Descrierea companiei

Magazin Online de bunuri pentru construcții și reparații.

Forrest — materiale de construcție cu livrare în toată Moldova
Baza materialelor de construcție și distribuitor exclusiv în Moldova. Scândură, cherestea, totul pentru construcția unei scări din lemn, saună și baie. Izolație, materiale de decor exterior, siding. Sisteme de drenaj și multe altele.

Magazinele, pavilioanele comerciale și depozitele sunt situate în orașele mari ale Moldovei: Chisinau, Balti, Drochia, Floresti. Servicii de livrare.

Cuvintele cheie: Acoperișuri, Design Interior și Exterior, Electronică și reparații, Arhitectură.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Livrare în Bălți
Livrare în Bălți

Primul serviciu de livrare de produse alimentare și livrare mâncare la domiciliu în Bălți. - Costul serviciului de livrare a comenzii este afișat pe pagina de plată. - Fără un apel de la operator - comanda va fi procesată și NU va fi acceptată! - Livrarea poate fi limitată de programul de lucru al unităților partenere. - Livrarea de la două sau mai multe restaurante într-o singură comandă duce la creșterea prețului!

Bălți
Companie Memorie Ritual
Memorie Ritual

Producem și montăm monumente funerare din granit pe mormânt în toate raioanele Țării. Putem prelua comanda online, la numărul de telefon sau în oficiul nostru de la Bălți

Bălți
Companie Glucose
Glucose

Servicii de control și gestionare a afacerii și clienților. Analiza calitativă a proceselor de măsurare a companie cu ajutorul unui sistem de management.  

Chișinău