Descrierea companiei

Nova Cleaner Group este o afacere orientată spre client. Compania tinde întotdeauna să-și depășească propriile limite și să progreseze continuu.

Înțelegem că a lăsa un străin să intre în casa ta pentru prima dată este un pas important, motiv pentru care tindem să legăm o relație prietenoasă și de încredere cu clientul prin procedurile de lucru bine stabilite.

Citeste mai multÎn acest sens, pentru prima dată în RM, clientul își poate alege agentul de curățenie pe care-l consideră potrivit pentru curățenia în casa sa atunci când merge vorba despre curățenia de mentenanță. Selecția se face în limita agenților disponibili pe care-i găsești aici.

Echipa noastră este gata să facă față tuturor cerințelor cu echipament inovativ, echipă profesionistă și parteneri de încredere.

De ce merităm să ne alegi pe noi?

Abordare individuală și profesionistă
Servicii rapide și calitative
Prețuri justificate
Responsabilitate și garanție

Cuvintele cheie: Curățarea Covoarelor, Curățarea Piscinelor, Curățenie la Domiciliu.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Ducont Contabilitate SRL
Ducont Contabilitate SRL

DUCONT este o companie ce oferă servicii de evidenţă contabilă şi servicii de consultanţă în domeniul financiar contabil. Prin experienţa acumulată, muncă şi dinamism, perfecţionare continuă, traininguri pe fiscalitate şi contabilitate, suntem alături de companii din diferite domenii de activitate: producţie, IT, import, distribuţie, publicitate şi poligrafie, comerţ, frizerii şi saloane de frumuseţe.

Chișinău
Companie Lei.md
Lei.md

Puteți cumpăra sau vinde bunuri imobiliare, transport, afaceri, îmbrăcăminte, electronice și electrocasnice în Moldova pe unul dintre cele mai vizitate site-uri de anunțuri gratuite - Lei.md. Pe avizierul pe Internet veți găsi tot ce aveți nevoie, inclusiv întreaga gamă de servicii - de la reparații, construcții, servicii de înfrumusețare, până la servicii de instruire și servicii medicale.

Chișinău
Companie Ritus - Servicii Funerare Complete
Ritus - Servicii Funerare Complete

Ritus 14888 - pompe funebre de la compania «Ritus-AV» în Chişinău, (Moldova). Servicii şi accesorii funerare. Organizarea înmormântării.

Chișinău