TOP – 7 Magazine de bomboane din Moldova

12 Aug 2021
7294
TOP – 7 Magazine de bomboane din Moldova

Cine nu a cumpărat măcar o singură dată bomboane din Moldova? Toți. Măcar o dată am intrat într-un magazin de bomboane unde pe rafturi sau zărit bomboane moldovenești. Datorită faptului că sunt prea gustoase și la un preț accesibil, le putem întâlni și în străinătate, iar în România putem chiar să întâlnim și magazine de bomboane din Moldova. Sortimentul de bomboane din Moldova este foarte mare, de la bomboane griliaj până la jeleuri, aici fiecare iubitor de dulciuri își va găsi aroma sa preferată.

candy 1Unele magazine de bomboane din Moldova vă oferă posibilitatea de a confecționa buchete din bomboane, care cu siguranță vor surprinde prin frumusețea aranjamentului și gustul delicios.

Unde putem procura bomboane din Moldova?

Peste tot, la piață, la orice alimentară sau magazin de bomboane. Acestea pot fi procurate oriunde în țară, dar, totuși sunt magazine specializate unde veți găsi un sortiment mult mai mare, unde veți putea primi sfaturi de la un consultant și unde veți putea comanda buchete din bomboane. Lista.md a făcut un top unde veți găsi mai multe informații despre fiecare magazin de bomboane pe care noi îl recomandăm.

candy 2

Iată unde puteți procura bomboane din Moldova

Bucuria

Bucuria este unica și cea mai mare fabrică de bomboane din Moldova. În fiecare oraș se poate întâlni măcar un magazin de bomboane „Bucuria”. Calitate permanent înaltă, ingrediente naturale testate şi un asortiment de producţie deosebit de larg – iată principalele componente ale succesului SA „Bucuria”, care au glorificat compania nu numai în patria sa, ci şi departe de frontierele ei. Varietatea enormă de denumiri de dulciuri, ciocolată, zefir, marmeladă, biscuiţi, alte dulciuri variate produse de „Bucuria” a devenit demult, de rând cu vinurile moldoveneşti, un simbol specific al Moldovei. Şi astăzi, când de pe conveierele „Bucuria” sunt obţinute în mediu 37 tone de produse de cofetărie, este greu de crezut că istoria „legendei dulci” a ţării noastre a început în depărtatul an 1946 cu asocierea câtorva manufacturi mici.

bucuria

Leonidas

Leonidas este prima ciocolaterie din Moldova care oferă posibilitatea de a creea propria cutie cu ciocolată, cu peste 40 de modalităţi de ambalare tip cadou și buchete din bomboane, pe care le puteţi oferi la ocazii speciale sau le puteţi dărui persoanelor dragi. Acestea sunt perfecte pentru idei pentru cadouri de 8 martie, dar și alte sărbători sau evenimente. Toate ciocolatele Leonidas conțin cele mai fine ingrediente, cum ar fi:

 • cremă proaspătă și lapte;
 • unt de cacao pur;
 • fructe și nuci de calitate;

Acest angajament față de prospețime oferă ciocolatei Leonidas calitatea sa de lux și aroma deosebită la cele mai bune prețuri.

leonidas

Rifero

Rifero a apărut pe piața locală în anul 2011 cu primul său produs, prune cu miez de nucă în ciocolată, dulciurile care au fost numite „Rifero” la fel ca și marca comercială, care pe lângă faptul că până în prezent își poartă demn numele, de asemenea înregistrează top vânzări atât pe piața locală cât și pe cea externă. Colecția de bomboane este pe gustul fiecărui client, pentru că aici veți găsi:

 • ciocolate umplute cu prune;
 • caise
 • vișină;
 • rachițele;
 • gutuie;
 • piersici;
 • smochine;
 • curmale;
 • nuci;
 • semințe de dovleac;
 • alune;
 • migdale;
 • halva;
 • cocos, etc.

De asemenea, împreună cu consultanții magazinului veți putea compune buchete din bomboane pentru a uimi prietenii, colegii sau rudele cu un cadou original.

rifero

Te Ador

Te ador este magazinul unde veți găsi dulciuri cu gust surprinzător după rețete originale și din produse sănătoase, organice, de cea mai înaltă calitate. Iubitorii de bomboane din Moldova adoră deja această marcă, care între timp a devenit cunoscută și în Europa. În acest magazin veți găsi ciocolată pentru orice ocazie, ambalată cu gust și creată pentru a vă bucura apropiații cu buchete din bomboane excepționale.

te ador

CiocoTerra

Acest magazin de bomboane oferă spre comercializare cele mai gustoase dulciuri, biscuiți, prăjituri și torte și cea mai largă gamă de buchete din bomboane pentru cadouri dulci și personalizate, perfecte pentru orice eveniment.

ciocoterra

Konfetto

Konfetto este un magazin de bomboane pe care îl veți găsi în centrul orașului Bălți. Acesta vă propune mai multe tipuri de dulciuri de la producători bomboane autohtoni, dar și bomboane de marcă internațională. Dacă iubiți ciocolata și doriți să gustați ceva nou, atunci cu siguranță trebuie să vizitați acest magazin.

konfetto

Ciocoville

Ciocoville este cel mai mare magazin de bomboane din Cahul care vă pune la dispoziție un sortiment larg de dulciuri. Aici fiecare cumpărător va avea plăcerea să se alinte cu cele mai fine produse de cofetărie, iar pentru cei care vor să se impresioneze cu un cadou dulce, consultanții magazinului vă vor ajuta în crearea de buchete din bomboane personalizat.

ciocovilleEste demonstrat științific despre efectele pozitive a dulciurilor asupra minții și organismului omului, dar să nu uităm și despre cele nocive. Trebuie să fie un echilibru în sistemul alimentar, util ar fi să vizitați un nutriționist și de consumat mai multe fructe și legume. Iar pentru a fi mereu la curent cu noutățile companiilor, înregistrați-vă și abonați-vă la newsletterul Lista.md. Vom fi bucuroși să cunoaștem care bomboane din Moldova sunt preferatele utilizatorilor noștri, așadar așteptăm comentariile dvs.

Comentarii