Descrierea companiei

Nova Cleaner Group este o afacere orientată spre client. Compania tinde întotdeauna să-și depășească propriile limite și să progreseze continuu.

Înțelegem că a lăsa un străin să intre în casa ta pentru prima dată este un pas important, motiv pentru care tindem să legăm o relație prietenoasă și de încredere cu clientul prin procedurile de lucru bine stabilite.

Citeste mai multÎn acest sens, pentru prima dată în RM, clientul își poate alege agentul de curățenie pe care-l consideră potrivit pentru curățenia în casa sa atunci când merge vorba despre curățenia de mentenanță. Selecția se face în limita agenților disponibili pe care-i găsești aici.

Echipa noastră este gata să facă față tuturor cerințelor cu echipament inovativ, echipă profesionistă și parteneri de încredere.

De ce merităm să ne alegi pe noi?

Abordare individuală și profesionistă
Servicii rapide și calitative
Prețuri justificate
Responsabilitate și garanție

Cuvintele cheie: Curățarea Covoarelor, Curățarea Piscinelor, Curățenie la Domiciliu.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie CLEANTOBE by SARKS AGENCY
CLEANTOBE by SARKS AGENCY

CLEANTOBE by SARKS AGENCY este o companie specializată în servicii de curățarea spațiilor private și publice. Compania folosește doar detergenți ecologice de curățare. Compania oferă o gamă largă de servicii: curățarea generală, curățarea spațiilor locative, curățarea birouri, curățarea spațiilor educaționale, curățarea de întreținere, curățarea după reparație, dezinfectare și dezinsectare.

Chișinău
Companie Ritus - Servicii Funerare Complete
Ritus - Servicii Funerare Complete

Ritus 14888 - pompe funebre de la compania «Ritus-AV» în Chişinău, (Moldova). Servicii şi accesorii funerare. Organizarea înmormântării.

Chișinău
Companie Ecleaning.md
Ecleaning.md

Servicii Profesionale de CurățenieSuntem o companie de curățenie care pune accentul pe calitatea lucrărilor și pe sadisfacția clienților noștri.Ofertele noastre sunt flexibile și adaptate cerințelor tale. Nu trebuie decît să ne contactezi și vom trimite un reprezentant al firmei noastre pentru o evaluare gratuită, transparentă și onestă, a spațiului tău. În urma evaluării i-ți vom comunica prețul exact , pentru serviciile dorite. Orele de lucru le vom stabili de comun acord. Contacte

Chișinău