Описание компании

Официальное высокооплачиваемое трудоустройство в Германии и Польше
Подписание долгосрочного трудового договора с работодателем
Полный социальный пакет на протяжении периода работы
Подбор вакансии согласно умениям и навыкам
Оформление полного пакета документов
Визовая поддержка в посольстве
Организация транспорта и обеспечение жилья

Ключевые слова: Аксессуары, Обувь, Мясо, Фрукты и Овощи, Молочный, Рыба, Соки, Добыча Железа, Извлечение Металла, Дерево, Стекло, Кухня.

В данный момент у компании нет отзывов. Будь первым!

Другие компании

Компания DAFSAN-GRUP
DAFSAN-GRUP

Propunem atentiei dv. site-ul companiei «DAFSAN». Compania este dealer oficial al uzinei de pompe electrice ermetice «МOLDOVAHIDROMAS» S.A. ( Certificatul № МНМ-26/101/262 ). Instalatiile de pompare produse in Moldova - БЭН, ЦГ, НГ, ЦВЦ, ЕС, ТТ, ТЭ, ЦМК, ЦМФ, ГНОМ, se bucura, pe drept cuvint, de o solicitare inalta in tarile CSI si in alte tari ale lumii.

Кишинёв
Компания URSO Honey
URSO Honey

Miere Bio Product/ServiceÎn dar de la albine  Miere artizanală 100% naturalăStupină proprie. Livrăm în țară și în străinătate. 

Кагул
Компания GreenShop.md
GreenShop.md

Fructe și legume naturale în MoldovaFructele și legumele naturale din Moldova sunt atrăgătoare prin strălucirea și aromele lor uimitoare, a căror plăcere poate fi pierdută dacă nu luați măsuri de precauție în timpul unei pandemii. De aceea, vă sugerăm să vă abțineți de la a vizita locurile aglomerate și să utilizați serviciul nostru de a livra produse proaspete direct la ușa dumneavoastră. Pe paginile magazinului nostru online, puteți găsi și cumpăra online : fructe și pomușoare

Кишинёв