Descrierea companiei

Abordarea profesională a fiecărui client şi personalul calificat reprezintă cheia spre o colaborare de succes. Oferim consultaţie calificată şi gratuită, garantînd obţinerea rezultatului dorit.
Proiectarea, instalarea şi întreţinerea sistemelor de irigare include doar echipamente performante şi calitative de ultimă generaţie, la un preţ accesibil.
Servicii complete pentru o afacere de succes: susţinem şi ghidăm clienţii noştri de la începutul procesului şi până la final. Oferim consultanţă pe domeniul agronomic, elaborare de proiecte pentru sisteme de protecție antigrindină, sisteme anti-ploaie şi sisteme de irigare prin aspersiune sau prin picurare, managementul proiectului şi suport agro-tehnic şi soluţii la cheie – pentru a satisface toate cerinţele şi provocările.
De ce noi?
– Servicii de consultanță gratuite;
– Ofertele noastre cuprind un calcul fezabil performant;
– Garanție la toate serviciile și produsele noastre;
– Acţionăm rapid şi eficient;
– Produsele, materialele şi echipamentele noastre sunt de cea mai înaltă calitate;
– Suntem transparenţi şi deschişi;
– Ne adaptăm cerinţelor şi doleanţelor clienţilor noştri.
Cum implimentăm? 
– Definim necesitatea împreună cu clienţii;
– Efectuăm vizite de informare în teren;
– Dezvoltăm un plan de implementare și un studiu de fezabilitate;
– Pregătim oferta în dependenţă de cerinţele clientului;
– Implementăm soluția în teritoriu;
– Instruim clienţii şi personalul acestora cu privire la operarea cu echipamentul achiziţionat;
– Oferim servicii de mentenanță pentru sistemele de irigare.
Alte detalii despre produse și servicii le puteţi găsi pe paginile website-ului, dar puteți şi să ne contactați cu încredere, specialiştii noştri vă stau la dispoziție pentru consultaţii, sfaturi, idei şi propuneri.

Subcategorii: Servicii utile(Altele)

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Stoned.md
Stoned.md

Decor din beton și ipsos Îndrăgostește-te de beton, gips și ceară Decor unic pentru casă Produse ECO Comenzi cu amănuntul, cu ridicata, corporative Făcut manual

Chișinău
Companie Teka Moldova
Teka Moldova

Teka, fondat în Germania, oferă produse de bucătarie de calitate superioară: cuptoare, microunde, plite cu inducție, gaz și electrice, frigidere, chiuvete, baterii, și multe altele.

Chișinău
Companie Palace Construct SRL
Palace Construct SRL

PALACE CONSTRUCT - servicii de instalare a sistemului de încălzire, canalizare, apeduct și ventilare.Compania PALACE CONSTRUCT SRL, oferă servicii de instalare a sistemului de încălzire, canalizare, apeduct și ventilare.Ținând cont de experiența, calificarea personalului și rezultatele proiectelor anterioare, considerăm că o colaborare, nu poate fi decât benefică, atât pentru dumneavoastra cât și pentru noi.

Chișinău