Unde și cum puteți plasa spre vânzare tablouri online?

19 Apr 2021
1878
Unde și cum puteți plasa spre vânzare tablouri online?

Pentru marketinug în vânzare tablouri online este nevoie de timp și efort. Înainte de a publica tablouri online de vânzare, trebuie să fiți conștienți că 50% din timp veți investi anume în promovare de picturi de vânzare. Acest domeniu de afacere necesită mult timp, dar totodată este foarte important, pentru că, cu cât mai mult veți promova produsul dvs, cu atât mai mulți cumpărători și fani veți obține. Cu toate acestea, uneori pot trece luni de zile, ba chiar și ani, până cineva va observa și va cumpăra capodopera dvs. De aceea, este foarte important să cunoașteți cum și unde puteți plasa spre vânzare tablouri online.

arta1

8 sfaturi pentru o vânzare tablouri online de succes

Spre atenția dvs sunt prezentate 8 sfaturi simple dar efective despre: „cum vând tablouri” într-un timp cât mai scurt, economisind timpul la maxim.

Propria platformă de vânzare tablouri online

Să ai propriul site de tablouri online de vânzare – este cel mai benefic, mai ales pentru antreprenorul care este și pictorul, care are în cap nu doar gânduri despre arta sa, ci și întrebarea: „unde îmi vând tablourile?”.

Sunt deja câteva soluții care vă oferă servicii de hosting pentru pictori începători, de exemplu: artweb, fasco și artmajeur. Avantajul acestor servicii este cunoștințele în acest domeniu, iar dezavantajul ar putea fi pentru unii, plata anuală. În cazul în care doriți un site personalizat, realizat individual, atunci drumul dvs va duce spre una dintre companiile IT sau agențiile de optimizare SEO și creare site-uri din Moldova.

Cel mai recomandat este să optați pentru site-urile unde este posibil comerțul electronic. Pagina dvs web nu trebuie să includă doar o galerie, ci și un magazin online de picturi de vânzare. De asemenea, vă propunem o metodă eficientă de vânzare tablouri online pe platformele care au categorii: vând tablouri/cumpăr tablouri.

Creați un blog personal

Începeți un blog personal – modalitatea perfectă de a spune lumii despre talentul dvs. Nu este numaidecât să scrieți lecturi, este necesar să faceți postări constant și regulat despre creațiile dvs. Unii bloggeri, postează foarte des, apoi dispar pentru câteva luni, apoi se miră despre faptul că urmăritorii se dezabonează.

Fiți fidel artei. Alegeți un subiect și respectați-l, de exemplu, scrieți despre lucrările dvs artistice sau despre artă în general. Nu scrieți despre știri, despre familia dvs, despre ceaiul preferat sau despre ultimele evenimente de modă, doar în cazul în care acestea sunt legate de artă sau dacă sunt inspirația dvs. Pentru că aveți nevoie de trafic, aveți nevoie să atrageți oameni interesați de artă, prin urmare, de picturile dvs.

art2

Fiți activ pe rețelele de socializare

Rețelele de socializare sunt instrumente perfecte pentru vânzări. Trebuie să fiți prezent peste tot: Facebook, Instagram, Twitter, Tumblr, Youtube, chiar și TikTok. Fiecare rețea socială este o sursă de clienți potențiali.

Nu este numaidecât să faceți 20 de postări pe zi, deopotrivă, auditoriu dvs nu trebuie să considere acestea precum un spam. Faceți câte 1-2 postări pe rețelele sociale și 3-4 postări pe Twitter și TikTok.

Fiți activ. Dacă cineva adaugă comentarii la postarea dvs, numaidecât adăugați un răspuns, feedback-ul urmăritorilor este foarte important!

Ca și în cazului blogurilor, încercați să nu faceți postări despre viața personală și artă pe aceleași rețele sociale, nu le amestecați într-o oală. Profilul creat pentru artă, trebuie să conțină postări numai despre artă. Profilul dvs personal este despre altceva.

Creați Pinterest

Platforma Pinterest este bună nu doar pentru căutare idei pentru tatuaje! Platforma are o audiență lunară de 250 de milioane de utilizatori, dintre care 25 de milioane sunt în Statele Unite și aproximativ 80% sunt femei. Pinterest nu este o rețea de socializare, ci un motor de căutare care vă va ajuta să vă promovați arta dvs, dar și să vă inspirați de la alți artiști.

Creați propriul Brand

Creați un design unic pentru postările dvs despre vânzare tablouri online, acesta trebuie să fie irepetabil. Nu folosiți imagini existente, creați imaginea dvs. Canva se potrivește ireproșabil pentru crearea coperților profesionale pentru postările dvs, atât pentru rețelele de socializare cât și pentru bloguri, ele trebuie făcute de dvs.

art3

Utilizați SEO

Folosiți cuvinte cheie în postările dvs, pentru ca motoarele de căutare precum Google, sau Mail, să vă poată găsi cât mai ușor și rapid. O pagină bine optimizată vorbește același „limbaj” cu motoarele de căutare, ceea ce va atrage mai mulți vizitatori pe rețelele sociale sau pe pagina web a dvs.

Studiați despre marketing

Audiați podcasturi, citiți articole despre marketing și branding și foarte important este să cunoașteți câte ceva despre promovare online și promovare offline. Produsul este doar jumătate din lucru, cealaltă jumătate o va ocupa promovarea și publicitatea acestuia. Bineînțeles, dacă doriți să aveți succes în domeniul de vânzare tablouri online.

Galerii de artă online și site-uri pentru vânzare tablouri online

Datorită pandemiei, apar tot mai multe galerii de artă online pentru vânzare tablouri online, dar galeriile în timp real încă pot fi vizitate. Alegerea este copleșitoare. Unele funcționează mai bine, altele nu atât de bine, dar dacă aveți drept scop să creșteți ratele de vânzare tablouri online, atunci, în mod cert, sunteți nevoiți să apelați măcar la serviciile unor galerii de artă online.

O opțiune și mai bună este „Iarmarocul de picturi”, acesta nu este doar un site pentru vânzare tablouri online ale pictorilor începători, ci și cea mai mare platformă online pentru vânzări hand-made din CSI.

De asemenea, puteți atrage atenția la Avito, Gallerix, ArtOnline și Artsy.

Calea unui pictor începător nu este ușoară și adesea chiar poate fi dificilă. Administrația Lista.md speră că măcar puțin v-a ajutat cu sfaturile despre vânzare tablouri online. Înregistrați-vă, expuneți-vă părerea și rămâneți conectați cu ceilalți membri ale platformei.

Comentarii