Descrierea companiei

Tradiție și inovație. Versatilitate și stil propriu. Funcționalitate și exclusivitate. Suflet și tehnologie. Oamenii și emoțiile lor. Asta este ESTEL.
Compania noastră este distribuitorul oficial al mărcii ESTEL Professional în Republica Moldova. Site-ul nostru oferă o gamă largă de produse profesionale pentru vopsirea părului, îngrijirea și coafarea părului. Există, de asemenea, o gamă largă de produse cosmetice pentru bărbați și o serie 0+ pentru copii.
Când plasați o comandă pe Estel.md, vi se oferă livrarea la timp și consultatie profesionala care vă ajuta să alegeți produsul potrivit. De asemenea, este posibil să ridicați marfa în magazinul ESTEL de la Chișinău, str. Vasile Alecsandri 139/3.
Efectuam livrarea in toate localitatile din Republica Moldova
Livrarea unei comenzi de până la 500 de lei la Chișinău costă 35 lei.
Livrarea unei comenzi de până la 500 de lei către alte regiuni ale Republicii Moldova, cu excepția Chișinăului, costă 70 lei.
Pentru comenzile de peste 500 de lei, livrarea este gratuită.

Subcategorii: Saloane de frumusețe
Cuvintele cheie: Alungirea părului, Manichiură și Pedichiură.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Estetic-Sana
Estetic-Sana

Centru de medicină estetică Estetic-Sana, laureat al premiului VIP în domeniul medicinii estetice.

Chișinău
Companie MENcult.PRO
MENcult.PRO

MENcult.pro - Stilul bărbătesc în fiecare detaliu. Ai încredere în noi să avem grijă de frumusețea ta! SERVICII MENcult.pro oferă o gamă largă de servicii: TUNDERE BĂRBAȚI DECORARE BARBĂ ȘI MUSTAȚĂ SPĂLARE PE CAP ARANJARE Spălarea scalpului MASAJ DE RELAXARE A CAPULUI ȘI GÂTULUI MANICURĂ BĂRBAȚI PEDICHIURĂ BĂRBAȚI PARAFINĂ Garantăm o abordare individuală și creativă. Un maestru profesionist vă selecta cu atenție coafura și stilul potrivit, fără a uita să țină cont de trăs

Bălți
Companie Bagassa
Bagassa

Producerea pastei de zahar pentru epilare Cursuri de epilare Servicii de epilare femei/ barbati

Bălți