TOP-10 Spalatirii Auto in Chisinau si Balti

18 Feb 2021
17708
TOP-10 Spalatirii Auto in Chisinau si Balti

Automobilele moderne au nevoia de a fi îngrijite în permanență, alfel nu vor arăta bine. Să speli mașina regulat, să aplici ceară și să o lustruiești – procese care vor menține starea satisfăcătoare a acesteia și vor păstra valoarea automobilului la vânzare. Automobilul trebuie spălat în dependență de locul de parcare, cât de des este la drum, și de timpul de afară. În general, la câteva săptămâni automobilul trebuie spălat pe dinafară și o dată pe lună în interior, iar ceara poate fi aplicată la intervalul de 3 luni. Dumneavoastră puteți face asta de sine stătător, dar este indicat să mergeți la o spălătorie auto din Chișinău și alte orașe din Moldova.

Spălarea automobilului vă va ajuta să economisiți timpul, puterile și resursele automobilului. De asemenea, aceasta este o investiție bună la prezentarea acestuia la vânzare.

Spalatorii auto  VS Spălătorie self service

Unii aleg o spălătorie auto automată, alții o spălătorie auto service profesional pentru a economisi timpul și puterea, plus că alții, efectiv, nu au unde spăla mașina. Spălarea individuală a automobilului are beneficiile sale, precum și schimbarea sezonieră a anvelopelor. De exemplu, veți economisi bani și veți oferi mai multă atenție la procesul de curățare, pentru că sunteți interesați să prelungiți viața automobilului.

Dar acest proces are și părțile sale negative. O mică neatenție și finisajul automobilului poate fi deteriorat, mai ales dacă materialele și detergenții sunt nepotriviți. Nu uitați și despre mediul înconjurător, care poate avea de suferit din cauza detergenților chimici pe care îi utilizați care se vor scurge în canalizare. Pentru cei principiali, care vor să facă totul singuri, există un tip de spălătorie auto self service, aici în mod sigur veți putea control procesul de curățare automobilului în întregime și veți proteja mediul natural.

În concluzie, cu ce este mai bună o spălătorie auto decât curățarea manuală, cu apă, spumă și mop? O spălătorie auto bună, întotdeauna:

  • respectă normele ecologice și reciclează apa
  • utilizează produse de curățare corespunzătoare și le administrează în ordinea corectă
  • utilizează materiale corespunzătoare pentru curățare, evitând formarea fibrelor dure și a murdăriei, care pot dăuna finisajului automobilului.

mojkaCâte tipuri de spalatorii auto cunoaștem?

Confirmând faptul că serviciile unei spălătorii auto nu sunt o fiță, ci mai mult o necesitate, haideți să vedem câte tipuri de spălătorii auto avem.

Spălătorie auto self-service

În Chișinău poți întâlni des un asemenea tip de spălătorie auto. Ele reprezintă niște puncte, unde cu ajutorul unui jeton, fiecare client ia un pistol și spală automobil de sine stătător.

Spălătorie auto clasică

În timp ce conducătorul auto își bea cafeaua în liniște și pace, angajatul spălătoriei cu acuratețe curăță fiecare centimetru al automobilului.

Spălătorie auto non-contact

Șoferul rămâne în mașină, în timp ce duzele și suflantele aplică produsele de curățare, spală bine suprafața mașinii și o usucă. Acest lucru nu necesită o perie, dar folosește produse chimice de înaltă rezistență.

Spălătorie auto cu presiune înaltă

Șoferul coboară din automobil, iar acesta parcurge toate procedurile de curățare automat, mai apoi urmează curățarea manuală care va fi executată cu multă atenție.

mojka2

Cum să alegi corect o spălătorie auto?

Ca deținător de automobil, dvs și singuri cunoașteți cât de importantă este să găsești o spălătorie auto bună, care oferă servicii corespunzătoare și produse calitative. Dar unde căutăm? Ca de obicei, Google search este primul ajutor, doar introduceți spălătorie auto Chișinău sau spălătorie auto Bălți. Înainte de a merge la acea spălătorie auto din sugestia internetului, asigurați-vă despre calitatea serviciilor acelei spălătorii auto, dacă serviciile coincid cu necesitățile dvs și iată-ne ajunși la rezultatul dorit - felicitări, ați găsit o spălătorie auto perfectă.

Calitatea mai presus de toate. Automobilul este o investiție de lungă durată, de aceea trebuie să-l îngrijit cum se cuvine. Seriozitatea cu care alegem calitatea benzinăriilor la care alimentăm automobilul este la un nivel cu perseverența de alegere a unei spălătorii auto. O spălătorie auto automată reprezintă, probabil, cea mai costisitoare alegere. Dar în același timp, acest tip de spălătorie auto, fără specialiști buni poate deteriora stratul de acoperire al automobilului, și reparația ar putea costa mult mai mult.

Documentați-vă. Dacă ați hotărât să mergeți la o spălătorie auto despre care nu cunoașteți multe lucruri, opriți-vă. Mai întâi apelați auto dealerul de unde ați procurat automobilul, sau un alt conducător auto sau mecanistul la care mergeți cu mașina când aveți probleme sau întrebări. Cel mai probabil că unul dintre aceștia vor cunoaște câte ceva despre calitatea serviciilor pe care le oferă acea spălătorie auto, în caz contrar îți vor recomanda o alternativă.

