Descrierea companiei

Simte-te ca acasă
Știm că ești specialistul de care avem noi nevoie. Mai știm cât de tare ții la profesia ta și ești în continuu căutare de dezvoltare.
Dream Beauty House - locul unde te vei simți ca acasă.

Cuvintele cheie: Peeling, Împachetare Corporală, Masaj Relaxant, Jacuzzi, Scrub, Barbershop, Frizerii pentru Femei, Alungirea părului, Machiaj, Epilare, Cosmetologie, Manichiură și Pedichiură, Vertical, Orizontal, Instant.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Solvex-Lux (Estel Professional)
Solvex-Lux (Estel Professional)

Salonul de frumusețe ESTEL vă invită in vizita. Tunsoare, coafare, colorare, manichiură, si multe altele - toate acestea te așteaptă. Deasemenea, magazin cu produsele Estel.

Chișinău
Companie ovico.md - cosmetica Moldova
ovico.md - cosmetica Moldova

Cosmetica originala Chisinau Moldova pe site-ul https://ovico.md/ro/dekorativnaja-kosmetika tot ce trebuie de stiut pentru a comanda online un parfum in chisinau original? Nu este intotdeauna posibil de mers la magazin, iar comanda parfum pentru femei si barbati prin internet pentru multi ramane ceva riscant. Nu este un secret pentru nimeni ca parfumeria de înaltă calitate - este una dintre componentele imaginii dvs., imaginea personala a omului. Din pacate, devine din ce in ce mai di

Chișinău
Companie Aquaterra Wellness & Spa
Aquaterra Wellness & Spa

Aquaterra este o abordare cuprinzătoare a sănătății și frumuseții. Echipa noastră te ajută să rămâi în formă! Dacă alegi, alege cel mai bun!

Chișinău