Piscinele – alternativa perfectă destinațiilor exotice

31 Iul 2020
2313
Piscinele – alternativa perfectă destinațiilor exotice

Top piscine din Republica Moldova

Distracție și odihnă, sunt ingredientele perfecte impotriva rutinei zilnice, mai ales în perioada pandemiei. După o pauză îndelungată de izolare, unele localuri și-au preluat activitatea, respectând anumite reguli sanitare, despre care poți să te informezi în articolul: Precauție și responsabilitate după carantină. Cum ne pregătim de a vizita un local?
Mulți dintre noi au stat acasă mai bine de 2 luni, cam aceasta a fost perioada de carantină, au dus lipsă de socializare, de întrevederi cu prietenii, alții au fost nevoiți să renunțe la: sală, piscină, antrenamente etc. Toți am căutat ocupație pentru a scurta orele nesfârșite a carantinei, mai ales când ne-au fost limitate anumite ativitati cotidiane, dar pentru sănătatea noastră și a celor dragi acesta nu a fost un sacrificiu greu de făcut. Ei bine, am trecut peste această perioadă grea, acum putem să revenim la obișnuințele noastre. Cu siguranță ai plănuit  ce vei face în primul rând, o dată cu sfârșitul carantinei, noi am aflat că unii își doreau cu nerăbdare să mănânce pizza, cei tineri visau la nopțile de weekend petrecute într-un club de noapte  alături de prieteni, cei care iubesc sportul așteptau cu sufletul la gură să tragă o fugă matinală în parc în aer liber, alții să-și viziteze părinții și rudele care erau departe. În sfârșit putem face toate aceste lucruri, într-un mod sigur putem să ne odihnim în țara noastră, dacă la tine în oraș nu prea ai parte de activități sau unde să te distrezi, iată un articol care te informează despre destinațiile turistice din Republica Moldova, perfecte pentru o mini vacanță sau un concediu pe cinste.
Pentru că ne dorim ca fiecare să aibă parte de momente frumoase în această vară, mai neobișnuită de celelalte, noi am cercetat ce și unde se poate de mers după carantină.
Cea mai mare dorință a fiecăruia dintre noi, probabil fiecare visează la mare, temperaturile ridicate ne duc cu gândul la apa cristalină și la frumusețea plajelor, dar această vară suntem mulțumiți mai mult decât niciodată de piscinele și aquaparkurile din Moldova.
Piscinele sunt mereu localurile perfecte unde putem să ne răcorim de aglomerația din oraș. Luminile senine ale apei din piscină, cu o culoare albastră curată, în timp ce te relaxezi în piscină, iar în acest timp răsună o muzică plăcută, țipete de copii și râsete. Mersul la piscină cu prietenii sau familia are un aspect important pentru sănătatea fizică dar și pentru cea mintală, nimic nu este mai relaxant decât să te distrezi alături de cei dragi, și să-ți răcorești corpul într-o zi toridă de vară. Sunetul apei din piscină, combinat cu strălucirea soarelui creează un mediu calm, o stare de spirit perfectă. Piscinele în aer liber sunt oricând o alegere bună, mai ales când vii de la birou, după o săptămâna grea de lucru.


Iată piscinele care sunt deschise:

Goa Territory

Veselia și voia buna îi adună pe toți la piscina Goa Territory. Acestă piscină este cea mai cunoscută prin rândul tineretului, aici distracția este prezentă în fiecare zi, iar zilele de weekend sunt incendiare. Fiecare oaspete va avea parte de distracție, dansuri, băuturi răcoritoare și multe alte surprize.
goa territory

Premium Park

Îți dorești VIP odihnă? Premium Park este o piscină sofisticată, iar dacă ai visat vreodată să petreci nunta la piscină? Atunci visul tău va fi ușor de realizat. Premium Park va organiza nunta ta, care va încânta fiecare oaspete, vei avea la dispoziție un spațiu și un decor în stil minimalist, dar rafinat, care emană eleganță și finețe pentru a petrece evenimentul tău în stil grandios.
premium park

Fanconi Riviera Summer Club

Raiul pe pământ există! Dacă nu ne crezi, atunci îți sugerăm să faci o vizită la Fanconi Riviera. Fanconi Riviera întâmpină oaspeții săi cu o ambianță plăcută și relaxantă, cu servicii calitative și o atmosferă exotică de vacanță.
fanconi reviera

Calypso

Cea mai populară piscină din Bălți și-a preluat activitatea. Calypso are piscine cu apă limpede, pregătite să te răcorească, șezlonguri confortabile pe care să te relaxezi savurând băutura favorită, înconjurat de muzică și bună dispoziție.

calipso

Aqua Fantastic

Cel mai nou spațiu de agrement din Bălți, deschis recent, Aqua Fantastic a devenit unul dintre cele mai populare localuri din oraș pentru a-ți petrece zilele de vară. Piscină modernă unde tu, împreună cu familia vă veți veseli, petrecând timpul liber într-un mod cât mai plăcut și relaxant.

aqua fantasticAqua Magic

Aqua Magic îți oferă senzații exotice, amenajând special Zona Foto by T2 PHOTO BUS, care prin magie te transferă pe o plajă exotică. Această piscină este recomandată în timpul săptămânii, pentru liniște, iar în weekend vei avea parte de distracție la maxim.

aqua magicChiar dacă ne putem bălăci la piscină mai aproape de sfârșit de vară, muzica se aude până la răsărit si râsetele răsună în momentele de liniște. Savurează fiecare momente ale acestei veri si petrece până când te țin picioarele. Distrează-te alături de prieteni, adună cât mai multe amintiri frumoase, scaldă-te în razele soarelui. Nu uita să ne împărtășești impresiile și experiențele trăite în comentariile de mai jos! Noi vom fi nerăbdători să le aflăm și să le citim cu drag!

Comentarii