Parfumerie în Moldova. Unde găsim parfumuri originale?

21 Apr 2022
2970
Parfumerie în Moldova. Unde găsim parfumuri originale?

Astăzi vom vorbi despre universul parfumurilor, și anume despre parfumerie. Parfumul este o altă amprentă atât al femeilor, cât și a bărbaților, iar datorită unei game largi de parfumuri expuse în fiecare parfumerie, acestă amprentă a mirosului devine unică. Fie că alegi parfumuri originale, parfumuri bărbătești sau parfumuri de femei, trebuie să cunoști câteva informații utile din lumea de parfumerie. De exemplu: prețul, câte tipuri de parfum există, care este, și cum să alegi aroma care ți se potrivește, sau dacă îți dorești să creezi propria parfumerie alcătuită din mai multe arome, branduri, etc.

parfumerie

Tipuri de parfumuri care pot fi găsite în parfumerie

În 1990, Societatea Franceză de Parfumerie a numit 6 mari familii de parfumuri. Profesioniștii moderni au extins lista la 18 categorii. Dintre acestea, cele mai frecvente includ:

  1. Parfumuri florale. Cel mai popular și iubit de multe femei tip de parfum. Principalele componente ale parfumului sunt trandafirul, iasomia, lacramioarele, irisul, tuberoza.
  2. Parfumuri orientale. Astfel de parfumuri de femei sunt renumite pentru aroma lor dulce bogată, strălucirea și bogăția compozițiilor. Componenta principală este chihlimbarul, care este capabil să păstreze parfumul pentru o perioadă lungă de timp.
  3. Parfumuri fructate. Cel mai versatil tip. Poate fi atât compoziții ușoare și proaspete, cât și exotice. Compoziția se concentrează pe aroma unuia sau mai multor fructe.
  4. Parfumuri ambrate/pădureţe. Denumirea categoriei s-a datorat parfumului Chypre Francois Coty. Această familie de parfumuri reunește o combinație de mușchi de stejar, bergamotă, cistus și paciuli.
  5. Parfumuri lemnoase. Arome cu amărăciune ușor catifelată, tartă cu dâră de fum. Notele de bază aici sunt mușchi, vetiver, lemn de santal și cedru libanez.
  6. Parfumuri oceanice. Compoziții complexe în care aromele de apă, plante, condimente sunt combinate ideal. Componentele sunt în mare parte sintetice, dar există parfumuri cu substanțe naturale, precum rășina de mesteacăn sau uleiul de ienupăr.

parfumerieMai întâi trebuie să vă axați doar pe un simț, pe miros, și nicidecum să vă lăsați înșelați de ambalajul unui parfum. Regula de bază rămâne aceeași, folosirea propriului simţ al mirosului, nu o să dați greş. În continuare, redacția Lista.md o să ofere informații despre un top magazine de parfumuri.

Aroma este specifică, dar ace magazin de parfumerie alegeți dvs?

parfumerie 1Parfumul este unul dintre cele mai utilizate produse, zilnic, de asemenea acesta poate fi comparat cu industria vinicolă. Un magazin de parfumuri ușor poate fi comparat cu un magazin de vinuri, datorită aspectelor asemănătoare a valorilor expuse pe raft și a valorilor produselor propriu-zise: preț, calitate, brand, vârstă, popularitate, etc.

Vom vorbi în continuare despre universul parfumurilor, și anume despre fiecare parfumerie care noi am considerat că are în sortiment cele mai bune produse de parfumerie.

Indigo Holding

Indigo Holding este o companie internațională care creează și comercializează produse de parfumerie și cosmetice de înaltă calitate de la cei mai importanți producători din lume.

Această parfumerie vă pune la dispoziție o gamă largă de parfumuri premium de înaltă calitate de la Grasse, inima parfumurilor a Franței, care vor satisface cei mai pretențioși iubitori de parfumerie și cosmetică. Colecția conține arome care dezvăluie cea mai bogată paletă de parfumerie care poate satisface orice gust! Fie că căutați un parfum, clasic și modern, fructat și floral, picant și oriental etc., aici veți găsi parfumul preferat la un preț avantajos.

indigo

Ovico

Ovico - este un magazin de parfumerie (Chișinău) de nișă și cosmeticelor de lux. Ultimele tendințe din lumea olfactivă sunt reprezentate în combinații unice, idei curajoase de artă și design actual. Parfumeria poate fi ușor categorizată ca o ramură de artă. Aici veți găsi parfumuri originale - neobișnuite, ușoare, uneori stranii la prima vedere și primele acorduri.

