Descrierea companiei

Magazin Online de bunuri pentru construcții și reparații.

Forrest — materiale de construcție cu livrare în toată Moldova
Baza materialelor de construcție și distribuitor exclusiv în Moldova. Scândură, cherestea, totul pentru construcția unei scări din lemn, saună și baie. Izolație, materiale de decor exterior, siding. Sisteme de drenaj și multe altele.

Magazinele, pavilioanele comerciale și depozitele sunt situate în orașele mari ale Moldovei: Chisinau, Balti, Drochia, Floresti. Servicii de livrare.

Cuvintele cheie: Acoperișuri, Design Interior și Exterior, Electronică și reparații, Arhitectură.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Agroforţa
Agroforţa

Abordarea profesională a fiecărui client şi personalul calificat reprezintă cheia spre o colaborare de succes. Oferim consultaţie calificată şi gratuită, garantînd obţinerea rezultatului dorit.Proiectarea, instalarea şi întreţinerea sistemelor de irigare include doar echipamente performante şi calitative de ultimă generaţie, la un preţ accesibil.Servicii complete pentru o afacere de succes: susţinem şi ghidăm clienţii noştri de la începutul procesului şi pâ

Chișinău
Companie Dart Studio
Dart Studio

DART Studio - design interior vă oferă posibilitatea de a obține un rezultat ideal a spațiului propus. Fiecare proiect are încercări individuale și necesită o mobilizare în echipă.Putem optimiza împreuna ideile propuse!

Ialoveni
Companie appleservice
appleservice

Reparatie apple tehnice: iPhone, iPad, iMac etc.

Chișinău