Cluburile de noapte în Chișinău

02 Apr 2018
1940
Cluburile de noapte în Chișinău

Chișinăul, capitala și orașul cu cea mai mare populație din Republica Moldova. Orașul se consideră a fi unul dintre cel mai aglomerat atât pe timpul zilei cât și pe timp de noapte. Acum că s-au ridicat temperaturile, s-a ridicat și nivelul de activități ale orășenilor, străzile au devenit pline de oameni. Ziua, Chișinăul îți oferă acces la muzee din Moldova, parcuri, teatre, etc., iar noaptea orașul devine adevărată definiție a distracției, deschizând ușile cluburilor de noapte, pub-urilor, barurilor, discotecilor, cazinourilor, karaoke baruri. Cele mai multe cluburi sunt localizate în centrul orașului, aici vei descoperi cele mai distractive opțiuni pentru a petrece week endul într-un mod distractiv, plin de divertisment pentru toate gusturile, aceste localuri sunt deschise toată noaptea și te așteaptă cu muzică bună, băuturi diversificate și atmosferă plină de distracție și voie bună. Viața de noapte în Chișinău este considerată una deosebită, pentru că ai la îndemână o mulțime de locații distractive. Te poți relaxa alături de prieteni toată noaptea, la un pahar și dans, într-unul dintre cele mai faimoase locații de distracție din oraș.

Iată un top de 10 cele mai recunoscute cluburi din capitală:


1. Cocos Prive

Cocos Prive este considerat unul dintre cele mai luxoase cluburi de noapte din Chișinău. Stilul elegant și modern este bine accentuat de designul încăperii. Clubul organizează evenimente speciale cu invitați speciali.

2. Taboo

Taboo este clubul de noapte ce oferă distracție la maxim. Clubul are design interior unic și este dotat cu cele mai noi echipamente. Pe parcursul anilor clubul și-a format un nume prestigios și clienți fideli.

3. Drive

Drive este un alt local al cărui faimă este recunoscută în rândul tinerilor petrecăreți. Clubul este recunoscut nu numai pentru atmosferă petrecăreață oferită clienților săi ci și pentru invitații speciali care au contribuit la această atmosferă.

4. Flamingo

Flamingo oferă oaspeților săi muzică de calitate, mâncare delicioasă, distracție și relaxare. Aici ai oportunitatea de a petrece timpul liber alături de persoanele dragi într-un ambiant discret și vesel.

5. Famous

Famous este localul perfect pentru un week end distractiv. Localul se mândrește cu invitații speciali internaționali. Localul spațios și muzica bună oferă posibilitatea de a avea parte de multă distracție.

6. Tesla

Tesla este considerat club glamour, unde poți întâlni personalități de rang. Clubul a obținut popularitate printre rândurile celor care le place viața de noapte, prin muzică modernă, băuturi diversificate, atmosferă zbuciumată.

7. Studio

Studio vine cu cele mai bune caracteristici de muzică bună și atmosferă veselă. Local bun pentru dans, datorită încăperii spațioase de care beneficiază clubul.

8. City

City este un orășel al distracției, oferind oaspeților săi divertismente extraordinare și relaxare pe cinste. Clubul organizează petreceri tematice pentru a atrage și a oferi oaspeților săi posibilitatea de a petrece timpul liber într-un mod anume, mai diferit, mai deosebit fața de celelalte cluburi.

9. Krysha

Krysha este clubul unde puteți începe noapte cu o cina delicioasă și continuă distracția în sala de karaoke. Clubul are un design modern și propune oaspeților de a petrece un week end zgomotos, unde poți consuma băuturi alese, la prețuri acceptabile.

10. Decadence Club

Decadence Club oferă spre atenția celor care vor să se relaxeze petreceri superbe în fiecare zi, iar week endurile se pot descrie ca unele incendiare. Dacă îți dorești să petreci timpul liber într-o ambianță deosebită, cu muzică bună și cocktailuri speciale, atunci ușile clubului sunt deschise special pentru tine.

 

Comentarii