5 Cele mai pupulare saloane de frumesțe din Republica Moldova

02 Feb 2018
2615
5 Cele mai pupulare saloane de frumesțe din Republica Moldova

“Frumusețea. Puterea cu care o femeie farmecă un iubit si înfricosează un soț.” Ambrose Pierce


Pentru că suntem femei și pentru că merităm să fim răsfățate din plin, iar o vizită la salonul de frumusețe este prilejul perfect de a ne relaxa și de a ne bucura sufletul și corpul vă prezentăm 5 cele mai calitative saloane de SPA si frumusețe din Republica Moldova:

1. Salonul de Mariaj “Scarlett”

Salonul de Mariaj “Scarlett” cu o experiență îndelungată, care aduce clientelor sale o gamă largă de rochii de mireasă de lux pentru a indeplini capriciile oricărei mirese.

2. Salonul „Golub Stil”

Salonul „Golub Stil” este alegerea perfectă pentru o manichiură unică de invediat. Global Stil folosește cele mai calitative nail products ca tu să fii mulțumită de unghiuțile tale.

3. Salonul „Derma Beauty”

Salonul „Derma Beauty” cea mai modernă clinică estetică  de dermatologie dotată cu tehnologii de ultimă generație și personal calificat care te vor ajuta să-ți recapeți încrederea în imaginea de sine.

4. Salonul “Epilare Impuls”

Salonul “Epilare Impuls” care are ca scop să satisfacă fiecare clientă a sa prin cele mai noi metode de relaxare și îngrijire corporală.

5. Salonul “OliSpa”

Salonul “OliSpa” propune spre atenția clientelor sale standarte de deservire, siguranță, profesionism, atmosferă prietenoasă și comfortabilă care te vor face să te simți o adevarată zeiță.

 

Comentarii