Top 10 Saloane de Frumusețe - servicii de înfrumusețare calitative

05 Mai 2022
8553
Top 10 Saloane de Frumusețe - servicii de înfrumusețare calitative

Fiecare doamnă și domnișoară măcar o dată pe lună vizitează un salon de frumusețe. Iar acum că vremea devine din ce în ce mai caldă, dorința de un nou look sau de a face refresh la coafură ne împinge insistent să dăm o vizită într-un salon de frumusețe.

salon

Industria frumuseții este în deplină creștere, iar numărul saloanelor care oferă servicii de înfrumusețare sunt din ce în ce mai multe. O dată cu creșterea numărului acestora, au crescut și serviciile oferite, dar și prețurile dar și calitatea. Unele saloane de frumusețe includ toate serviciile de înfrumusețare, precum: coafură, manichiură, pedichiură, shugaring, micro pigmentare, alungirea unghiilor, extensii de păr, extensii gene etc.

Fiind un număr destul de mare de saloane de frumusețe, redacția Lista.md vă vine în ajutor un cele mai bune saloane de frumusețe.

Care sunt cele mai bune saloane de frumusețe?

salon1Acest top este alcătuit din cele mai bune saloane de frumusețe, care oferă și cele mai bune servicii de înfrumusețare.

Dream Beauty House

Dream Beauty House este un salon de frumusețe (Chișinău) care este lăudat de clientele sale prin serviciile de înfrumusețare de calitate superioară, iar pentru unele cliente, acest salon a devenit un spațiu de meditație. Acesta cu certitudine poate fi plasat în topul celor mai bune saloane de frumusețe.

dream

Salonul Colorist

Salonul Colorist este un salon de frumusețe (Bălți) reprezintă mai mult decât un simplu salon, acesta reprezintă pasiunea meșterilor pentru: coafuri, frizuri, manichiură, pedichiură, cosmetică, make up.

Aici veți găsi mereu profesioniști gata să vă pună mereu zâmbetul pe buze și care vă vor pune în evidență frumusețea dvs!

colorist

Salon Ana Ciorici

Acest salon de frumusețe a fost creat de o femeie pentru femei, purtând numele fondatorului său, dând dovadă de responsabilitate pe care o poartă față de serviciile prestate.

Salonul "Ana Ciorici" oferă o gamă largă de servicii de înfrumusețare, începând cu servicii de vopsiri, tunsori și diverse tratamente pentru păr. De asemenea, puteți opta și pentru servicii avansate de manichiură, pedichiură și alte tendințe moderne în machiaj și sprâncene.

La momentul acutul, salonul Ana Ciorici se află în topul saloanelor de frumusețe din Chisinău, prosperând și oferind un loc de muncă unui număr mare de persoane, care se dovedesc a fi profesioniști în domeniul frumuseții și prestează servicii de înfrumusețare care adună doar recenzii pozitive, astfel satisfăcând cerințele clientelor sale.

ana ciorici

Diva Salon

Diva Salon este locul unde fiecare clientă va putea apela la cele mai calitative servicii de înfrumusețare din următoarea gamă:

 • Frizerie,
 • Coafură,
 • Manichiură,
 • Pedichiură,
 • Tratamente Cosmetice,
 • Fotoepilare,
 • Masaj,
 • Solar.

Diva Salon are ca scop primordial prestarea serviciilor la nivelul așteptărilor clienților, ba chiar mai mult, și recunoștința acestora față de profesioniști.

diva

Beauty Office

Beauty Office – este unul dintre cele mai de top saloane de frumusețe, care oferă servicii de înfrumusețare și o gamă complexă de servicii de coafură, cosmetică, machiaj, manichiură/pedichiură. Cu o echipă de profesioniști specializați în cele mai noi și inovatoare tehnici folosite în industria frumuseții și cu entuziasmul celor care își doresc să aducă zâmbete pe chipul clientelor, obiectivul Beauty Office este de a oferi toate aceste servicii din cadrul salonului de înfrumusețare, la cele mai înalte standarde, care să depășească exigențele clientelor noastre.

beauty

Lavalicia

Lavalicia – salon de frumusețe care pune accent pe naturalețea fiecărei femei. Aici puteți să vă lăsați pe mâna celor 15 specialiști ai frizeriei, care vă vor reda cele mai deosebite: coafuri, aranjări, colorări, tunsori, epilare, manichiură, masaj, extensii gene și alte servicii de înfrumusețare. Salonul oferă servicii și pentru bărbați care au grijă la aspectul său, care doresc să arate îngrijit, specialiștii Frizeriei vor acorda atenția la ceea ce contează pentru: tunsoare, epilare, manichiură, masaj, colorare.

lavalicia

Anastasia

Anastasia este un salon de frumusețe care lucrează numai cei mai buni meșteri, cu o vastă experiență și o cunoaștere profundă a profesiei sale.

Aici puteți beneficia de următoarele servicii:

 • Servicii de frizerie,
 • Cosmetologie,
 • Manichiură și pedichiură,
 • Tatuaj și microblanding,
 • Servicii pentru bărbați.

Toate serviciile sunt executate de către meșteri calificați cu experiență mare. În lucru se folosesc numai branduri renumite de produse cosmetice.

anastasia

Salon Andrei Cocieru

Salon Andrei Cocieru este un salon de frumuseţe care îmbină cu succes eleganţa cu luxul, iar nobleţea cu creativitatea. Salonul Andrei Cocieru este locul în care profesionalismul și experiența se întâlnesc într-un mediu rafinat,elegant și somptuos. Gama largă de servicii prestate include de la tunsori și machiaje naturale, până la coafuri sofisticate și machiaje complexe. Părul dumneavoastră va fi răsfăţat cu produse profesionale de înaltă calitate printre care cele din gama Marocan Oil, Nashi Argan, Wella, CHI, Olaplex.

andrei

COUTURE Health & Beauty Salon

COUTURE Health & Beauty Salon este un loc în care se renasc femeile fericite și frumoase. O echipă profesionistă, produse cosmetice de înaltă calitate, abordare individuală și atenție la detalii sunt secretul succesului acestui salon de frumusețe. În salonul COUTURE Health & Beauty veți primi o gamă completă de servicii de coafură și cosmetologie, proceduri SPA și servicii de unghii.

couture

Alisa Studio - Salon de frumusețe

Alista Studio este un loc exclusivist, unde puteți beneficia de servicii de înfrumusețare la prețuri accesibile. Alisa Studio este un salon de înfrumusețare din capitală, cu o atmosferă primitoare care vă va face să vă simțiți în centrul atenției, o adevărată vedetă, o inpsirație a artei, datorită echipei dedicate care se va implica la transformarea dvs și se va da dovadă de profesionalism.

alisaSuntem curioși să aflăm de la doannele și domnișoarele care salon de frumusețe într-adevăr merită recomandat și vizitat? Care este salonul dvs preferat și de câte ori pe lună sau an vizitați un astfel de loc? Creați profilul de membru și lăsați-ne denumirea, iar pentru a fi la curent cu articolele noi nu uitați să vă abonați la newsletter.

Comentarii