5 destinații exotice pentru o vacanță HOT

03 Mai 2018
2161
5 destinații exotice pentru o vacanță HOT

Vara este anotimpul care te scaldă în razele soarelui, anotimpul aventurilor, odihnei, nopților albe și a posibilităților de a-ți testa extremele. Acest anotimp îți oferă șansa să-ți încarci bateriile cu energie pozitivă, cu amintiri frumoase și experiențe noi. Fie că mergi în vacanță cu gașca, familia sau iubitul destinațiile exotice sunt potrivite acestui anotimp pentru toți.

Plănuiește-ți vacanța visurilor tale în paradisurile tropicale care au devenit mai accesibile decât ai crede datorită ofertelor fierbinți ale agențiilor turistice din Republica Moldova. Dacă ești adeptul plajelor private și al stațiunilor departe de zgomotul orașelor mari, luate în asalt de alți turiști, ia in considerare aceste destinații sălbatice și exclusiviste de vară, din lume. Aceste se potrivesc de minune pentru cei care doresc să exploreze lumea subacvatică, să cunoască liniștea încântătoare ale plajelor pustii ale insulelor paradisiace.


Iată care sunt unele dintre cele mai căutate destinații exotice care îți vor oferi o vacanță HOT:

1. Curaçao, Insulele Caraibe

Curaçao, Insulele Caraibe este destinația ideală pentru vacanța visurilor tale. Regiunea atrage un număr mare de turiști datorită scufundărilor în recifurile de corali care se găsesc aici. Curaçao este un orășel care găzduiește anual foarte mulți turiști pentru condițiile excepționale, plajelor naturale și porturilor grozave de bărci.

2. Costa Alegre, Mexic

Costa Alegre, Mexic acesta se traduce Coasta Veselă, deja îți spună promițător, nu? Aceasta este o stațiune cu plaje ascunse în natura sălbatică. Plajele sunt ferite de aglomerație, iar la unele poți să ajungi doar cu barca. Costa Alegre este locul cu apa albastră pe care o poți admira pe vederile care prezintă cele mai frumoase plaje din lume.

3. Kamalame Cay, Insulele Bahamas

Kamalame Cay, Insulele Bahamas este o insulă unde poți evada pentru a crea amintiri deosebite, fiind considerată un loc privat și exclusivist cu plaje pustii și natură de o frumusețe rară. Hoteluri de pe insulă oferă cazare de lux și elegantă. Kamalame Cay este un loc perfect unde să explorezi frumusețile insulelor Bahamas, preferate de mulți turiști iubitori de relaxare. Aici te poți bucura de faimosul spa sub apă, de bucătăria autentică și de peisajele nocturne uimitoare.

4. Insula Peter, Insulele Virgine Britanice

Insula Peter, Insulele Virgine Britanice este o insulă vulcanică privată și o stațiune exclusivistă, un sanctuar al eleganței și rafinamentului. Această insulă este definiția paradisului la care toți visăm pentru vacanță de vară. Peter este o oază de liniște, unde vedetele își petrec vacanțele. Pe lângă faptul că o să ai parte de vacanța visurilor tale, acest loc te va purta prin istoria sa bogată, legată de poveștile cu pirați.

5. Sandy Cay, Insulele Virgine Britanice

Sandy Cay, Insulele Virgine Britanice este o insulă nelocuită din cadrul Insulelor Virgine Britanice, în Marea Caraibe. Insula este un loc perfect pentru plimbări pe nisipuri pustii și bronzat pe plajele fabuloase. În mijlocul insulei, există un lac cu apă sărată. Insula are o frumusețe naturală unică, cu pietre verzi, ca efect al depunerilor de cupru, și un port în care opresc mereu vasele de croazieră.

 

Comentarii