Описание компании

Curat-Lună e compania care vă aduce curățenia și prospețimea la dumneavoastră acasă. Chiar dacă nu aveți pete pe tapițeria dumneavoastră, noi murdăria o găsim și o scoatem. Salvăm canapeaua pe care doriți demult să o duceți undeva mai departe din cauza petelor de pe ea. Redăm culoarea inițială a mobilei tapițate.

Totul a început cu o idee ambițioasă de a face ceva necesar pentru oameni la noi în Ungheni, pentru a nu pleca în alte orașe sau peste hotare. Am studiat anume nișa curățeniei și m-am oprit la curățarea chimică a tapițeriei. După care au urmat studii ale acestei profesii, pentru că nu e una ușoară.

Am vrut să fac ceva calitativ și am reușit. Întotdeauna pun accent pe calitate. Asta înseamnă nu doar o tapițerie curată, dar și sănătoasă. Calitatea chimiei pe care o folosim, calitatea aparatajului sunt la maxim și nu fac economie pe asta, deoarece clientul trebuie să rămână satisfăcut. Serviciul trebuie prestat calitativ!

Avem cea mai calitativă chimie, care poate fi găsită în Moldova. Avem cel mai calitativ aparataj. Avem studii în domeniu. Garantăm o tapițerie clătită bine cu apă după curățare, ca să scoatem chimia până la urmă. Dacă nu e spălată bine, tapițeria va elimina în aer chimia rămasă, iar locuitorii casei vor respira cu ea, ceea ce este dăunător. Acest punct nu este respectat de majoritatea celor, care fac curățare chimică. Pentru ei contează doar rezultatul vizual.

Venim gratis la dumneavoastră acasă în raza orașului Ungheni.

Подкатегории: Уборка и стирка
Ключевые слова: Уборка Дома.

В данный момент у компании нет отзывов. Будь первым!

Другие компании

Компания Arron
Arron

Ремонт телефонов В кишиневе и по всей территории Молдовы по приятным ценам, заказывайте услуги на сайту

Кишинёв
Компания Fotostyle.md
Fotostyle.md

Печать фотографий осуществляется в японской фотолаборатории Noritsu 2901QSS. Эта фотолаборатория позволяет печатать фотографии высочайшего качества. Фотографии печатаются в течении 24 часов с момента заказа. фотография сохраняет свой цвет в течении 100 лет.

Кишинёв
Компания Termoconfort
Termoconfort

Compania SC „Termoconfort” SRL ofera clientilor un asortiment bogat al echipamentului de incalzire: cazane pe gaz, cazane pe baza de combustibil solid, cazane electrice, cuptoare si sobe si piese de schimb pentru acest echipament.

Кишинёв