Descrierea companiei

Tradiție și inovație. Versatilitate și stil propriu. Funcționalitate și exclusivitate. Suflet și tehnologie. Oamenii și emoțiile lor. Asta este ESTEL.
Compania noastră este distribuitorul oficial al mărcii ESTEL Professional în Republica Moldova. Site-ul nostru oferă o gamă largă de produse profesionale pentru vopsirea părului, îngrijirea și coafarea părului. Există, de asemenea, o gamă largă de produse cosmetice pentru bărbați și o serie 0+ pentru copii.
Când plasați o comandă pe Estel.md, vi se oferă livrarea la timp și consultatie profesionala care vă ajuta să alegeți produsul potrivit. De asemenea, este posibil să ridicați marfa în magazinul ESTEL de la Chișinău, str. Vasile Alecsandri 139/3.
Efectuam livrarea in toate localitatile din Republica Moldova
Livrarea unei comenzi de până la 500 de lei la Chișinău costă 35 lei.
Livrarea unei comenzi de până la 500 de lei către alte regiuni ale Republicii Moldova, cu excepția Chișinăului, costă 70 lei.
Pentru comenzile de peste 500 de lei, livrarea este gratuită.

Subcategorii: Saloane de frumusețe
Cuvintele cheie: Alungirea părului, Manichiură și Pedichiură.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Bagassa
Bagassa

Producerea pastei de zahar pentru epilare Cursuri de epilare Servicii de epilare femei/ barbati

Bălți
Companie SRL NelStudio
SRL NelStudio

NELSTUDIO"Millennium"functioneaza de mai mult de 20 ani. Cameramanul realizeaza filmarea la nunta cu camera video profesionala SONY HDR-AX2000 format HD full 1920x1080 si Sony PXW-X70 HD full 1920x1080 , Nikon D750 , astfel ca imaginile filmate vor fi clare cu profunzime si culori vii. Fofograful din ziua nuntii voastre va lucra cu un aparat foto digital-Nikon D3 sau Nikon D750. Profesinalismul echipei noastre, experienta acumulata in acesti ani si inalta calitate a produselor oferite au fost ca

Bălți
Companie Shiro Massage & Spa
Shiro Massage & Spa

Shiro Massage - primul serviciu mobil de masaj din Moldova!Serviciile oferite de Shiro Massage reprezintă o premieră absolută pentru țara noastra. Acum poți comanda o şedinţă de masaj, oriunde te-ai afla. Fie că ești acasă, la serviciu, la o petrecere corporativă sau în pijamale cu prietenele – te poţi bucura de o relaxare pe măsură oricând găseşti un moment de respiro, fără să pierzi timp în trafic prin ambuteiaje ca să ajungi la un salon stationar. Acum salonul vine la

Chișinău