Descrierea companiei

Tradiție și inovație. Versatilitate și stil propriu. Funcționalitate și exclusivitate. Suflet și tehnologie. Oamenii și emoțiile lor. Asta este ESTEL.
Compania noastră este distribuitorul oficial al mărcii ESTEL Professional în Republica Moldova. Site-ul nostru oferă o gamă largă de produse profesionale pentru vopsirea părului, îngrijirea și coafarea părului. Există, de asemenea, o gamă largă de produse cosmetice pentru bărbați și o serie 0+ pentru copii.
Când plasați o comandă pe Estel.md, vi se oferă livrarea la timp și consultatie profesionala care vă ajuta să alegeți produsul potrivit. De asemenea, este posibil să ridicați marfa în magazinul ESTEL de la Chișinău, str. Vasile Alecsandri 139/3.
Efectuam livrarea in toate localitatile din Republica Moldova
Livrarea unei comenzi de până la 500 de lei la Chișinău costă 35 lei.
Livrarea unei comenzi de până la 500 de lei către alte regiuni ale Republicii Moldova, cu excepția Chișinăului, costă 70 lei.
Pentru comenzile de peste 500 de lei, livrarea este gratuită.

Subcategorii: Saloane de frumusețe
Cuvintele cheie: Alungirea părului, Manichiură și Pedichiură.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Aquaterra Wellness & Spa
Aquaterra Wellness & Spa

Aquaterra este o abordare cuprinzătoare a sănătății și frumuseții. Echipa noastră te ajută să rămâi în formă! Dacă alegi, alege cel mai bun!

Chișinău
Companie Dream Beauty House
Dream Beauty House

Simte-te ca acasă Știm că ești specialistul de care avem noi nevoie. Mai știm cât de tare ții la profesia ta și ești în continuu căutare de dezvoltare.Dream Beauty House - locul unde te vei simți ca acasă.

Chișinău
Companie Egoista - Salon de înfrumusețare în Chișinău
Egoista - Salon de înfrumusețare în Chișinău

Egoista - Salon de înfrumusețare din Chișinău! Serviciile noastre: Epilare cu laser | Cosmetologie | Epilare cu ceară | Sugaring | Vajacial | Cursuri

Chișinău