TOP-10 Servicii de vulcanizare | Moldova

13 Noi 2020
3267
TOP-10 Servicii de vulcanizare | Moldova

Automobilul a devenit un lucru foarte util, chiar un lucru necesar am putea spune. Acesta ne ajută să ajungem rapid, confortabil și în siguranță în punctul dorit. Un automobil necesită alimentare și întreținere, am ajuns în perioada când șoferii se ocupă de cea mai importantă parte a automobilului pentru a asigura siguranța sa și a pietonilor, schimbarea anvelopelor de vară cu cele de iarnă.

Care servicii de vulcanizare îți va pregăti mașina de drumurile de iarnă?

Fiecare automobilist se confruntă cu problema sezonieră de schimb de anvelope auto.

De ce este importantă schimbarea de cauciucuri și de când se schimă cauciucurile de iarnă? Anvelopele auto sunt precum încălțămintea pentru om, ele protejează jantele automobilului și oferă confortul la drum. Bineînțeles că anvelopele se uzează cu timpul și trebuiesc schimbate. Șoferii fac schimb de anvelope și din cauza anotimpului, între anvelope de vară și cauciucuri de iarnă. Indiferent de marca automobilului, anul de fabricație al acestuia și frecvența de funcționare, anvelopele de pe toate cele patru roți trebuie să fie în stare excelentă pentru a evita problemele din trafic, mai ales pe timp de iarnă. Din acest motiv automobiliștii montează anvelope în funcție de sezon, deoarece anvelopele de vară nu sunt potrivite pentru drumurile înzăpezite în timpul iernii, iar anvelopele de iarnă nu sunt potrivite pentru utilizarea în timpul verii.

Toate modelele de anvelope pentru automobil diferă în ceea ce privește dimensiunea, lățimea și înălțimea, structura și modelul benzii de rulare, sezonalitatea. Automobiliștii trebuie să studieze documentația tehnică pentru mașină pentru a selecta opțiunea optimă de anvelope în funcție de dimensiune.

Când ești un automobilist cu experiență, schimbul de anvelope ți se pare un lucru cât se poate de simplu, dar când iei în considerare toate detalii și criteriile după pe care trebuie să te bazezi și toate detaliile cărora trebuie să le acorzi atenție, ajungi la concluzia că mai bine ar fi să te adresezi la un specialist.

Unde găsești un asemenea specialist?  Ce este vulcanizarea in Moldova? Unde găsim echipamente vulcanizare profesionale? Unele din principalele sunt: repararea de pene cauciuc, echilibrare roți, mai ales acum pe timpul rece, mai mult se va acorda atenția pentru roți de iarnă, reglarea presiunii din pneuri, aplicare petece pe camere, dar și pe anvelope, atât la rece cât și la cald, aplicare șnur în anvelope, schimb de anvelope. O dată ce ai apelat la serviciile unei vulcanizări, poți fi sigur de calitatea lucrărilor efectuate la automobilul tău, fie că este vorba despre schimbarea anvelopelor sau de o pană la una dintre roți. Poți apela la serviciile de vulcanizare mobilă, acestea îți vin în ajutor oriunde te-ai afla, vei găsi și  Non Stop care îți vor veni în ajutor oricând ai avea nevoie.

Iată cine sunt companii la care poți apela pentru servicii vulcanizare auto:

Autshina.md

Autoshina este vulcanizarea mobilă care se va deplasa la orice chemare în orice locație din țară cu utilaje pentru vulcanizare necesare. Această oferă următoarele servicii: repararea de urgență a anvelopelor, schimbarea sezonieră a anvelopelor, depozitarea și livrarea anvelopelor, selectarea și instalarea de cauciucuri de iarnă, deservirea clienților loiali.

autoshinamd

Vulcanizare24.md

Vulcanizare24 acordă servicii de vulcanizare non stop, care testează anvelopele înainte de a le monta, pentru siguranța ta. Personalul este permanent instruit și oferă servicii de reparare și întreținere pentru toate mărcile de automobil, aparatura este de ultimă generație, iar prețurile sunt corecte.

vulcanizare24mdCauciuc.md

Cauciuc.md oferă servicii de înaltă calitate precum: injectare azot și heliu, reparația tăieturilor laterale, schimbarea plăcuților de frână, balansarea roților, îndreptarea jantelor. Iar în timp ce aștepți montarea de anvelope vei putea servi o cafea într-un loc plăcut pentru clienți.

cauciucmdAramilon SRL

Aramilon SRL îți oferă servicii, schimb și echilibrare roți, anvelope, jante, azot, etc. Iți oferă posibilitatea schimbului de anvelope la începerea/sfârșitul sezonului rece, chiar și în cazurile de urgență în care nu ai posibilitatea să te deplasezi la locația de vulcanizare, la cererea clientului se efectuează reparații anvelope, cameră, jante, echilibrarea roților, umflarea anvelopelor, montări/demontări anvelope pe automobile.

aramilon srlRoad Runner

Road Runner oferă servicii de vulcanizare mobilă pentru orice tip de problemă a automobilului. Vulcanizarea mobilă se va deplasa la oficiu sau acasă, la parcare sau la garajul tău, aceasta va veni la timp, fără întârzieri. Compania menține un nivel înalt de deservire a clienților datorită profesionalismului specialiștilor, precum și a utilajului modern care garantează siguranța la drum.

roatamdVulcanizarea.md

Compania vulcanizarea.md se remarcă prin experiență în domeniu și prestarea unor servicii vulcanizare la nivel înalt. Vulcanizare.md oferă servicii la prețuri avantajoase, cum ar fi: depozitarea anvelopelor, schimbarea sezonieră a pneurilor și vei avea parte de servicii vulcanizare la preț rezonabil, profesioniști în domeniu, operativitate și disponibilitate 24/7.

vulcanizareamdPregătește-ți mașina pentru iarnă și află cum poți să prelungești viața automobilului tău până nu au venit înghețurile. Dacă nu știi cum se face schimbul de anvelope îți recomandăm să te adresezi la un specialist, și să informezi și ceilalți automobiliști despre locația unde ai beneficiat de serviciile de vulcanizare în Moldova, iar pentru a beneficia de mai multe opțiuni ale platformei, creează profilul de membru.

Comentarii