Descrierea companiei

Simte-te ca acasă
Știm că ești specialistul de care avem noi nevoie. Mai știm cât de tare ții la profesia ta și ești în continuu căutare de dezvoltare.
Dream Beauty House - locul unde te vei simți ca acasă.

Cuvintele cheie: Peeling, Împachetare Corporală, Masaj Relaxant, Jacuzzi, Scrub, Barbershop, Frizerii pentru Femei, Alungirea părului, Machiaj, Epilare, Cosmetologie, Manichiură și Pedichiură, Vertical, Orizontal, Instant.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Odaspa-Prof SRL
Odaspa-Prof SRL

SRL Odaspa - Prof este o companie specializata în importul și comercializarea unui spectru larg de vopsele de păr, produse de îngirjire a părului și corpului. Activăm pe piața RM ddin 2009. Suntem reprezentanții următorilor producători: SOLVEX COSMETICS, Bulgaria (brand – MissMagic, ELEA) – vopsele de păr, decoloranți, produse pentru îngrijirea părului, depilatoare, creme pentru față, mâini, picioare. ACME Color, Ucraina (brand – Рябина, Fortesse, O`BERI

Chișinău
Companie Nectar Lux SRL
Nectar Lux SRL

Pasiunea și grija deosebită față de procesul de creare și produsul finit, au dus la apariția combinațiilor unice și a gustului excelent a produselor Nectar Lux.

Chișinău
Companie Doctor-Hair.md
Doctor-Hair.md

De ce ar trebui să cumpărați minoxidil de la noi: Întotdeauna avem disponibile remedii populare pentru căderea părului; Cumpărăm direct de la producători americani; Vindem numai medicamente aprobate de Departamentul SUA; Oferim consultații gratuite și acordăm asistență în alegere; Timp rapid de procesare a comenzii și livrare gratuită în cel mai termen

Chișinău