Descrierea companiei

Termo Control - este o companie specializată în vânzarea și instalarea de produse termice, produse hidraulice, santehnice, sisteme de aer condiționat și ventilație. Compania este concentrată constant pe dezvoltare și se străduiește să adauge valoare prin calitatea serviciilor oferite.

Bazat pe dorința de a prezenta soluții performante în domeniul instalării și articolelor sanitare, oferta noastră constă din produse de la mărci recunoscute și producători de încredere, renumiți la nivel mondial pentru calitatea înaltă a produselor lor.

Sarcina constantă a companiei este de a diversifica gama de produse care pot satisface toate nevoile și cerințele consumatorului. Făcând o alegere și în favoarea satisfacției maxime a partenerilor săi, compania se străduiește să construiască relații de afaceri cu aceștia bazate pe încredere și respect reciproc.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Dart Studio
Dart Studio

DART Studio - design interior vă oferă posibilitatea de a obține un rezultat ideal a spațiului propus. Fiecare proiect are încercări individuale și necesită o mobilizare în echipă.Putem optimiza împreuna ideile propuse!

Ialoveni
Companie CREATE SENS
CREATE SENS

O companie cu mulți ani de experiență în domeniul serviciilor de marketing pe Internet, dezvoltării web, precum și în promovarea produselor pentru companii de toate dimensiunile de la întreprinderi mici până la corporații mari.Ne asumăm managementul și organizarea completă a campaniilor pentru: Audit, Identitate, Site-uri web, Marketing, Publicitate media, Automatizare și optimizare a proceselor de afaceri. În cursul rezolvării problemelor, ne concentrăm pe obținere

Chișinău
Companie MFC Imobil
MFC Imobil

Агентство недвижимости  МФЦ  предлагает весь спектр услуг по сделкам с недвижимостью: Риелторские услуги Финансовые консультации Оценка недвижимости Юридическая помощь

Comrat