Descrierea companiei

Termo Control - este o companie specializată în vânzarea și instalarea de produse termice, produse hidraulice, santehnice, sisteme de aer condiționat și ventilație. Compania este concentrată constant pe dezvoltare și se străduiește să adauge valoare prin calitatea serviciilor oferite.

Bazat pe dorința de a prezenta soluții performante în domeniul instalării și articolelor sanitare, oferta noastră constă din produse de la mărci recunoscute și producători de încredere, renumiți la nivel mondial pentru calitatea înaltă a produselor lor.

Sarcina constantă a companiei este de a diversifica gama de produse care pot satisface toate nevoile și cerințele consumatorului. Făcând o alegere și în favoarea satisfacției maxime a partenerilor săi, compania se străduiește să construiască relații de afaceri cu aceștia bazate pe încredere și respect reciproc.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Nanu Market
Nanu Market

«Nanu Market» - retea de magazine din Republica Moldova, prezenta pe piata de aproape 16 ani, comercializand produse din domeniul constructiilor si reparatiilor, insotind atat profesionistii, cat si mesterii amatori, in toate proiectele lor personale si profesionale. Reteaua de magazine  Nanu Market ofera o gama completa de produse din urmatoarele categorii: constructii, gradina, electrice, sanitare, amenajari interioare, sisteme de fixare, scu

Chișinău
Companie Picturi.md
Picturi.md

Oferim servicii de pictură la comandă, inclusiv portrete, tablouri și caricaturi personalizate în diferite stiluri și tehnici.

Chișinău
Companie Ahatina Design Srl
Ahatina Design Srl

Design Branding Identica Elaborare siteurilor Social media marketing Google ads Photo Video Outdoor Poligrafie

Chișinău