Descrierea companiei

Locuri de muncă oficiale cu salarii mari în Germania și Polonia
Semnarea unui contract de muncă pe termen lung cu un angajator
Pachet social complet pentru perioada de muncă
Selectarea unui post vacant în funcție de abilități
Înregistrarea pachetului complet de documente
Sprijin pentru viză la ambasadă
Organizarea transporturilor și a locuințelor

Cuvintele cheie: Accesorii, Încălțăminte, Carne și Mezeluri, Fructe și Legume, Lactate, Pește, Sucuri, Extracţia Feroaselor, Extracţia Metalului, Articole Lemn, Articole Sticlă, Bucătărie.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie GreenShop.md
GreenShop.md

Fructe și legume naturale în MoldovaFructele și legumele naturale din Moldova sunt atrăgătoare prin strălucirea și aromele lor uimitoare, a căror plăcere poate fi pierdută dacă nu luați măsuri de precauție în timpul unei pandemii. De aceea, vă sugerăm să vă abțineți de la a vizita locurile aglomerate și să utilizați serviciul nostru de a livra produse proaspete direct la ușa dumneavoastră. Pe paginile magazinului nostru online, puteți găsi și cumpăra online : fructe și pomușoare

Chișinău
Companie Kidyukar
Kidyukar

Fabrica de ferestre Yucar Geamuri Termopan Moldova - Gama Variata de Modele. Comanda o Masurare!"

Ceadîr-Lunga
Companie DAFSAN-GRUP
DAFSAN-GRUP

Propunem atentiei dv. site-ul companiei «DAFSAN». Compania este dealer oficial al uzinei de pompe electrice ermetice «МOLDOVAHIDROMAS» S.A. ( Certificatul № МНМ-26/101/262 ). Instalatiile de pompare produse in Moldova - БЭН, ЦГ, НГ, ЦВЦ, ЕС, ТТ, ТЭ, ЦМК, ЦМФ, ГНОМ, se bucura, pe drept cuvint, de o solicitare inalta in tarile CSI si in alte tari ale lumii.

Chișinău