Descrierea companiei

SoapArt produce Accesorii Handmade, naturale și aromate din uleiuri și grăsimi organice perfecte pentru a hrăni și hidrata pielea.Produsele personalizate includ la alegere: sare de baie, scruburi, uleiuri, balsam de buze și desigur săpun natural.

Aproximativ 40% dintre substanțele care vin în contact cu pielea sunt absorbite de către aceasta. Prin urmare, pe parcursul întregii noastre vieți, pielea poate absorbi cantități uriașe de substanțe nocive.
Din fericire noi oamenii, am început să conștientizăm faptul că trebuie să acordăm importanță nu doar modului în care ne hrănim, dar şi produselor destinate igienei corporale pentru a rămâne sănătoși.
De aceea echipa SoapArt produce săpunuri care conțin doar ingrediente naturale, 100% organice, proprii pielii şi organismului uman, cum sunt: uleiurile vegetale de calitate, uleiuri esențiale, glicerină vegetală naturală şi nenumărate adaosuri specifice fiecărui tip de săpun creat pentru un anumit tip de piele (fulgi ovăz, lapte de ovaz, cafea ,zat de cafea, infuzie de galbenele, macerat de galbenele, etc.), care nu numai că nu distrug pielea, dar chiar o îngrijesc și o tratează cu delicatețe.
Săpunul natural nu conține coloranți de sinteză, conservanți de proveniență chimică, parfumuri obținute pe cale artificială, ingrediente ce pot declanșa alergii dermatologice și alte afecțiuni ale pielii.

Cuvintele cheie: Scrub.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Solvex-Lux (Estel Professional)
Solvex-Lux (Estel Professional)

Salonul de frumusețe ESTEL vă invită in vizita. Tunsoare, coafare, colorare, manichiură, si multe altele - toate acestea te așteaptă. Deasemenea, magazin cu produsele Estel.

Chișinău
Companie Olsi SPA & Beauty Center
Olsi SPA & Beauty Center

Olsi SPA & Beauty Center este locul, unde Vă puteţi regăsi liniştea sufletească, recupera puterile şi reveni la viaţă. Noi utilizăm cele mai eficiente modalităti de relaxare, revigorare şi întinerire a corpului pentru ca Dvs. să vă simţiţi din nou plini de energie şi sănătate. Garantăm că deja după prima vizită la Olsi SPA & Beauty Center, Veţi simţi diferenţa. Esenţa noastră filosofică se bazează pe relaxare, revigorare şi armonie.

Chișinău
Companie Dream Beauty House
Dream Beauty House

Simte-te ca acasă Știm că ești specialistul de care avem noi nevoie. Mai știm cât de tare ții la profesia ta și ești în continuu căutare de dezvoltare.Dream Beauty House - locul unde te vei simți ca acasă.

Chișinău