Описание компании

Nova Cleaner Group este o afacere orientată spre client. Compania tinde întotdeauna să-și depășească propriile limite și să progreseze continuu.

Înțelegem că a lăsa un străin să intre în casa ta pentru prima dată este un pas important, motiv pentru care tindem să legăm o relație prietenoasă și de încredere cu clientul prin procedurile de lucru bine stabilite.

Citeste mai multÎn acest sens, pentru prima dată în RM, clientul își poate alege agentul de curățenie pe care-l consideră potrivit pentru curățenia în casa sa atunci când merge vorba despre curățenia de mentenanță. Selecția se face în limita agenților disponibili pe care-i găsești aici.

Echipa noastră este gata să facă față tuturor cerințelor cu echipament inovativ, echipă profesionistă și parteneri de încredere.

De ce merităm să ne alegi pe noi?

Abordare individuală și profesionistă
Servicii rapide și calitative
Prețuri justificate
Responsabilitate și garanție

Подкатегории: Уборка и стирка
Ключевые слова: Чистка Ковров, Чистящие Бассейны, Уборка Дома.

В данный момент у компании нет отзывов. Будь первым!

Другие компании

Компания Agentie de Detectivi DIA in Moldova
Agentie de Detectivi DIA in Moldova

Agentia de detectivi DIA in Moldova este o companie specializata ce acorda servicii de detectiv particular.Personalul Agentiei este format din detectivi licentiati cu o bogata experienta de lucru in organele de drept, sistemul financiar, bancar si totodata specializati pe diverse linii de munca.Agentia presteaza persoanelor fizice si juridice o gama larga de servicii de detectiv particular cum ar fi:- investigarea infidelitatii partenerului de viata, - cautarea persoanelor disparute, - cautarea

Кишинёв
Компания CLEANTOBE by SARKS AGENCY
CLEANTOBE by SARKS AGENCY

CLEANTOBE by SARKS AGENCY - компания, специализирующаяся на услугах по уборке общественных и частных пространств. Компания использует только экологически чистые моющие средства. Компания предоставляет широкий спектр услуг: генеральная уборка, уборка жилых массивов, офисов, учебных заведений, поддерживающая уборка, уборка после ремонта. дезинфекция и дезинсекция.

Кишинёв
Компания SANITAR
SANITAR

Curatatoria de covoare si perne "Sanitar" va propune o gama larga de servicii ce tine de curatenie.Curatarea covoarelor se face cu ajutorul utilajelor moderne care ne permite efectuarea comenzii timp de pina la 5 zile. Etapele de curatare: 1.Deprafuirea covorului 2.Spalarea cu monoperia sau la masina automata. 3.Centrifugarea (eliminarea circa 90% de apa) 4.Uscarea in camera special amenajata. 5.Livrarea dus si intors este gratis

Бельцы