TOP-10 Agentii de Optimizare SEO și creare site-uri în Moldova

19 Iun 2020
3680
TOP-10 Agentii de Optimizare SEO și creare site-uri în Moldova

În sfârșit, după o perioadă de mai bine de 2 luni afacerile treptat își preiau activitatea. Bineînțeles mai întâi trebuie de respectat anumite reguli impuse atât pentru administratorii localurilor și angajați cât și pentru vizitatorii acestora. Putem spune cu siguranță că pandemia COVID-19 a schimbat cursul vânzărilor și dezvoltării a tuturor companiilor, mai puțin pentru afacerile online. Mai bine zis, afacerile online  au rămas stabile sau chiar și-au crescut vânzările, din acest motiv mulți oameni de afaceri s-au reprofilat și și-au mutat afacerea în mediul online.

Când totul s-a oprit, când nimic nu mai circulă, când ușile localurile s-au încuiat și au trecut în izolare, atunci a oprit și banul să se învârtă, dar nu și online. Restaurantele imediat au pus la dispoziția clienților săi opțiunea de livrare la domiciliu a apei, la fel și unele magazine alimentare și produse de uz casnic. Astăzi, internetul este cel mai sigur și mai rapid mod de a păstra și de a crește numărul vânzărilor, de a interacționa la distanță cu clienții, de a stabili o relație sănătoasă. De aceea, cea mai bună soluție pentru a accelera și a menține o afacere, în prezent este de a o transfera în mediul online. Ca dovadă este experiența unor oameni de afaceri care pe timp de izolare au oferit servicii online și au înțeles simplul fapt că o afacere poate supraviețui fără a închiria un spațiu, fără a angaja mai mult personal, fără a plăti taxe în plus. Din aceste motive unii oameni de afaceri au hotărât să-și stabilească afacerea online.

Ce facem dacă afacerea noastră are nevoie de exteriorizare? De un local și de un anumit spațiu? Răspunsul este evident, marketing și branding, aceste două metode de promovare sunt mai mult decât necesare. Pe scurt, acestea au nevoie de mai multă vizibilitate a afacerii în mediul online. Afacerile precum: stomatologiile private, clinicile private, magazinele de haine, într-o mică proporție, companiile de construcții, auto-service-urile, etc au nevoie să consulte oamenii în timp real. Pentru asemenea afaceri este nevoie de un web site, pentru a-și face prezența online, și bineînțeles prezența pe rețelele de socializare. Dar cum de obținut acesta?

Outsourcing – un proces de exteriorizare a companiei și serviciilor/produselor acesteia. Lăsați profesioniștii în domeniul IT să vă demonstreze că niciun virus, nicio pandemie, nimic nu poate afecta afacerea dvs. Cel mai bine ar fi să apelați la profesioniști, care se vor ocupa de crearea site-urilor (Moldova), marketingului online, promovarea afacerii etc. Lăsați profesioniștii să facă magie din toate ingredientele adunate pentru a aduce afacerea dvs la un alt nivel de vizibilitate în mediul online. În linii generale, ousourcing-ul este despre sistemele informaționale ale companiei care sunt transferate companiilor IT ce se ocupă de asistența tehnică și software. Lista funcțiilor transferate poate include: crearea de site-uri web, optimizare SEO, online marketing, monitorizarea rețelelor de socializare și a blogului (SMM), asistență sau dezvoltare software, întreținere de computer și echipamente conexe.

Anume de SEO depinde cât de mare va fi rata căutărilor în clasamentul motorului de căutare, câți clienți vor vedea site-ul dvs și câți oameni se vor orienta către afacerea dvs. Tot ce aveți nevoie doar de inițiativa de a vă muta afacerea în mediul online, de restul se vor ocupa studiourile web sau companii IT. Întrebarea cea mai importantă este cum să găsim un SEO specialist profesionist căruia i se poate încredința promovarea unei afaceri în mediul online.

Cele mai bune agentii de optimizare SEO  și web design

Lista.md a cercetat cu atenție domeniul SEO și a analizat fiecare web studioși  companie IT pentru a vă oferi cele mai bune recomandații pentru servicii de creare a unui web site, promovare online, hosting, optimizare SEO, creare magazin online, etc.

