Descrierea companiei

SoapArt produce Accesorii Handmade, naturale și aromate din uleiuri și grăsimi organice perfecte pentru a hrăni și hidrata pielea.Produsele personalizate includ la alegere: sare de baie, scruburi, uleiuri, balsam de buze și desigur săpun natural.

Aproximativ 40% dintre substanțele care vin în contact cu pielea sunt absorbite de către aceasta. Prin urmare, pe parcursul întregii noastre vieți, pielea poate absorbi cantități uriașe de substanțe nocive.
Din fericire noi oamenii, am început să conștientizăm faptul că trebuie să acordăm importanță nu doar modului în care ne hrănim, dar şi produselor destinate igienei corporale pentru a rămâne sănătoși.
De aceea echipa SoapArt produce săpunuri care conțin doar ingrediente naturale, 100% organice, proprii pielii şi organismului uman, cum sunt: uleiurile vegetale de calitate, uleiuri esențiale, glicerină vegetală naturală şi nenumărate adaosuri specifice fiecărui tip de săpun creat pentru un anumit tip de piele (fulgi ovăz, lapte de ovaz, cafea ,zat de cafea, infuzie de galbenele, macerat de galbenele, etc.), care nu numai că nu distrug pielea, dar chiar o îngrijesc și o tratează cu delicatețe.
Săpunul natural nu conține coloranți de sinteză, conservanți de proveniență chimică, parfumuri obținute pe cale artificială, ingrediente ce pot declanșa alergii dermatologice și alte afecțiuni ale pielii.

Cuvintele cheie: Scrub.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie ovico.md - cosmetica Moldova
ovico.md - cosmetica Moldova

Cosmetica originala Chisinau Moldova pe site-ul https://ovico.md/ro/dekorativnaja-kosmetika tot ce trebuie de stiut pentru a comanda online un parfum in chisinau original? Nu este intotdeauna posibil de mers la magazin, iar comanda parfum pentru femei si barbati prin internet pentru multi ramane ceva riscant. Nu este un secret pentru nimeni ca parfumeria de înaltă calitate - este una dintre componentele imaginii dvs., imaginea personala a omului. Din pacate, devine din ce in ce mai di

Chișinău
Companie Sauna ECO
Sauna ECO

SAUNA ECO este un loc unde chiar și timpul distractiv are beneficii pentru sănătate! Aceasta propune clienților săi următoarele servicii: cameră de aburi cu ardere pe lemne, zonă de odihnă, zonă de relaxare, zonă de grătar, cadă cu apă rece, zonă închisă, parcare păzită, însoțitor profesionist, mături de înaltă calitate.

Chișinău
Companie Solvex-Lux (Estel Professional)
Solvex-Lux (Estel Professional)

Salonul de frumusețe ESTEL vă invită in vizita. Tunsoare, coafare, colorare, manichiură, si multe altele - toate acestea te așteaptă. Deasemenea, magazin cu produsele Estel.

Chișinău