Descrierea companiei

Suntem compania Potolki Center ce produce și vinde tavane extensibile la un preț mic de la 6 € în Bălţi, Chişinău și toată Moldova. Producţia proprie permite evitarea tarifului suplimentar al intermediarilor. Lucrătorii noștri instruiți sunt capabili să îndeplinească calitativ instalarea a tuturor tipurilor de tavane extensibile. Tavanele noastre extensibile au un șir de avantaje:

-Posedă proprietăţi estetice excelente

-Ecologice şi făra pericol

-Rezistent la diferite timperaturi şi nu este imflamabil

-Nu are miros neplăcut

-Se potrivește pentru oricare design interior

Pentru mai multă informație accesați site-ul nostru https://potolki.center/ro.html

Cuvintele cheie: Acoperișuri, Design Interior și Exterior.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Casa Design
Casa Design

Magazinul online CD.MD face parte din Casa Design – și se adresează vânzărilor online de echipamente sanitare. Casa Design este un grup de tineri care au combinat mulți ani de experiență în vânzări, au fondat o companie care te poate ajuta calitativ să creezi un spațiu confortabil în baia ta. Parteneriatele cu principalii producători europeni de echipamente sanitare, logistică bine construită, ne permit să reducem timpul de livrare a mărfurilor comandate.

Chișinău
Companie MEGATEH
MEGATEH

Vînzări si instalare rapidă a sistemelor de securitate si supraveghere video. Varietate de camere de supraveghere va permite sa gasiti exact pe cele potrivite afacerii dvs. Fie ca doriti flexibilitatea oferita de camerele pentru interior/exterior, securitatea sporita a camerelor antivandalism, putem configura sistemul de supraveghere exact pentru nevoile dvs. http://megateh.md/produse/

Chișinău
Companie Fiory
Fiory

Fiory e locul unde poți găsi lucruri handmade unice!  Cauți un cadou perfect? Fiory te ajută! Fă comandă de un articol și primește -10% reducere la adoua cumpărătură!

Chișinău