Găsește vinul tău preferat într-un magazin de vinuri inclus în acest TOP 10

11 Feb 2021
2487
Găsește vinul tău preferat într-un magazin de vinuri inclus în acest TOP 10

Vinul – băutura zeilor. Cea mai înstărită băutură, vinul, care își are rădăcini încă din Grecia Antică a ajuns în zilele noastre să se mândrească de titlul de Cea mai bună băutură alcoolică la nivel internațional. Da, pe parcursul evoluției sale acesta nu a avut decât să se perfecționeze, mai ales când știința în arta vinului a avansat atât de mult, iar tehnologia în producerea vinurilor a făcut un salt enorm de atunci până acum, și nu se va opri aici.

vinuri moldovenestiIndustria vinului este una dintre cele mai dezvoltate ramuri industriale din Republica Moldova, care a ajuns să fie recunoscută la nivel internațional și să impună cea mai mare rată de export din industria alimentară. Ramura viticolă este considerată una dintre cele mai vechi afaceri din țara noastră. Avem vinării care ne duc faima peste hotare, care obțin premii și titluri de cel mai înalt rang. Unul dintre cei mai mari și cei mai înstăriți producători de vin este Purcari Wineries, pe lângă acesta mai sunt și alți producători de vin renumiți la nivel internațional.

Dacă doriți să cunoașteți istoria fiecărei vinării puteți să mergeți în excursie, pentru că din fericire, fiecare dintre vinării organizează asemenea excursii unde se poate degusta vinul produs de aceasta. Pentru a putea aprecia adevăratul gust și valoare a vinului, învățați pas cu pas cum trebuie degustat corect vinul și nu uitați să ne lăsați un comentariu dacă a fost de ajutor acest articol.

magazin de vinuri

Care sunt cele mai populare soiuri de vinuri moldovenești?

Unul dintre cel mai apreciat soi de vin moldovenesc este Feteasca Regală, unul dintre cele mai celebre vinuri purcari, care poate fi găsit în orice magazin de vinuri. De asemenea, pe rafturile mai multor magazine pot fi găsite soiuri de vin precum: vin spumant, vinuri rose, vinuri albe, feteasca albă, feteasca neagră, vinuri de colecție etc.

În care magazin de vinuri veți găsi cele mai cunoscute vinuri moldovenești?

Carpe Diem Wine Shop & Bar

Carpe Diem Wine Shop & Bar este prima vinotecă din Chişinău, care oferă o selecție excepțională de vinuri moldovenești din toate regiunile viti-vinicole din Moldova și vinuri de colecție adunate din toate colțurile lumii. În acest magazin de vinuri puteți găsi peste 200 de soiuri de vin de înaltă calitate, iar în bar puteți degusta și servi 10-15 tipuri de vinuri moldovenești la pahar.

carpe diem wine shopEnoteca INVINO

Enoteca INVINO reprezintă în Republica Moldova prima colecţie de vinuri moldovenești de calitate înaltă, selectate de sommelier cu experienţă. Colecţia cuprinde peste 250 de băuturi etalate pe rafturile magazinului INVINO şi peste 10000 de sticle depozitate la păstrare.

invinoCasa Dacă Wine Bar

Casa Dacă Wine Bar este un magazin de vinuri care oferă o colecție selectă de vinuri moldovenești. În magazin pot fi procurate diverse accesorii pentru vin și suvenire, iar în incinta barului pot fi degustate mai multe soiuri de vin de colecție însoțite de un meniu cu bucate tradiționale.

casa daca wine barTasting Room Wine.md

Tasting Room Wine.md vă propune ce mai mare alegere de vinuri moldovenești la prețuri avantajoase. Tot aici, veți putea degusta din diversitatea meniului de vinuri și a meniului de bucate delicioase. Dacă doriți să serviți un pahar de vin puteți opta pentru comanda de vinuri online.

tasting room winemeWine Gogh

Wine Gogh este un magazin de vinuri unde veți găsi și mâncăruri delicioase, iar periodic veți putea lua parte la evenimentele dedicate vinului, organizate de producătorii de vinuri moldovenești.

wine goghPurcari Wine Shop & Bar

Purcari Wine Shop & Bar vă pune la dispoziție circa 50 de etichete de vin Purcari, dar și alte vinuri moldovenești de la alte peste 20 de vinării din Republica Moldova.

purcari wine shopTaste of Blu Wine House and Shop

Cel mai sofisticat hotel din Chișinău, Radisson Blue, se face lăudat nu doar cu serviciile hoteliere de înaltă calitate, ci și cu un magazin de vinuri care vă oferă posibilitatea să procurați cele mai destinse vinuri moldovenești adunate din întreaga țară.

taste of blu wine houseVinoteca Wine.md

Vinoteca Wine.md un magazin de vinuri care oferă o selecție vastă de vinuri moldovenești. În magazin pot fi procurate și diverse accesorii pentru vin și suvenire.

vinoteca wine mdArta Vinului

Arta Vinului acest magazin de vinuri oferă o selecție bogată de vinuri moldovenești și alte băuturi alcoolice din Moldova, la prețuri accesibile. Aici pot fi procurate și diverse accesorii pentru vin.

arta vinuluiBasavin

Acest magazin de vinuri vă pune la dispoziție vinuri moldovenești marca Basavin.

basavinVinuri Ialoveni

În acest magazin de vinuri pot fi procurate vinuri de tipul heres, inclusiv de vinuri de colecție marca Vinuri Ialoveni.

vinuri ialoveniDi & Vino

În magazin pot fi procurate vinuri moldovenești de marca Vinăria Salcuța. Di&Vino este locul unde fiecare client își va găsi vinul preferat.

di&vinoMileștii Mici

În magazin pot fi găsite: vinuri albe, rose, vin spumant și vinuri de colecție marca Mileștii Mici. De asemenea, în magazin pot fi procurate și diverse accesorii pentru vin și suvenire.

milestii miciLeuntea-vin

Leuntea-vin comercializează vinuri de colecție marca Leuntea-vin family Winery.

leuntea vinîVinăria Poiana

Acest magazin de vinuri vă invită să procurați vinuri moldovenești marca Vinăria Poiana.

vinaria poianaEmbargo Wine Shop

Embargo Wine Shop vă pune la dispoziție un catalog de vinuri moldovenești, dintre cele mai diverse și mai selecte. Dacă nu aveți timp să mergeți la magazin, accesați catalogul online, plasați comanda care poate fi făcută Non Stop și așteptați livrarea direct la ușa dvs.

embargo wine shopVinExpert Market

VinExpert Market este un magazin de vinuri cu design tradițional. Magazinul oferă o gamă largă de divinuri și vinuri moldovenești. De asemenea, aici veți găsi cutii pentru un cadou deosebit, sticle decorative pentru orice ocazie și prețuri foarte atractive.

vin expert marketCam acestea sunt recomandările Lista.md. Vom fi recunoscători să cunoaștem preferințele dvs. pentru băuturile alcoolice sau poate optați pentru un vin de casă? Înregistrați-vă și lăsați-ne un comentariu despre un vin pe care-l alegeți pe masa de sărbători sau când vă întâlniți cu prietenii la un păhar de vorbă.

Comentarii