ovico

MAKEUP

MAKEUP este un magazin de parfumerie și cosmetice care îți oferă clienților săi posibilitate de a comanda parfumuri din orice colț al lumii. MAKEUP este un magazin de parfumuri autorizat și activează în baza unor contracte directe cu cele mai mari branduri de lux, precum: YSL, Lancome, Biotherm, Armani, Prada, Valentino, Estee Lauder, Clinique, etc. MAKEUP lucrează direct cu furnizori oficiali și vă oferă doar produse autentice.

makeup

CrownPerfumes.md

CrownPerfumes.md vă pune la dispoziție arome unice, arome din Emirate, care sunt o adevărată magie a Orientului combinate cu Occidentul întruchipat în parfumerie. Aceste parfumuri vă va face să trăiți o experiență de neuitat.

crown

Vizaje–Nica

Vizaje–Nica este cel mai mare lanț de parfumerie și cosmetice din Moldova. În orice magazin Vizaje-Nica, puteți achiziționa parfumuri de femei, parfumuri bărbătești și bineînțeles parfumuri originale. De asemenea, veți găsi certificate cadou cu o valoare nominală de 200, 300, 500 și 1000 lei, ceea ce va fi o soluție excelentă la întrebarea „Ce să oferi unei persoane apropiate și iubite?”.

La momentul de față compania are 11 magazine situate în cele mai vizitate centre comerciale ale capitalei Moldovei. Locația lor convenabilă va permite fiecărui vizitator, fără probleme, să viziteze și să cumpere produse de parfumerie ale mărcilor preferate.

vizaje

EQUIVALENZA MOLDOVA

Equivalenza este o perfumerie care s-a născut în Spania, Barcelona în 2011 cu scopul de a democratiza lumea parfumurilor, în scurt timp aceasta a fost adusă și pe piața din Moldova. Misiunea acestui brand este de a oferi parfumuri originale, arome pentru casă, oficii, mașină, spray pentru casă și țesături.

De asemenea, pe rafturile acestui magazin de parfumerie veți găsi produse de îngrijire facială și corporală, cosmetice și diverse accesorii de înaltă calitate la prețuri cu adevărat accesibile. La Equivalenza, lumea parfumeriei, cosmeticelor și wellness devine tot mai democratică prin oferte speciale, parfumerie de calitate.

equivaletsa

La Fleur

La Fleur este este prima parfumerie de pe piața moldovenească cu conceptul de a vinde doar parfumuri de nișă. Timp de 15 ani specialiștii magazinului au studiat gama de parfumuri pentru a ajuta fiecare client să-și sublinieze individualitatea.

Pe vitrinele „La Fleur” veți vedea nume branduri celebre, printre care: Tiziana Terenzi, Montale, Nobile1942, Rance, Xerjoff, Franck Boclet și Hugh Parsons. Prin cooperarea cu aceste branduri în calitate de distribuitor direct, calitatea produselor este garantată.

La Fleur nu este doar o simplă parfumerie, acesta este un loc unde domnește o atmosferă de familie și arome spectaculoase pentru fiecare oaspete al magazinului.

la fleur

Olfactorium

Olfactorium este un spațiu conceptual dedicat artei parfumeriei, parfumurilor de casă, cosmeticelor și accesoriilor. Aici veți găsi parfumuri originale de calitate înaltă.

olfactorium

Aromateque

Aromateque este un spațiu conceptual care reflectă cel mai bine ultimele tendințe ale parfumurilor și produselor cosmetice de nișă.

Aromateque își creează propria filozofie, urmând tendințele globale. În primul rând, se referă la selectarea mărcilor. Pe de o parte – cult (Kilian, Creed, Diptyque, MEMO, Juliette Has A Gun, etc.), pe de altă parte – așa - numitele branduri alternative de parfumerie și produse cosmetice, care au câștigat recunoașterea în expozițiile mondiale în ultimii ani. Aceasta este harta inimii, Sensai, Zenology, Malin+Goetz, Eve Lom etc.

În Aromateque puteți găsi cele mai bune produse de parfumerie, americane și japoneze. Acesta este un brand cu adevărat unic pentru piața locală, care ne familiarizează cu un concept complet nou de parfumuri originale și cosmetice.

aromatique

Fiecare parfumerie are pe rafturile sale cele mai bune parfumuri, în mod sigur fiecare persoană alege produse de parfumerie după propriul gust, aromă, preț, brand. Redacția Lista.md v-a oferit doar informații utile despre fiecare magazin de parfumuri, pentru ca dvs să găsiți mai repede și mai ușor parfumul preferat. Doriți să fiți mereu informat? Creați profilul de membru și abonați-vă la newsletter, veți primi notificări de fiecare dată când apare ceva nou pe platforma noastră.

Comentarii