Descrierea companiei

Curat-Lună e compania care vă aduce curățenia și prospețimea la dumneavoastră acasă. Chiar dacă nu aveți pete pe tapițeria dumneavoastră, noi murdăria o găsim și o scoatem. Salvăm canapeaua pe care doriți demult să o duceți undeva mai departe din cauza petelor de pe ea. Redăm culoarea inițială a mobilei tapițate.

Totul a început cu o idee ambițioasă de a face ceva necesar pentru oameni la noi în Ungheni, pentru a nu pleca în alte orașe sau peste hotare. Am studiat anume nișa curățeniei și m-am oprit la curățarea chimică a tapițeriei. După care au urmat studii ale acestei profesii, pentru că nu e una ușoară.

Am vrut să fac ceva calitativ și am reușit. Întotdeauna pun accent pe calitate. Asta înseamnă nu doar o tapițerie curată, dar și sănătoasă. Calitatea chimiei pe care o folosim, calitatea aparatajului sunt la maxim și nu fac economie pe asta, deoarece clientul trebuie să rămână satisfăcut. Serviciul trebuie prestat calitativ!

Avem cea mai calitativă chimie, care poate fi găsită în Moldova. Avem cel mai calitativ aparataj. Avem studii în domeniu. Garantăm o tapițerie clătită bine cu apă după curățare, ca să scoatem chimia până la urmă. Dacă nu e spălată bine, tapițeria va elimina în aer chimia rămasă, iar locuitorii casei vor respira cu ea, ceea ce este dăunător. Acest punct nu este respectat de majoritatea celor, care fac curățare chimică. Pentru ei contează doar rezultatul vizual.

Venim gratis la dumneavoastră acasă în raza orașului Ungheni.

Cuvintele cheie: Curățenie la Domiciliu.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Glucose
Glucose

Servicii de control și gestionare a afacerii și clienților. Analiza calitativă a proceselor de măsurare a companie cu ajutorul unui sistem de management.  

Chișinău
Companie Select RENT - chirie inventar
Select RENT - chirie inventar

Select RENT oferă servicii de chirie a inventarului precum: -Corturi de diferite dimensiuni -Mobilier (mese de diferite dimensiuni, scaune Hilton și scaune foldabile, mese pentru cocktail, set fotolii moi și set mobilă de ratan) -Textil (fețe de masă de diferite dimensiuni, huse pentru scaune și fundițe colorate pentru scaune) -Atribute (stâlp delimitator, ventilator cu apă, încălzitor electric, încălzitor cu gaz, grătar) -Echipament (ecran LED, TV LED 42”, podium, b

Chișinău
Companie PotolkiCenter
PotolkiCenter

Comandă de la compania noastră un tavan extensibil la un preț de la doar 6 € și noi îl vom instala în câteva zile

Bălți