Studio Webmaster

Acest web studio ocupă poziția de Lider printre companiile IT din Republica Moldova. Echipa este alcătuită din profesioniști responsabili și entuziasmați să obțină tot mai mult succes. Compania IT “Studio Webmaster” admite că din propria inițiativă, încearcă mereu să stabilească parteneriate pe o perioadă lungă atât cu clienții din Republica Moldova, precum și cu clienții din alte țări. Lista serviciilor oferite de către compania IT sunt: creare web site-uri, aplicații, branding și multe altele.

studio webmaster
SEO Studio

Partener oficial al 1C BITRIX și câștigător al Notorium Awards 2017 în cadrul nominalizării „Categoria SERVICII CERCETARE, DESIGN, IT, HOSTING”. Obiectivul principal al companiei IT este de a stabili un site în topul căutărilor și de a crește numărul de clienți noi și, în consecință, numărul vânzărilor. În funcție de obiectivele și capacitățile dvs, compania SEO STUDIO oferă diverse pachete care includ servicii precum promovarea site-ului web în motoarele de căutare, optimizarea SEO, configurarea publicității contextuale și promovarea SMM. Pentru a confirma calitatea serviciilor, aceasta are în spate 8 ani de experiență de succes în colaborarea cu branduri cunoscute, iar în cazul în care condițiile contractului nu sunt îndeplinite sau respectate, compania IT întoarce banii clientului.

seo studio


WebIT

Web studioul WebIT activează în orașul Chișinău, aceasta a acumulat o istorie de succes timp de 14 ani și sute de proiecte atât pe teritoriul Moldovei cât și în străinătate. Obiectivul principal al companiei IT este crearea web site-urilor de înaltă calitate, crearea unui design unic și implementarea unor strategii de marketing unice, precum și deservirea și promovarea eficientă a web site-ului. Cu alte cuvinte, WebIt oferă servicii de marketing și web design.

webit

 

SEMSEO

Compania IT își desfășoară activitatea în orașul Chișinău, aceasta se evidențiază cu o vastă experiență în domeniul de promovare a site-urilor în mediul online. Scopul primar al companiei IT este de a crește traficul site-ului, respectiv numărul vizitatorilor. SEMSEO oferă servicii de marketing complexe la nivel profesional și garantează o creștere vizibilă a eficacității site-ului dvs.

semseomd

 

iLab.md

Compania iLab.md se diferențiază de celelalte companii IT prin orientarea mai accentuată către piața internațională. Comparativ cu celelalte companii It, iLab se ocupă de crearea și promovarea site-urilor celor mai mari companii din Republica Moldova. Colaborând cu această companie IT, vă puteți baza cu încredere pe responsabilitatea și abordarea individuală a proiectului dvs. Bomba, Bemol, Euroline sunt doar unele dintre brandurile renumite care au colaborat cu web studioul iLab.md.

internet laborator  Bill Gates bine a zis “Dacă afacerea dvs nu este pe internet, atunci nu sunteți om de afacere”, cred că aceste cuvinte sunt mai actuale ca niciodată. Pe timp de pandemie, tot mai mulți oameni de afaceri își mută afacerea în mediul online, comercializând și petrecând tot mai mult timp online. Companiile investesc anual miliarde de dolari pentru marketing online și pentru promovarea brandurilor sale, doar pentru a atrage mai multă audiență. În condițiile competitive pe piața de afaceri și creșterea necesității de a apela la domeniul IT, oamenii de afaceri efectiv nu pot să ignore această nișă.

În anul 2020, nicio afacere nu poate supraviețui fără promovare online și fără susținerea tehnologiilor informaționale. Fiecare afacere are nevoie de un outsourcing demn și promovare online de calitate. Lista.md este aici pentru a susține și pentru a ajuta companiile să se evidențieze și să promoveze în mediul online: serviciile, produsele și ofertele, fără ca dvs să investiți bani în companiile SEO și agențiile de marketing.

Lista.md este o platformă unică, unde după înregistrarea companiei dvs veți primi promovare online gratuită a acesteia. Beneficiile cele mai importante a promovării online pe platforma noastră sunt: postări pe rețele de socializare pentru un număr mare de urmăritori, audiență mare, vizitatori care pot fi convertiți ușor în clienți fideli, conectare directă cu fiecare membru al platformei. Vreți să beneficiați de toate acestea? Vă doriți o prezență online mai pronunțată ? Tot ce trebuie să faceți e să creați profilul companiei dvs pe Lista.md, iar mecanismul SMM va da start la promovarea online.

Lista.md v-a oferit informații utile despre top cele mai bune companii de crearea site-urilor (Moldova), iar alți membrii platformei vor fi curioși să afle care este agentia dvs preferata și de ce. Înainte de a face recomandările nu uitați să creați profilul de membru.

Comentarii