Promovare online vs Promovare offline

26 Iun 2020
1986
Promovare online vs Promovare offline

Promovare online sau Promovare offline - care este mai eficientă?

Promovarea afacerii niciodată nu poate fi în exces. Fiecare om de afaceri dorește că firma lui să fie cunoscută unui spectru larg de clienți, care vor influența la sporirea vânzărilor. Nivelul de concurență crește pe zi ce trece, ceea ce determina companiile să apeleze tot mai des la serviciile de marketing și branding. Un număr mare de afaceriști solicită serviciile unui Marketing Specialist, Web Studio sau Companie IT. Din acest considerente, Lista.md vă oferă informații despre cele mai bune studiouri web și companii IT din Republica Moldova.

Trăim în epoca tehnologiilor, unde promovarea online și offline constitue o necesitate esențială pentru a ridică compania la ratingul dorit. Pentru a obține  o vizibilitate ridicată a brandului tău în rândul consumatorilor trebuie să folosești cât mai multe mijloacele de promovare și platforme de publicitate pentru a ajunge la publicul țintă. Drept urmare este necesar să parcurgi anumiți pași și să întocmești mai întâi un plan de marketing, să determini publicul țintă, să analizezi concurența și să stabilești criteriile de dezvoltare a campaniilor publicitare. Muncă este voluminoasă și complexă și doar adevărații profesioniști din domeniu ar trebui să abordeze aceste misiuni - adică agențiile de publicitate.   

In ciuda faptului că trăim într-o eră a tehnologiei înalte, iar oamenii de afaceri folosesc tot des marketingul online, promovarea offline este încă eficientă și joacă un rol important în difuzarea produselor, serviciilor și ofertelor companiei. Trebuie să luăm în considerare întotdeauna numărul de persoane care văd și recepționează publicitatea. Promovarea offline vine în forme complet diferite: televiziune, radio, cărți de vizită, pliante, publicitate în aer liber, broșuri, cataloage și chiar obiecte personalizate cum ar fi: capace, pixuri sau CD-uri. Promovarea offline deține o influență destul de considerabilă asupra consumatorilor, mai ales dacă această este însoțită de o imagine și un mesaj corect. 

Toată această varietate de forme și tipuri de promovare demonstrează clar gradul de dezvoltare al industriei. Dar ce să aleg? Ce agenție de publicitate ar trebui să contactez? Lista.md a studiat piața ofertelor pentru promovararile offline și a selectat pentru dvs. cele mai bune agenții de publicitate din Republica Moldova.

OUTADS

Compania activează pe piața din Republica Moldova de peste 10 ani. Prioritatea de bază întotdeauna a reprezentat-o prestarea serviciilor de calitate inalta și la cele mai avantajoase prețuri. Anume din acest considerent, OUTADS se concentrează asupra tuturor etapelor de producere, începând cu crearea proiectelor de design până la montarea construcțiilor de publicitate și deservirea lor ulterioară. Agenția de publicitate execută comenzi de orice dificultate, începând cu tăblițe și lightbox-uri mici până la instalații mari de acoperiș și proiecte dificile care includ diferite tipuri de publicitate.

outadsmd

EuroLed

Agenția de publicitate „Euroled”  operează pe piața din Moldova din anul 2006. Compania este echipată cu echipamente moderne, ce permite efectuarea comenzilor de orice tip de publicitate exterioară rapid și calitativ. De asemenea, compania produce lucrări de neon de orice complexitate. Toate echipamentele sunt administrate de personalul calificat, cu o experiență vastă în acest domeniu. Echipa de profesioniști va instala și conecta construcția de neon, LED-uri sau lămpi fluorescente. Angajații companiei vă vor ajută în proiectarea profesională în 2D și 3D, vă vor consulta în privința tuturor aspectelor legate de publicitatea exterioară, plasare și implementare.

euroledmdMedia Gallery

Agenția de publicitate “Media Gallery”  oferă următoarele servicii de publicitate exterioară: închirierea panourilor publicitare pentru plasarea bannerului publicitar, crearea bannerului publicitar, coordonarea bannerului publicitar în conformitate cu legislația Republicii Moldova, imprimarea bannerului într-un format larg.mediagallarymd

Nano-Art Group

Compania „Nano-Art Group”  oferă  o gamă completă de  servicii de publicitate și imprimare. Agenția de publicitate operează pe piața publicității externe de mai bine de 8 ani, în acest timp și-a întărit reputația și a creat cercul său de clienți fideli. Numărul clienților fideli este în continuă creștere, deoarece compania implementează comenzile atât ale companiilor mari, cât și ale companiilor mici din Chișinău cu o calitate egală. Compania Nano-Art Group îndeplinește comanda „de la început și până la sfârșit”, garantând un rezultat de înaltă calitate.

nanoartgroupDIAMAL PUBLIC GRUP

Compania DIAMAL PUBLIC GRUP  deține circa 50 de panouri în Chișinău, de asemenea și în zona de odihnă Vadul-lui-Vodă. Este una dintre cele mai dezvoltate rețele de agenții publicitare, cu o acoperire completă în toate zonele Chișinăului. Agenția de publicitate se distinge prin o abordare profesională pentru orice comandă, dar și prin cele mai avantajoase prețuri în Moldova. De asemenea, compania vă oferă consultație privind serviciile de design și plănuirea acțiunilor publicitare.

diamal

Dacă v-ați hotărât să apelați la o agenție de publicitate exterioară, pentru promovare offline, trebuie să aveți pregătit sau proiectat măcar o simplă imagine despre cum doriți să arate publicitatea dvs. Ar fi bine că mai întâi să creați un brand al companiei, este un aspect important care stă la baza vizibilității și popularității companiei, și aici vorbim despre branding. Aflați ce este branding-ul și de ce el este atât de important pentru compania dvs în articolul: “Valoarea Brand-ului”.

În același timp vă amintim despre importanța promovării online, mai ales pe Lista.md. Prin promovare online pe Lista.md vă este asigurată dezvoltarea identității companiei, creșterea notorietății brandului dvs, creșterea vizibilității în motoarele de căutare și dezvoltarea afacerii, prin postarea și promovarea ofertelor. De asemenea, puteți să vă conectați cu membrii care vă urmăresc activitatea pe pagină companiei dvs. Vreți să cunoașteți mai multe informații despre promovarea online pe Lista.md? Vedeți toate beneficiile și detaliile în articolul: "Modalități de a crește popularitatea și succesul companiei tale!"

Comentarii