Special pentru tine Femeie!

07 Mar 2019
2006
Special pentru tine Femeie!

Iată că odată cu sosirea primăverii, pe aripile acestui anotimp frumos, a sosit și Ziua de 8 Martie. Această zi are o bogată istorie cu o însemnătate mare pentru întreaga omenire, din acest motiv Ziua Femeii se sărbătorește la nivel Mondial. Femeia este un univers întreg alcătuit dintr-un amestec de sentimente, o ființă care îndeplinește roluri diversificate precum: mamă, soră, prietenă, bunică, iubită. Puterea unei femei crește pe măsura sentimentelor care o învăluie, ea se dedică cu toată silința sa pentru a oferi iubire, protecție și căldură.
În ajun de sărbătoare florăriile și-au umplut galeriile cu cele mai frumoase și proaspete flori, toate companiile au topit prețurile, restaurantele Moldovei au pregătit evenimente tematice pentru doamne și domnișoare.
Lista pune la dispoziție utilizatorilor săi informații utile despre ofertele de 8 Martie ale companiilor. Iată care sunt acestea:

Diamantele sunt cei mai buni prieteni ale femeilor. Oferă-i femeii din viața ta o bijuterie cu diamant pentru ai evidenția frumsețea chipului strălucitor.
585md îți oferă un asortiment larg de bijuterii la preturi accesibile, iar de 8 Martie descoperă noua colecție a bijuteriilor care pot fi procurate la ele mai bune preturi.
Veriga este salonul de bijuterii cu cele mai variate modele din aur. În perioada sărbătorii de 8 Martie ai ocazia să procuri cadoul perfect cu o mega reducere de -20%.

Oboseala și stresul de zi cu zi poate să arunce o umbră peste chipul frumos al femeii. Alungă-i această umbră oferindu-i o ședință de proceduri  Spa  care includ și un masaj relaxant.
Charmé  Studio îți reduce căutările, venind cu o super oferta. Procură acum certificatul cu procedurile care pot fi alese chiar de persoana iubită, oferă-i un adevărat răsfăț pentru trup și suflet.
ViviSpa te bucură cu un certificat cadou cu 18% la toate procedurile. Acesta cu siguranță va fi o surpriză maxim de plăcută pentru persoana dragă.

Florile sunt la ordinea zile și nu pot fi excluse în niciun caz în această zi specială de 8 Martie.
Special Box a pregătit pentru voi adevărate compoziții florale care descriu perfect sentimentele care le simți pentru acea Ea din viața ta. De 8 martie compozițiile se alcătuiesc cu mare drag, iar prețurile acestora sunt și ele speciale.
Emoții este florăria care pune suflet la confecționarea fiecărui buchet. Chiar dacă nu ești alături de femeia pe care o iubești această florarie te va ajuta să-i oferi tot ce simți printr-o compoziție florală deosebită prin ofertele livrării direct la domiciliu.

Agențiile turistice se alătură companiilor care au oferte speciale. Daca ți-ai propus să mergi într-o mini vacanță sau  citybreak  alături de sufletul drag, atunci 8 Martie este cel mai favorabil eveniment datorită weekendului prelungit și ofertelor turistice.
BESTTravel.md  este agenția  turistică care  dorește să ofere cu ocazia acestei sărbători frumoase cele mai frumoase reduceri spre cele mai deosebite desinații.
AvanTur vă propune prețuri de vis pentru o mini vacanță în orice colț al lumii.

O cina romantică pentru Ea va fi un cadou perfect. O seară de divertisment și bucătărie delicioasă nu va fi niciodată mai potrivit decât ziua de 8 Martie!
La Mare este restaurantul pescăresc unde vei fi servit cu cele mai deosebite delicii marine. Dacă persoana iubită este pasionată de acest tip de bucătărie atunci acest restaurant va fi alegerea perfectă.
MEZZO Italian Restaurant a pregătit pentru toate doamnele și doinișoarele o cină spectaculoasă regizată de Bucătar-Chef Roman care va pregătit un meniu savuros din patru bucate selecte și trei vinuri unicate.  Band-ul muzical  Space  Cable  va crea o atmosferă festivă și elegantă și multe alte surprize.

Oricare ar fi cadoul nu uitați sa le spuneți cât de deosebite sunt Femeile din viața dumneavoastră. Ele ne luminează și ne poartă grija în fiecare zi!

Respect-o! Prețuiește-o! Iubește-o! La Mulți Ani Femeie!

Comentarii