Descrierea companiei

Abordarea profesională a fiecărui client şi personalul calificat reprezintă cheia spre o colaborare de succes. Oferim consultaţie calificată şi gratuită, garantînd obţinerea rezultatului dorit.
Proiectarea, instalarea şi întreţinerea sistemelor de irigare include doar echipamente performante şi calitative de ultimă generaţie, la un preţ accesibil.
Servicii complete pentru o afacere de succes: susţinem şi ghidăm clienţii noştri de la începutul procesului şi până la final. Oferim consultanţă pe domeniul agronomic, elaborare de proiecte pentru sisteme de protecție antigrindină, sisteme anti-ploaie şi sisteme de irigare prin aspersiune sau prin picurare, managementul proiectului şi suport agro-tehnic şi soluţii la cheie – pentru a satisface toate cerinţele şi provocările.
De ce noi?
– Servicii de consultanță gratuite;
– Ofertele noastre cuprind un calcul fezabil performant;
– Garanție la toate serviciile și produsele noastre;
– Acţionăm rapid şi eficient;
– Produsele, materialele şi echipamentele noastre sunt de cea mai înaltă calitate;
– Suntem transparenţi şi deschişi;
– Ne adaptăm cerinţelor şi doleanţelor clienţilor noştri.
Cum implimentăm? 
– Definim necesitatea împreună cu clienţii;
– Efectuăm vizite de informare în teren;
– Dezvoltăm un plan de implementare și un studiu de fezabilitate;
– Pregătim oferta în dependenţă de cerinţele clientului;
– Implementăm soluția în teritoriu;
– Instruim clienţii şi personalul acestora cu privire la operarea cu echipamentul achiziţionat;
– Oferim servicii de mentenanță pentru sistemele de irigare.
Alte detalii despre produse și servicii le puteţi găsi pe paginile website-ului, dar puteți şi să ne contactați cu încredere, specialiştii noştri vă stau la dispoziție pentru consultaţii, sfaturi, idei şi propuneri.

Subcategorii: Servicii utile(Altele)

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Aeroplan.md
Aeroplan.md

Compania noastră "Aeroplan.md" oferă o gamă variată de servicii, printre care:Tipărire color, imprimare în format mare pe un plotter, realizare de cărți de vizită, calendare, invitații, copiere, scanare, laminare, tipărire documente, legare la un arc, legare de diplome, fotografii, fotografii pe documente, elaborare de machete de design Realizarea de imagini pe produse de suveniruri: cupe, tricouri, puzzle-uri, farfurii, perne, imprimare de zână. Acest sortiment este &icirc

Chișinău
Companie Crown bar /bar mobil
Crown bar /bar mobil

Bar mobil la petreceri:nunti,cumatrii,zile de nastere,corporative... Noi va oferim servicii de catering bar mobil,venim acolo unde ne spuneti cu utilajul nostru si o echipa cu experienta ca sa dam culoare evenimentului...

Chișinău
Companie Di-Kor
Di-Kor

DiKor este un magazin online de produse de design interior. Site-ul nostru conține toate cele mai relevante și interesante articole și produse din lumea designului.

Chișinău