5 destinații pentru cei dornici de noi aventuri

23 Mai 2018
1750
5 destinații pentru cei dornici de noi aventuri

Dorești să-ți testezi extremele? Îți plac senzațiile tari și ești pregătit pentru concediu? Fie că ești cel care se plasează în categoria celor Free Spirit și îți dorești senzații pipărate pe timp de vacanță sau pur și simplu ai nevoie să adaugi aceste senzații pentru a te simți mai viu, alege cele mai tari destinații pentru vacanță mai extremală. Cei cu adrenalină în sânge sunt încurajați să opteze pentru destinațiile unde pot avea parte de sporturi extreme sau de camping mai periculos. Senzații tari, fiori și stomacul până în gât.

Destinațiile pentru sporturi extreme din lista ce urmează, satisfac nevoia de adrenalină și a celor mai împătimiți și creează o stare specială pentru o vacanță în care aventura e cuvântul cheie.

1. Cușca Morții, Australia

Cușca Morții, Australia este atracția turistică de la Crocosaurus Cove, din inima orașului Darwin, Australia, este clar un loc de vizitat pentru dependenții de adrenalină. Pentru curajoșii vizitatori care vor să aibă parte de o experiență inedită, noua atracție turistică australiană oferă posibilitatea de a vedea de aproape o astfel de vietate, în siguranța unei cutii de plastic numită “cușca morții”.

2. Săritul de pe stânca, Norvegia

Săritul de pe stânca, Norvegia îți va oferi posibilitatea să te arunci în aer liber, să admiri din gol peisaje absolut magnifice, stânci faimoase de pe care oamenii obișnuiesc să sară. Dependenții de adrenalină, fotografii, drumeții și alpiniștii le adoră! Și dacă nu înțelegi ce îi atrage pe unii oameni să facă astfel de lucruri periculoase alege această destinație pentru următorul concediu și convinge-te.

3. Rafting pe râul Iguazu, Argentina și Brazilia

Rafting pe râul Iguazu, Argentina și Brazilia este mai mare decât Niagara și de două ori mai lată, Iguazu are unele din cele mai impresionante priveliști pe care le vei vedea vreodată. Iguazu are 275 de cascade de-a lungul parcurilor naturale ale Argentinei și Braziliei, iar odată ajuns la “Gâtlejul Diavolului” cu siguranță nu vei regreta călătoria și vei avea parte de cele mai tari senzații.

4. Mersul pe marginea clădirii la înălțime, Toronto, Canada

Mersul pe marginea clădirii la înălțime, Toronto, Canada îți oferă oportunitatea iubitorilor de înălțime să meargă pe o platformă de 1,5 m lățime fără să se țină cu mâinile de nimic. Curajoșii sunt legați cu hamuri speciale și se pot plimba 150 de metrii deasupra orașului Toronto.

5. Bungee jumping în vulcan, Chile

Bungee jumping în vulcan, Chile este cel mai periculos și sălbatic bungee jumping din lume. Ai auzit de bungee jumping în vulcanul Pucón, Chile? Vei fi aruncat din elicopter deasupra unui vulcan activ! Da, ai auzit bine, vulcan activ! Te crezi destul de curajos să alegi aceasta destinație?

 

Comentarii