Descrierea companiei

Internet-magazin www.kreativdecor.com  Vă ofera o gamă largă de produse pentru décor în casă și interior - stickere decorative, tablouri modulare, oglinzi decorative, panouri oglindă, 3D Fluturași. 

  Produse  Kreativ Decor  sunt atent selecţionate şi satisfac aşteptările şi gusturile celor mai rafinaţi clienţi, pot fi utilizate pentru a schimba design-ul camerei timp de 5 minute, sau pentru pregătirea diferitor evenimente, sărbători cît acasă atît și la birou. 

Incepand cu lansarea lui pe piata din Aprilie 2013, KreativDecor  si-a creat o comunitate importanta pe FaceBook de mai bine de 13 000 de fani care in fiecare zi comunica cu echipa noastra despre produsele noastre, clientii nostri trimit imagini si primesc informatii importante precum sfaturi de asortare a culorilor, etc. Daca nu sunteti inca Fan KreativDecor  pe FaceBook, nu mai asteptati nici o clipa https://www.facebook.com/KreativDecor/

Sunteți în căutare de idei pentru un cadou unic - tablouri modulare, oglindă decorativă sau sticker pentru perete - este un cadou cu adevărat impresionant. 

Produsele noastre pot fi  achiziționate din internet magazin http://kreativdecor.com

 

Kreativ Decor  va completa atmosfera perfectă din casa ta!

Categorii