Descrierea companiei

Igiena joacă un rol important în viața noastră, deoarece sănătatea și bunăstarea noastră depind direct de aceasta. Compania „AMTA-TIS” activează pe piața moldovenească deja de 19 ani. Angajații acestei companii aleg pentru dvs cele mai bune echipamente igienice și profesionale de curățenie. Pe parcursul activității sale, compania "AMTA-TIS" a devenit un important importator de echipamente sanitare și de curățenie.

Vă oferim astfel de produse necesare precum: distribuitoare, uscătoare, dozatoare, odorizante de aer electronice, urne, masini de spălare și aspiratoare, cărucioare și alte articole pentru o curățenie mai eficientă. Vă oferim, de asemenea, o gamă largă de produse consumabile, cum ar fi prosoape de hîrtie pliate V și Z, hîrtie igienică, pungi pentru gunoi, șervețele, odorizante și alte tipuri de articole de uz casnic și produse chimice profesionale.

Un alt domeniu de activitate nu mai puțin important al companiei noastre este vânzarea și instalarea sistemelor antiderapante cu mai multe etape pentru oprirea murdăriei la intrarea în încaperi.  Sute de acoperiri speciale pentru menținerea cu succes a curățeniei în instituțiile comerciale și de stat din Chișinău și toată Moldova, sunt o confirmare a devizului companiei noastre:   „Cu noi spre o Moldova mai curată!”

Compania "AMTA-TIS" cooperează cu mulți producători europeni cunoscuți de echipamente de curățare, echipamente sanitare - igienice, acoperiri speciale și produse chimice profesionale.

Scopul nostru principal este grija față de confortul și sănătatea dvs. Compania „AMTA-TIS” creează o atmosferă plăcută în care este plăcut să lucrezi. Nu ne oprim la nivelul atins, prin urmare, angajații noștri lucrează în permanență pentru a vă asigura cu cele mai noi produse.

Lucrăm cu fiecare client individual, această abordare ne permite să satisfacem dorințele și cerințele fiecăruia.  Deservim clienți atât de mari ca băncile, aeroportul, gările, căile ferate, ambasadele și reprezentanțele companiilor străine, complexele hoteliere, barurile, restaurantele și centrele de divertisment.

O politică de prețuri flexibilă, o abordare individuală a fiecărui client, servicii gratuite pentru livrarea produselor in Chișinău, garanție și reparațiile după garanție efectuate de către compania „AMTA-TIS” - o face atractivă pentru clienți.

Cheia succesului companiei este o echipă mică, dar unită.

Produsele noastre sunt garanția unei afaceri de succes a clienților.
Navigare

Cuvintele cheie: Specialiști la Domiciliu, Curățenie la Domiciliu.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie 4Seasons-Carwash
4Seasons-Carwash

Va asteptam la Four Seasons Car Wash! Suntem o spalatorie auto cu reputatie impecabila si vrem ca clientii nostri sa fie multumiti de munca noastra. Oferim servicii 24/7 si va asteptam! *Spalat auto interior *Spalat auto exterior *Spalat motor

Chișinău
Companie aqua unIQa
aqua unIQa

Aqua unIQa este prima apă iodată în Republica Moldova creată împreună cu Ministerul Sănătații RM.Valorile: Consumatorul este plasat în centrul activității noastre.Suntem receptivi la așteptările clienților și consumatorilor noștri oferindu-le un produs inovativ de calitate superioară.Valorificăm angajații noștri. Respectul și susținerea sunt bazele pe care se construiesc relațiile în companie. Ne bazăm pe colegii noștri pentru a asigura succesul companiei. Ne asumăm respo

Chișinău
Companie WATT Technology SRL
WATT Technology SRL

WATT TECHNOLOGY SRL va ofera solutii in domeniul energiei regenerabile: vînzarea, proiectarea și instalarea panourilor fotovoltaice de o calitate superioara, de origine italiană. CALITATE MADE IN ITALY & GERMANY WATT TECHNOLOGYEste partener oficial al companiei internaționale PEIMAR (Italia) și HECKERT SOLAR (Germania). Proiectăm și instalăm sisteme fotovoltaice și centrale de tensiune joasă și ȋnaltă, lucrȋnd cu cele mai bune materiale de o calitate ȋnaltă. Experiența de pes

Chișinău