Descrierea companiei

Igiena joacă un rol important în viața noastră, deoarece sănătatea și bunăstarea noastră depind direct de aceasta. Compania „AMTA-TIS” activează pe piața moldovenească deja de 19 ani. Angajații acestei companii aleg pentru dvs cele mai bune echipamente igienice și profesionale de curățenie. Pe parcursul activității sale, compania "AMTA-TIS" a devenit un important importator de echipamente sanitare și de curățenie.

Vă oferim astfel de produse necesare precum: distribuitoare, uscătoare, dozatoare, odorizante de aer electronice, urne, masini de spălare și aspiratoare, cărucioare și alte articole pentru o curățenie mai eficientă. Vă oferim, de asemenea, o gamă largă de produse consumabile, cum ar fi prosoape de hîrtie pliate V și Z, hîrtie igienică, pungi pentru gunoi, șervețele, odorizante și alte tipuri de articole de uz casnic și produse chimice profesionale.

Un alt domeniu de activitate nu mai puțin important al companiei noastre este vânzarea și instalarea sistemelor antiderapante cu mai multe etape pentru oprirea murdăriei la intrarea în încaperi.  Sute de acoperiri speciale pentru menținerea cu succes a curățeniei în instituțiile comerciale și de stat din Chișinău și toată Moldova, sunt o confirmare a devizului companiei noastre:   „Cu noi spre o Moldova mai curată!”

Compania "AMTA-TIS" cooperează cu mulți producători europeni cunoscuți de echipamente de curățare, echipamente sanitare - igienice, acoperiri speciale și produse chimice profesionale.

Scopul nostru principal este grija față de confortul și sănătatea dvs. Compania „AMTA-TIS” creează o atmosferă plăcută în care este plăcut să lucrezi. Nu ne oprim la nivelul atins, prin urmare, angajații noștri lucrează în permanență pentru a vă asigura cu cele mai noi produse.

Lucrăm cu fiecare client individual, această abordare ne permite să satisfacem dorințele și cerințele fiecăruia.  Deservim clienți atât de mari ca băncile, aeroportul, gările, căile ferate, ambasadele și reprezentanțele companiilor străine, complexele hoteliere, barurile, restaurantele și centrele de divertisment.

O politică de prețuri flexibilă, o abordare individuală a fiecărui client, servicii gratuite pentru livrarea produselor in Chișinău, garanție și reparațiile după garanție efectuate de către compania „AMTA-TIS” - o face atractivă pentru clienți.

Cheia succesului companiei este o echipă mică, dar unită.

Produsele noastre sunt garanția unei afaceri de succes a clienților.
Navigare

Cuvintele cheie: Specialiști la Domiciliu, Curățenie la Domiciliu.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Credit Usor
Credit Usor

Credit Ușor este o marcă creată de compania Top Leasing & Credit, fiind o afacere cu capital străin. Fondatorii companiei au o bogată experiență financiară și o reputație ireproșabilă.

Chișinău
Companie Agroforţa
Agroforţa

Abordarea profesională a fiecărui client şi personalul calificat reprezintă cheia spre o colaborare de succes. Oferim consultaţie calificată şi gratuită, garantînd obţinerea rezultatului dorit.Proiectarea, instalarea şi întreţinerea sistemelor de irigare include doar echipamente performante şi calitative de ultimă generaţie, la un preţ accesibil.Servicii complete pentru o afacere de succes: susţinem şi ghidăm clienţii noştri de la începutul procesului şi pâ

Chișinău
Companie Lunchbox
Lunchbox

Lunchbox - prânzuri la birou cu livrare în Chișinău. *Produs realizat de Restaurantul Select! ! Lucrăm cu clienții corporativi pe bază de contract. Nr. minim de portii - 35.  Meniu - echilibrat, variat și consistent – În fiecare zi livrăm bucate diferite. Stabilim împreună meniul pentru următoarele 2 săptămâni. Prețul unui meniu începe de la 45 lei.  Livrăm gratuit în raza capitalei. Gustările sunt împachetate comod, ajung calde și

Chișinău