Livrare apă la domiciliu

08 Mai 2020
3626
Livrare apă la domiciliu

Apa este esența vieții. O picătură de apă poate potoli setea, poate reînvia natura, poate spăla murdăria. Apa este esențială pentru sănătatea organismului nostru. Dacă fără mâncare putem supraviețui până la 40 de zile, fără apă nu rezistăm mai mult de 3-5 zile. O bem, o folosim la gătit, ne spălam cu ea, înotăm în ea. Suntem alcătuiți în mare măsură din ea, organismul uman fiind alcătuit în proporție de 60-70% din apă, 75% din compoziția creierului este apă, 80% din compoziția celulelor de sânge este apă. Este cel mai prețios element al naturii, dacă luăm în calcul importanța ei și cât de des este folosită. Avem cu ea o legătură veche, adâncă și cu totul aparte, nu am putea trăi fără apă, fără ea ar muri tot organismul viu de pe pământ. 

Acum consumul de apă s-a mărit considerent din cauza izolării, în familie se consumă tot mai multă apă, se gătește mai mult, se spală mai mult, se bea mai multă apă, mai ales că timpul afară se încălzește și necesitatea de a consuma mai multa apă se mărește.   

Livrare  apă potabilă in Republica Moldova

Dacă nu vrei să încalci regulile carantinei și să ieși din casă, dar ai nevoie de apă, Lista.md îți prezintăcompaniile ce livrează apă la domiciliu

Apă Bună  -  Chișinău 

Apă Bună (Chișinău) livrează apă la butelii de 19L la domiciliu sau la birou, livrarea este gratuită de la comanda de 2 butelii, dacă comanda este de o singură butelie costul livrării constituie 10 lei. De asemenea, pe siteul apabuna.md veți găsi și alte produse alimentare de primă necesitate care pot fi comandate online și livrate la domiciliu. 

apa buna chisinau

Aqua unIQa 

Aqua unIQa este prima apă iodată în Republica Moldova creată împreună cu Ministerul Sănătății RM. Calitatea apei potabile, aqua unIQa, este monitorizată zilnic și verificată prin programe preliminare și încercări de laborator. Produsul este certificat conform normelor sanitare și standardelor naționale, ceea ce vă permite să aveți încredere în acest produs.Clienților fideli li se oferă echipament special pentru apă – cooler sau pompă. 

aquauniqa.md

AQUASTAR 

Compania livrează apă potabilă, ozonizată, purificată de sistem watercooler şi echipamente moderne pentru consumarea acesteia. Apa este livrată în butelii de 19 litri, ambalaj returnabil. Buteliile sunt confecționate din policarbonat - inofensiv pentru sănătatea umană. 

aquastar.md

Viaţă Bună 

Livrarea apei potabile purificate plate „Viață Bună” se face gratuit. Apa este livrată în recipiente sigilate și transportată cu mașini speciale. 

viatabuna

AQUA green 

Compania "AQUA MARKET" SRL oferă servicii de livrare a apei potabile de masă, purificată, tratată cu ozon și raze UV, marcă AQUA green în recipienți de policarbonat cu volum de 19L. Apa "AQUA green" este un produs care vă ajută să dispuneți de apă de cea mai bună calitate în cantități suficiente. Livrarea de apă se face acasă sau la birou. 

aquamarket.md

Rusnac-MoldAqua 

Rusnac-MoldAqua, sau  apa Gura Căinarului a fost înființată în 1994 într-o zonă ecologic curată în satul Gura Căinarului din raionul Florești, Republica Moldova. Serviciile unice, prestate de Rusnac-MoldAqua, sunt orientate în primul rând spre persoanele care doresc să consume apă potabilă de calitate înaltă și tind să-şi economisească timpul prin apelarea la serviciu de livrare a apei. 

rusnac

Stați acasă și consumați doar produse de calitate pentru a proteja familia și cei dragi. Optați pentru crearea profilului de membru pe Lista.md, fiți mereu la curent despre toate ofertele noi

Comentarii