Unde sa-ti gasesti rapid un loc de lucru peste hotare?

06 Noi 2020
12481
Unde sa-ti gasesti rapid un loc de lucru peste hotare?

Independența financiară este cea mai mare realizare pe care o poate obține fiecare om. Să ai un loc de muncă, bine plătit, care îți oferă dezvoltare profesională, siguranță și stabilitate financiară este un lucru important pentru fiecare angajat. Fiecare dintre noi și-ar dori o astfel de realizare, o carieră bine meritată după finisarea studiilor. În mare parte, fiecare dintre noi caută un loc de muncă pentru a-și construi un viitor, pentru a întreține o familie, pentru a merge într-o vacanță exotică etc. Fiecare dintre noi are un plan de viitor și pentru ca acesta să fie îndeplinit sunt necesare anumite investiții, dar până a investi este necesar de muncit și de acumulat acei bani.

Haosul provocat de COVID-19 în toate domeniile a făcut oamenii să rămână fără locuri de muncă, să caute alte soluții pentru a supraviețui pe timp de pandemie. Cât de des auzim de la rude sau de la prieteni propoziția “Caut de lucru”, da, toți am auzit despre asta, și toți cunoaștem pe cineva care este în căutarea unui loc de muncă. Deși nici înainte de pandemie nu era ușor să obții un loc de muncă, acum pe timp de pandemie lucrurile s-au cam agravat. Chiar dacă internetul este plin de oferte de muncă, de posturi vacante, acestea sunt greu de obținut. Din acest motiv cel mai des oamenii caută un loc de muncă în străinătate, mai sigur și mai bine plătit. Cele mai populare destinații sunt Europa și Federația Rusă, ambele fiind la fel de populare. Datorită acestor oferte de muncă în străinătate marea majoritate a moldovenilor au fost nevoiți să opteze pentru lucru peste hotare. Să începi lucru în Europa este mai ușor decât să obții un loc de muncă la noi în Moldova; de ce? Simplu, nu este nevoie de experiență, de calificare și multe alte lucruri pe care le cer angajatorii. Des ne împiedică de joburi pentru studenți, care par a fi destul de bune pentru un început de carieră, dar tinerii preferă un lucru peste hotare. Care este țara cu cele mai multe oferte de muncă? Germania, țara care nu este doar o destinație perfectă pentru vacanțe, ci și o țară cu cele mai multe oferte de lucru pentru străini. Cel mai simplu este să găsești de lucru în Germania, sute de oferte de muncă, condiții decente de angajare, salariu atractiv, condiții favorabile de trai, și multe alte beneficii.

Caut lucru peste hotare, sau agentia cu oferte de munca cele mai bine platite?

Pentru cei care pleacă pentru prima dată la lucru în străinătate, cel mai sigur pentru este să se angajeze prin intermediul unei agenții care prestează servicii de angajare în străinătate.

Lista.md vă prezintă agențiile de angajare din Republica Moldova care vă ajută să obțineți lucru în străinătate bine plătit și vă pune la dispoziție cele mai noi oferte de muncă.

Agenția Muncii

Agenția Muncii prestează servicii de angajare legală a cetățenilor moldoveni în Uniunea Europeană. Compania dispune de oferte de muncă pentru cei ce doresc să obțină de lucru peste hotare cu toate actele în regulă. Vedeți ce oferte de muncă vă propune compania,  aici.

agentia munciiBirja.md

Birja.md oferă locuri de muncă peste hotare cu salarii mari în Germania și Polonia. Compania propune contract de angajare de lungă durată, pachet social complet pentru perioada de muncă, organizarea transportului și a locuinței. Mai multe oferte de muncă veți găsi aici.

birjamdBursa Muncii

Bursa Muncii este platforma, unde veți găsi cele mai avantajoase oferte de muncă în Republica Moldova și lucru peste hotare.

bursamunciiLucru Bun SRL

Lucru Bun SRL vă oferă posibilitatea de a obține un lucru peste hotare și cele mai bune oferte de muncă în Germania și Polonia. Pentru orice loc de muncă în Europa pe bază de contract sezonier cu posibilitate de prelungire, pot opta oamenii cu sau fără tudii superioare sau alte certificate. lucru bun srl

Firma Nr.1

Firma Nr.1 vă propune o gamă largă de oferte de muncă în străinătate, contracte de muncă avantajoase, salarii decente. Puteți alege un lucru peste hotare potrivit pentru dvs de aici.

firmanr1Lucru Legal

Lucru Legal este compania de ocupare a forței de muncă peste hotare legal și sigur. Compania vă propune multe oferte de muncă pe care le puteți găsi aici.

lucru legalInfo Munca

Info Munca oferă locuri de muncă în Europa, pentru muncitori necalificați, în diferite domenii. Mai multe oferte de muncă veți găsi aici.

infomuncaOxanida – Consulting SRL

Oxanida – Consulting SRL se ocupă de angajarea cetățenilor la un loc de muncă peste hotare. Compania are sedii de angajare în Moldova, Ucraina și Cehia. Noile oferte de muncă cresc zilnic, din acest considerent fiecare poate să găsească de lucru peste hotare.

oxanida consulting offerJobCenter.EU

JobCenter.EU - companie de consultanță în domeniul angajării la muncă legală in țările din Uniunea Europeană. JobCenter colaborează cu parteneri de încredere din Polonia, Olanda, Elveția și Germania pentru a oferi de lucru peste hotare sigur și bine plătit.

jobcentereuUn loc de muncă îți asigură existența, te ajută să întreții familia, să le oferi condiții de trai mai bun, te ajută la dezvoltarea personală etc. Fiecare ofertă de muncă peste hotare care crezi că ți se potrivește poate fi ușor accesată, cu siguranță dacă apelezi la una dintre companiile care este specializată în angajarea peste hotare și atunci vei obține lucru peste hotare.

Comentarii