Top 5 plaje cu nisipuri roz

13 Iun 2018
2682
Top 5 plaje cu nisipuri roz

Știu că deja ești cu gândul la concediu care se apropie, și probabil totul este deja planificat. Plaja cu nisip alb și apă turcoaz deja te ademenește, deja te vezi pe acea plaja, dar ce ai zice despre una mai...specială, o altfel de plajă, o plajă colorata. Ți-am stârnit curiozitatea? Dacă vrei ca vacanţa ta de vară din acest an să aibă un farmec aparte, atunci cea mai bună soluţie este să optezi pentru una dintre frumoasele plaje cu nispuri roz. Compoziţia care face ca nisipul să devină roz este formată din bucăţele de coral, scoici, roci şi carbonat de calciu, la care se adaugă carapacea de Foraminifera, un animăluţ microscopic, dar foarte colorat. Dacă ți-ai dorit ca anul acesta, vacanța ta să fie una specială, atunci cea mai bună variantă ar fi să alegi una dintre minunatele destinații cu plaje roz.

Pentru cei care vor să stea la plajă pe un nisip colorat, iată cele mai bune destinații turistice:

1. Pink Beach, Komodo National Park, Indonezia

Pink Beach, Komodo National Park, Indonezia este una dintre cele mai apreciate insule ale arhipelagului Indoneziei. Turiștii care vin aici sunt absolut fermecați de frumusețile naturii care îi înconjoară, de fauna și flora adăpostită de Komodo National Park. În plus plajele roz sunt extrem de fermecătoare.

2. Pink Beach, Harbor Island, Bahamas

Pink Beach, Harbor Island, Bahamas este recunoscută ca fiind una dintre cele mai bune plaje din lume, Harbor Island se bucură și cele mai lungi fâșii de plaje cu nisip roz din Bahamas. Mii de turiștii aleg să își petreacă an de an vacanța aici, și pe bună dreptate, căci, pe lângă mirobolantele plajele roz, zona este ideală pentru scufundări.

3. Pink Beach, Insulele Bermude

Pink Beach, Insulele Bermude este insula pe care vei găsi un cadru unic și spectaculos care te va cuceri din prima clipă. Vei fi înconjurat numai de plaje roz. Aici ai posibilitatea de a alege tipul de plajă preferat: fie una cu o întindere foarte mare, fie doar un colțișor de nisip, intim, ferit de ochii lumii.

4. Pink Beach, Insula Santa Cruz, Filipine

Pink Beach, Insula Santa Cruz, Filipine se numără printre cele mai mici insule ale arhipelagului Filipinelor. Insula Santa Cruz este o destinație specială și iubită de turiști pentru plajele roz vibrant. Culoarea roz a plajelor este dată de bucățelele de coral, scoici, roci și carbonat de calciu. Impactul vizual este unul de nedescris, iar atmosfera relaxantă de pe această bucățică de insulă este fermecătoare.

5. Insula Budelli, Sardinia

Insula Budelli, Sardinia este insula unde vei găsi cele mai minunate plaje roz. Insula Budelli este atât de frumoasă și fermecătoare încât a fost inclusă în La Maddalena National Park, fiind astfel un loc în care natura nu a fost afectată de urbanizare și în care turiștii pot admira în liniște minunile naturii în materie de flora și de fauna locală.

 

Comentarii