Top magazine de piese auto in Moldova

24 Mar 2021
4779
Top magazine de piese auto in Moldova

Mașina – lucru important din viața noastră. Trebuie să îngrijim de mașină ca și de celelalte lucruri prețioase. Pentru a menține automobilul în stare cât mai bună trebuie de efectuat controlul tehnic anual, deservirea tehnică, spălatul și bineînțeles, trebuie de schimbat la timp piesele auto uzate. Din fericire, acum nu mai este nevoie să așteptați până când meșterul face comandă de piese auto în Chișinău prin intermediul cunoscuților sau prin canale neverificate. În prezent, această întrebare poate fi rezolvată printr-o simplă plimbare pe la câteva magazine de piese auto.

piese auto 1După cum a vorbit recent, mașina este un lucru important în viața noastră. După statistică, fiecare al 6-lea moldovean are tangențe cu industria automobilelor, într-o măsură mai mică sau mai mare. Începând cu vânzarea automobilelor, deservirea lor sau închirierea auto, până la oricare altă profesie legată de automobile. Acestea fiind spuse, fiecare al 6-lea locuitor din țara noastră trăiește din contul automobilului, raportat la afacerile legate de industria automobilelor.

Mai devreme sau mai târziu, fiecare șofer ajunge la meșterul său după ajutor. Pentru că fiecare automobil, la un moment dat are nevoie de piese de schimb, sau măcar de repărarea pieselor vechi. Drumul zilnic, spre serviciu și înapoi, poate aduce deteriorări considerabile, care ne duc spre magazine de piese auto în Chișinău, Bălți și alte orașe din țara noastră, pentru a procura piese de schimb.

pese auto2După cum vedeți, viața se învârte în jurul industriei automobilelor. Nu mai este de mirare când introducem în motoarele de căutare: ”magazin piese auto” ne apare o listă lungă de astfel de magazine unde veți putea găsi piese auto ieftine, dar cu siguranță va fi greu de ales unul dintre acestea.

În zilele noastre, din cauza internetului, este ușor de găsit piese auto în Moldova, cel puțin mult mai ușor decât în anii precedenți. În plus, dumneavoastră puteți comanda piese auto online, care sunt destul de multe în mediul online. Cumpărăturile online au devenit atât de populare, încât redacția Lista.md, a simțit nevoia de a scrie un articol informativ despre cum poți comanda piese auto online.

pies3

Care sunt cele mai bune magazine de piese auto?

Unde să cumperi piese de schimb? Care sunt cel mai bune magazine de piese auto? Mai jos îți prezentăm lista de magazine de piese auto, care vă vor ajuta chiar și în cea mai dificilă situație.

Automall

Automall.md este unul dintre lideri de magazine de piese auto din Moldova, datorită sortimentului celor 14 milioane de piese de schimb.

Acest magazin piese auto vă propune:

 • prețuri avantajoase
 • piese de schimb de înaltă calitate ale brandurilor internaționale
 • livrare rapidă în jur de o oră și livrare gratuită în orașul Chișinău, Bălți și Comrat, deplasări de două ori pe zi.
 • reduceri și promoții pentru clienții fideli
 • oferte speciale

automallPREMIER AUTO

Compania PREMIER AUTO este furnizor de piese auto în Moldova din anul 2010. În acest timp, magazinul a depus efort maxim în dezvoltarea companiei și stabilirea relațiilor cu cei mai buni producători și distribuitori de piese de schimb.

Câteva criterii de ce să alegeți magazinul de piese PREMIER AUTO:

 • cel mai bun raport între preț și calitate
 • produse autorizate de la producător
 • o gamă largă de piese de schimb și accesorii pentru mașini
 • garanție
 • livrare directă și rapidă

premier auto

AutoDoc

AutoDoc este unul dintre magazine de piese auto online de unde puteți procura atât piese de schimb originale, cât și neoriginale, cu amănuntul sau angro. Datorită profesionalismului angajaților și abordării serioase față de serviciile oferite, AutoDoc furnizează clienților numai produse de înaltă calitate și respectă cu strictețe condițiile și termenii de livrare.

autodocBenett-Auto

Unul dintre cele mai mari magazine de piese auto din Moldova, care activează pe piață din anul 1999. Dezvoltarea companiei se bazează pe cele mai noi tehnologii informaționale, elaborarea programelor proprii, informații analitice și statistici acumulate și angajați calificați au acumulat de-a lungul anilor succesul și încrederea clienților.

benett autoAutoprogresiv Service

Compania Autoprogresiv Service a fost fondată la 17 iulie 2000. Activitatea de bază al APS-SERVICE este comercializarea cu amănuntul și angro de piese de schimb de cea mai înaltă calitate și de la cei mai renumiți producători pentru mașini camioane.

autoprogressiveAutoPort

AutoPort este magazinul online al companiei “AutoPortCom” SRL care se specializează pe vânzarea de piese de schimb auto calitative. Sortimentul de produse și magazinul în sine este în continuă dezvoltare și se află în continuă căutare de soluții logistice noi. AutoPort mereu se gândește la creșterea eficacității la alegerea dvs pentru îmbunătățirea logisticii sale pentru căutarea și livrarea produselor necesare la destinația și timpul stabilit.

autoportAutotrade

Autotrade.md este un magazin online unde veți găsi și veți putea cumpăra piese de schimb și accesorii de cea mai înaltă calitate. Compania activează pe piață din anul 2012 și de-a lungul timpului a reușit să se poziționeze printre companiile de top.

De ce Autotrade:

 • catalogul online de produse pentru automobile a furnizorilor europeni și asiatici.
 • căutarea piesei după numărul acesteia
 • plata online și achitarea cu cardul bancar la magazine
 • produse de la cei mai importanți producători mondiali.

autotradeConcluzie

Lista.md v-a oferit informații utile despre top magazine de piese auto. Acum când dvs veți avea nevoie de piese auto ieftine veți avea acest articol la îndemână. Înregistrați-vă, abonați-vă la newsletter și lăsați-ne comentarii.

Comentarii