Descrierea companiei

Igiena joacă un rol important în viața noastră, deoarece sănătatea și bunăstarea noastră depind direct de aceasta. Compania „AMTA-TIS” activează pe piața moldovenească deja de 19 ani. Angajații acestei companii aleg pentru dvs cele mai bune echipamente igienice și profesionale de curățenie. Pe parcursul activității sale, compania "AMTA-TIS" a devenit un important importator de echipamente sanitare și de curățenie.

Vă oferim astfel de produse necesare precum: distribuitoare, uscătoare, dozatoare, odorizante de aer electronice, urne, masini de spălare și aspiratoare, cărucioare și alte articole pentru o curățenie mai eficientă. Vă oferim, de asemenea, o gamă largă de produse consumabile, cum ar fi prosoape de hîrtie pliate V și Z, hîrtie igienică, pungi pentru gunoi, șervețele, odorizante și alte tipuri de articole de uz casnic și produse chimice profesionale.

Un alt domeniu de activitate nu mai puțin important al companiei noastre este vânzarea și instalarea sistemelor antiderapante cu mai multe etape pentru oprirea murdăriei la intrarea în încaperi.  Sute de acoperiri speciale pentru menținerea cu succes a curățeniei în instituțiile comerciale și de stat din Chișinău și toată Moldova, sunt o confirmare a devizului companiei noastre:   „Cu noi spre o Moldova mai curată!”

Compania "AMTA-TIS" cooperează cu mulți producători europeni cunoscuți de echipamente de curățare, echipamente sanitare - igienice, acoperiri speciale și produse chimice profesionale.

Scopul nostru principal este grija față de confortul și sănătatea dvs. Compania „AMTA-TIS” creează o atmosferă plăcută în care este plăcut să lucrezi. Nu ne oprim la nivelul atins, prin urmare, angajații noștri lucrează în permanență pentru a vă asigura cu cele mai noi produse.

Lucrăm cu fiecare client individual, această abordare ne permite să satisfacem dorințele și cerințele fiecăruia.  Deservim clienți atât de mari ca băncile, aeroportul, gările, căile ferate, ambasadele și reprezentanțele companiilor străine, complexele hoteliere, barurile, restaurantele și centrele de divertisment.

O politică de prețuri flexibilă, o abordare individuală a fiecărui client, servicii gratuite pentru livrarea produselor in Chișinău, garanție și reparațiile după garanție efectuate de către compania „AMTA-TIS” - o face atractivă pentru clienți.

Cheia succesului companiei este o echipă mică, dar unită.

Produsele noastre sunt garanția unei afaceri de succes a clienților.
Navigare

Cuvintele cheie: Specialiști la Domiciliu, Curățenie la Domiciliu.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Nova Cleaner Group
Nova Cleaner Group

Nova Cleaner Group este o afacere orientată spre client. Compania tinde întotdeauna să-și depășească propriile limite și să progreseze continuu. Înțelegem că a lăsa un străin să intre în casa ta pentru prima dată este un pas important, motiv pentru care tindem să legăm o relație prietenoasă și de încredere cu clientul prin procedurile de lucru bine stabilite. Citeste mai multÎn acest sens, pentru prima dată în RM, clientul își poate alege agentul de

Chișinău
Companie Ahatina Design Srl
Ahatina Design Srl

Design Branding Identica Elaborare siteurilor Social media marketing Google ads Photo Video Outdoor Poligrafie

Chișinău
Companie SANITAR
SANITAR

Curatatoria de covoare si perne "Sanitar" va propune o gama larga de servicii ce tine de curatenie.Curatarea covoarelor se face cu ajutorul utilajelor moderne care ne permite efectuarea comenzii timp de pina la 5 zile. Etapele de curatare: 1.Deprafuirea covorului 2.Spalarea cu monoperia sau la masina automata. 3.Centrifugarea (eliminarea circa 90% de apa) 4.Uscarea in camera special amenajata. 5.Livrarea dus si intors este gratis

Bălți