Descrierea companiei

Compania noastră e specializată în credite rapide, cu termen de rambursare de la 2 până la 24 luni. Misiunea companiei noastre este de a-ți oferi soluţii pentru problemele financiare urgente. Creditele noastre sunt destinate celor care se confruntă cu cheltuieli neprevăzute şi au nevoie de bani urgent.

O.C.N. ”MSA Credit” S.R.L. este o organizație de creditare nebancară, înregistrată la Camera Înregistrării de Stat, cu nr. de identificare de stat / cod fiscal 1018600049319, la data de 03.12.2018.

Cuvintele cheie: Contabilitatea Financiară, Agenții Imobiliare, Vânzare, Cumpărare.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Служба прочистки
Служба прочистки

Serviciu profesional de curățare a canalizării cu rezultat 100%. Folosind echipamente moderne specializate, specialiștii cu peste 10 ani

Chișinău
Companie TopClimat SRL
TopClimat SRL

Инжиниринговая компания "TopClimat" SRL. Это системы вентиляции и кондиционирования, отопления, водоснабжения и канализации. Широкий спектр проектных работ, поставка оборудования, а также его монтаж, пуско-наладка и сервис систем.

Bălți
Companie AB Partners
AB Partners

<p class="MsoNormal">Biroul de Arhitectura si Design AB + Partners a fost fondat, in 2015, de arhitectul Alexandrin Buraga si a devenit in scurt timp recunoscut la nivel international. In activitatea noastra ne focusam atentia pe solicitarile clientilor si oferim servicii de cel mai inalt nivel, calitatea acestora fiind asigurata de o echipa mare de profesionisti.

Chișinău