Descrierea companiei

SoapArt produce Accesorii Handmade, naturale și aromate din uleiuri și grăsimi organice perfecte pentru a hrăni și hidrata pielea.Produsele personalizate includ la alegere: sare de baie, scruburi, uleiuri, balsam de buze și desigur săpun natural.

Aproximativ 40% dintre substanțele care vin în contact cu pielea sunt absorbite de către aceasta. Prin urmare, pe parcursul întregii noastre vieți, pielea poate absorbi cantități uriașe de substanțe nocive.
Din fericire noi oamenii, am început să conștientizăm faptul că trebuie să acordăm importanță nu doar modului în care ne hrănim, dar şi produselor destinate igienei corporale pentru a rămâne sănătoși.
De aceea echipa SoapArt produce săpunuri care conțin doar ingrediente naturale, 100% organice, proprii pielii şi organismului uman, cum sunt: uleiurile vegetale de calitate, uleiuri esențiale, glicerină vegetală naturală şi nenumărate adaosuri specifice fiecărui tip de săpun creat pentru un anumit tip de piele (fulgi ovăz, lapte de ovaz, cafea ,zat de cafea, infuzie de galbenele, macerat de galbenele, etc.), care nu numai că nu distrug pielea, dar chiar o îngrijesc și o tratează cu delicatețe.
Săpunul natural nu conține coloranți de sinteză, conservanți de proveniență chimică, parfumuri obținute pe cale artificială, ingrediente ce pot declanșa alergii dermatologice și alte afecțiuni ale pielii.

Cuvintele cheie: Scrub.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Dream Beauty House
Dream Beauty House

Simte-te ca acasă Știm că ești specialistul de care avem noi nevoie. Mai știm cât de tare ții la profesia ta și ești în continuu căutare de dezvoltare.Dream Beauty House - locul unde te vei simți ca acasă.

Chișinău
Companie ArtSlim - remodelare corporală
ArtSlim - remodelare corporală

ArtSlim a aparut din dorinta de a le face pe femei sa se simta frumoase si rasfatate !! Recomandarea noastra este sa va ingaduiti o zi de relaxare deplina in salonul nostru si garantam faptul ca veti fi placut surprinse de rezultatele obtinute.

Chișinău
Companie ProMakeUp
ProMakeUp

ProMakeUp este cel mai mare magazin online de cosmetice profesionale la prețuri avantajoase.

Chișinău