Descrierea companiei

Abordarea profesională a fiecărui client şi personalul calificat reprezintă cheia spre o colaborare de succes. Oferim consultaţie calificată şi gratuită, garantînd obţinerea rezultatului dorit.
Proiectarea, instalarea şi întreţinerea sistemelor de irigare include doar echipamente performante şi calitative de ultimă generaţie, la un preţ accesibil.
Servicii complete pentru o afacere de succes: susţinem şi ghidăm clienţii noştri de la începutul procesului şi până la final. Oferim consultanţă pe domeniul agronomic, elaborare de proiecte pentru sisteme de protecție antigrindină, sisteme anti-ploaie şi sisteme de irigare prin aspersiune sau prin picurare, managementul proiectului şi suport agro-tehnic şi soluţii la cheie – pentru a satisface toate cerinţele şi provocările.
De ce noi?
– Servicii de consultanță gratuite;
– Ofertele noastre cuprind un calcul fezabil performant;
– Garanție la toate serviciile și produsele noastre;
– Acţionăm rapid şi eficient;
– Produsele, materialele şi echipamentele noastre sunt de cea mai înaltă calitate;
– Suntem transparenţi şi deschişi;
– Ne adaptăm cerinţelor şi doleanţelor clienţilor noştri.
Cum implimentăm? 
– Definim necesitatea împreună cu clienţii;
– Efectuăm vizite de informare în teren;
– Dezvoltăm un plan de implementare și un studiu de fezabilitate;
– Pregătim oferta în dependenţă de cerinţele clientului;
– Implementăm soluția în teritoriu;
– Instruim clienţii şi personalul acestora cu privire la operarea cu echipamentul achiziţionat;
– Oferim servicii de mentenanță pentru sistemele de irigare.
Alte detalii despre produse și servicii le puteţi găsi pe paginile website-ului, dar puteți şi să ne contactați cu încredere, specialiştii noştri vă stau la dispoziție pentru consultaţii, sfaturi, idei şi propuneri.

Subcategorii: Servicii utile(Altele)

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie MOBITEL.Strășeni
MOBITEL.Strășeni

Oferim servicii de reparatie a Telefoanelor Mobile, Laptop, Tablet, Computere de Masa. Vinzarea Telefoanelor Mobile, Tehnica Audio/Video, Periferice si Accesorii !

Strășeni
Companie IdeaHome
IdeaHome

Salut! Suntem echipa IdeaHome ! Ideahome.md·Среда, 28 ноября 2018 г.Ne place să creăm emoții în locuința ta, indiferent dacă este vorba de apartament, casa, oficiu sau spațiu comercial. Pentru noi a face reparație, nu înseamnă doar a schimba tapete, a zugrăvi pereți sau a schimba teracota în baie. Noi schimbăm imaginea și atmosfera spațiului, aducem confortul în lumea ta.Dacă v-ați hotărât să faceți reparație, echipa noastră vă stă la dispoziție !Noi ofe

Chișinău
Companie SMART HOUSE
SMART HOUSE

Fondată în 2014, ca urmare a multitudinii de probleme și dificultăți întâlnite în șantierele din Republica Moldova la hidroizolările și impermiabilizările acoperișurilor plane, executate cu produse clasice cum ar fi membrane bituminoase, cartoane bituminoase. Am avut ca scop introducerea pe piață a celor mai contemporane produse și celor mai moderne tehnologii. Fiind folosite în toată lumea în contextul progresului galopant atât în construcții c&ac

Chișinău