele companiei le vei găsi chiar pe Lista.md. Iar dacă ești mai atent vei găsi oferte speciale pentru cupluri, ca tu și persoana dragă să vă relaxați împreună.

shiro massage & spa

Evenimente în week end

Avem ocazia unică de a participa la eveniment, la această dată rară, de care avem parte o dată la 4 ani, 29 februarie. Iată ce evenimente speciale avem pentru această cifră rară din calendar.
Famous Club  are ca invitat interpretul îndrăgit în Rusia,  Ukraina  și în Republica Moldova,  Mișa  Marvin. Celebrul cântăreț va interpreta concertul său pe data de 28 februarie.

famousclubmoldova
Vinăria Cricova  vă invită la un eveniment inedit "Land of Wine", în care tu alegi regatul CuVin sau FărăVin. Acest eveniment se va petrece pe data de 29 februarie, iar biletul include: „Cupa regatului” suvenir,  Wellcome  Drink: „Licoare Domnească”, apartenența la un „Regat al Vinului”, Excursie în „Cramele Cricova”, accesul la zonele de divertisment.

cricova

Iarna aceasta, platforma Lista.md  a găzduit oferte speciale de tot felul din diferite domenii și pentru auditorii diferite. Aceasta demonstrează încrederea și aprecierea companiilor înregistrate care aleg zilnic să se promoveze online pe Lista.md.

Și pentru că utilizatorii platformei adoră ofertele, iar vizitatorii sunt mereu țintiți pe Lista.md, așteptând oferte noi, vacanțe ieftine, oferte de muncă, prețuri scăzute, reduceri mari, evenimente spectaculoase etc, Lista.md încurajează companiile să fie activi pe paginile sale și să adauge cât mai multe oferte și evenimente. Poate utilizatorii vor alege anume oferta ta!

Comentarii