Rămâne-ți conectați. Dacă petreceți în mod frecvent timpul liber pe internet, cel mai probabil că ați observat informații despre reducerile oferite clienților fideli. Unii proprietari de spălătorii auto oferă și pachete promo care includ servicii precum, schimbarea uleiului gratuită sau diagnosticarea automobilului. Un motiv bun de a urmări ce se petrece în orașul tău.

Noi vă recomandăm să alegeți o spălătorie auto din acest top

Deși aproape toate spălătoriile auto din Chișinău, Bălți, și din alte orașe din Moldova, propun servicii identice, există câteva spălătorii care se evidențiază din fundal. Iată care sunt acestea:

LUX SPA Service

Spălătorie auto automată (Chișinău). Zilnic, sute de șoferi aleg serviciile acestei spălătorii auto. Clienții sunt întâmpinați de personal prietenos și responsabil care își cunoaște la perfecție meseria. LUX SPA Service este gata să primească orice tip de transport. Toate procedurile de curățare se efectuează într-o cameră echipată cu toate materialele și produsele chimice de calitate.

lux spa service

Revolution Auto

Dacă aveți nevoie de servicii de calitate, de deservire la preț avantajos, atunci spălătoria Revolution Auto este alegerea optimă. Această spălătorie auto deservește toate tipurile de automobile, chiar și cele comerciale. Revolution auto oferă următoarele servicii: spălătorie automată, curățarea covoarelor, curățarea cu aburi a plasticului din salonul automobilului, spălarea geamurilor, curățarea salonului cu aspiratorul, spălarea motorului.

revolution auto

Gagarin Car Wash

Spălătorie auto care și-a obținut succesul între timp. Serviciile de care puteți beneficia sunt următoarele: spălarea motorului, curățarea chimică a salonului, curățarea covoarelor, ceară fierbinte, condiționer pentru piele, curățarea discurilor, ozonarea, curățarea cu aburi.

gagarin car wash

Hit Stop

Această spălătorie cu fise se diferențiază de toate celelalte prin programul său de loialitate. Fiecare a 8-a deservire este gratuită. Tot ce aveți nevoie de a participa la acest program de loialitate este cartea de vizită a spălătorii auto, și să marcați pe aceasta ori de câte ori ați beneficiat de serviciile acesteia.

hit stop

PV Autowash

Aceasta este o spălătorie self service în Chișinău, care devine alegerea perfectă a unui șofer calculat și pentru oamenii de afaceri. Aici vă așteaptă tehnologii moderne de ultimă generație, prețuri avantajoase și program de lucru 24/7. Pentru șoferii nocturni, PV Autowash a pregătit o ofertă plăcută, între orele 23:00 – 06:00, se adaugă 20% pentru timpul de spălare.

pv auto wash

EHRLE

EHRLE este unul dintre liderii în soluții inovatoare pentru fiecare spălătorie auto self service. Produsele EHRLE se caracterizează prin calitate, design modern, materiale de înaltă calitate, durată de viață extrem de lungă și economie exemplară. Toate produsele și sistemele sunt create folosind cele mai moderne, precise și inovatoare soluții de fabricație și sunt testate pe scară largă pentru a se asigura că vehiculul dvs. nu este pus în pericol nici în teorie. Spălătoria auto EHRLE oferă servicii de calitate germană.

germana

Modem

Compania Modem este o rețea de spălătorii auto tip tunel, cu capacitatea de deservire de la 30 la 40 de mașini pe oră. În medie, o spălare obișnuită durează 7-10 minut. În acest timp, clientul primește servicii rapide, dar cel mai important deservire calitativă, datorită produselor italiene.

modem

Aquamatic

Aquamatic folosește cea mai avansată tehnologie pentru spălarea mașinilor, sau cel puțin poate fi inclusă în acest top. Aquamatic oferă lustruire profesională, curățare remorcă, curățarea chimică a salonului, dezinfectarea, spălarea interioară și exterioară a automobilului.

aquamatic

RestorFX

RestorFX vă oferă îngrijirea automobilului cu cele mai moderne produse din SUA. Unul dintre aspectele vieții și funcționării a unui automobil este spălarea acestuia, și aici trebuie să luăm în considerare calitatea materialelor și metoda de spălare.

RestorFX vă prezintă spălarea mașinii în 4 etape. Această tehnică elimină necesitatea de a spăla mașina cu un burete și apoi de a o șterge cu o cârpă. Produsele utilizate sunt 100% naturale și nu dăunează nici omului, nici mediului înconjurător.

restor wash

TOTAL WASH

Această spălătorie auto oferă o gamă largă de servicii care include spălarea manuală și cea automată, spălarea portbagajului, precum și îngrijirea arcurilor, becurilor, și ale alor piese auto. Specialiștii TOTAL Wash folosesc doar produse de înaltă calitate și metode inovative, care garantează rezultate de înaltă calitate.

totalDacă aveți mai mult timp liber, puteți spăla mașina de sine stătător, economisind bani și distrându-vă. Sau puteți alege una dintre aceste spalatorii auto menționate mai sus. Înregistrați-vă, abonați-vă și spuneți-ne cât de folositor a fost petru voi acest articol!

Comentarii