Adio vară! Evenimente pentru ultimul weekend de vară

28 Aug 2020
1355
Adio vară! Evenimente pentru ultimul weekend de vară

Ce facem și ce vizităm în ultimiele zile de vară?

Dacă nu știați acesta este ultimul weekend din acestă vară,  da da, vara a ajuns la finiș. Vara 2020 a fost cea mai scurtă dintre toate, a trecut ca și cum nu a fost, probabil a fugit așa repede din cauza pandemiei. Amuzant sau nu, dar ea merită să fie petrecută cu zâmbete și veselie, poate pentru unii acest ultim weekend de vară este ultima șansă de a se odihni sau de a petrece timp liber cu cei dragi.
Trebuie să menționăm că rămasul bun ale acestei veri este unul frumos datorită acelor 5 zile libere dedicate sărbătorilor naționale: Ziua Independenței și Ziua Limbii. Ocazie perfectă pentru un citybreak sau o mini vacanță, sau orice altceva doar pentru a petrece frumos ultimul weekend de vară.

Hai să vedem cum putem salva această vară pe ultima sută de metri. În primul rând, trăim în Moldova, țara cu potențial turistic extrem de mare, deci este loc pentru o mini excursie, avem de vizitat monumente naturale  și cele mai importante monumente, oricând putem să mergem la Mănăstirea Capriana  sau oricare altă mănăstire, Cetatea Soroca, iar pentru cei care își planifică un weekend prelungit atunci aceste baze de odihnă sunt perfecte pentru întreaga familie.
Fiind o țară pitorească, înzestrată cu cele mai fastuoase tablouri și peisaje magnifice, pictate chiar cu mâna naturii, Moldova ne fascinează și atrage pe an ce trece tot mai mulți turiști, cu atracțiile turistice. Datorită istoriei acumulate de la strămoșii noștri, astăzi suntem mândri cu muzeele din Moldova  care sunt larg deschise pentru o excursie în trecut. Vreți să cunoașteți mai multe curiozități despre țara noastră? Accesați acest articol.
Totodată, vor fi și cei care vor să profite la maxim de acest weekend prelungit și vor opta să se odihnească peste granițele Moldovei. Înainte de a planifica o asemenea călătorie asigurați-vă că sunteți informați despre turismul post-carantină, asigurați-vă despre toate regulile de trecere a frontierelor și despre regulile de carantină a orașului pe care doriți să-l vizitați.

Iată care sunt evenimentele la care puteți lua parte


Paraplan.md

Pentru cei cărora le-a lipsit emoțiile mai intense pe tot parcursul verii, vă prezentăm compania Parapanta.md. Aceasta vă oferă posibilitatea să vă întindeți larg mânele spre cer și să vă luați zborul. Ultimul apus de vară petrecut în zbor sună mai mult decât incredibil, dacă v-ați gândit că asta se poate întâmpla doar în vise, acum, imposibilul a devenit posibil. Provocarea acestei veri.

zbor cu parapanta

Cămara Fest

O petrecere delicioasă la sfârșit de vară! Aici veți găsi: miere, mure, afine, goji, nuci, migdale, struguri direct de la producătorii autohtoni. Un adevărat iarmaroc de delicii care pot fi cumpărate pentru a vă umple cămara dvs cu roadele acestei veri.

camara fest

Live Music Evenings

Oliva Verde vă invită să petreceți ultimele seri de vară alături de prieteni, familie, iubiți într-o atmosferă relaxantă, plină de lumini, muzică live, mâncare delicioasă și băuturi fine.

oliva verde

Spectacol de muzică și poezie de Ziua Limbii Române

V-a fost dor de spectacole? Ziua limbii vă oferă cel mai frumos spectacol, perfect pentru a petrece ultima seară de vară, acasă, în sânul familie. Institutul Cultural Român „Mihail Eminescu" în parteneriat cu Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” prezintă Spectacol de muzică și poezie de Ziua Limbii Române, evenimentul se va difuza în dimineța zilei de 31 august, la ora 11-00, la postul de televiziune Moldova 1.

ziua limbii
Vara aceasta a fost mai mult o lecție, una practică, care ne-a demonstrat că putem petrece timp frumos alături de familie, ne-a arătat cât de repede trece timpul, cât de prețios este acesta. Încă o lecție generoasă a fost despre țara noastră, pentru mulți dintre noi aceasta a devenit cel mai frumos loc pentru concediu, pentru prima dată noi am descoperit Moldova și ne-am convins despre faptul că nu este nevoie de a investi bani mulți pentru un concediu în străinătate când avem unde să ne odihnim în țara noastră, cu un buget mult mai redus, pentru a vă asigura despre acest lucru acesați agențiile turistice  din Republica Moldova.
Pentru a încheia frumos acest capitol al anului, vom fi bucuroși să o faceți voi, utilizatorii Lista.md prin comentariile voastre despre cum a fost această vară pentru voi și cum ați plănuit să petreceți ultimul weekend de vară.

Comentarii