Descrierea companiei

Tipografia "Artpoligraf" SRL si-a inceput activitatea in anul 2011. Directia principala, la momentul respectiv, a fost tiparul digital al materialelor promotionale. Cu timpul, gama serviciilor oferite de compania noastra a devenit tot mai variata si datorita nevoilor clientilor nostri. Principiul activitatii companiei a rămas insa acelasi:

"Calitatea produselor si serviciilor noastre trebuie sa fie la cel mai înalt nivel, iar termenii cat mai restransi"

Clientii ne-au indragit pentru devotamentul si viteza cu care ne facem lucrul. Intelegem importanta timpului in lumea moderna si intotdeauna justificam increderea clientului nostru.

Tipografia noastra poate realiza toate tipurile de tiparituri: de la carti de vizita si pliante la brosuri corporative.

Artpoligraf reprezinta atentie si abordare individuala pentru fiecare client:

- realizam toate ideile Dvs. sau va propunem ideile noastre;

- elaboram design-ul si conceptul produsului;

- pregatim produsul de tipar;

- asiguram tiparul calitativ si in termenul stabilit.

Va propunem o gama larga de produse, servicii si un tipar impecabil.

 

11 Apr 2024

Colaborarea cu Artpoligraf pentru printarea plotter a proiectului meu a fost o experiență excelentă de la început până la sfârșit. Echipa lor talentată și experimentată a reușit să aducă la viață fiecare detaliu al designului meu cu precizie și atenție la calitate. Procesul a fost simplu și eficient, iar rezultatul final a fost impresionant. Recomand cu încredere serviciile lor tuturor celor care caută printare plotter de înaltă calitate!

5.0
A fost această
recenzie utilă?
13 Mar 2024

Am colaborat cu Artpoligraf pentru realizarea unor bannere publicitare pentru afacerea mea și sunt foarte mulțumit. Procesul a fost simplu și eficient, iar rezultatele au fost peste așteptările mele. Recomand această tipografie!

5.0
A fost această
recenzie utilă?
Altele
Ofertă - Printare invitații nuntă
Printare invitații nuntă
Artpoligraf SRL
194 zile 13 ore
Nelimitat
Chișinău
Altele
Ofertă - Servicii de publicitate stradală eficiente
Servicii de publicitate stradală eficiente
Artpoligraf SRL
321 zile 14 ore
Nelimitat
Chișinău
Altele
Ofertă - Broșuri și stickere personalizate
Broșuri și stickere personalizate
Artpoligraf SRL
194 zile 13 ore
Nelimitat
Chișinău

Alte companii

Companie Casa de Avocatură «Efrim, Roșca și Asociații»
Casa de Avocatură «Efrim, Roșca și Asociații»

Casa de Avocatură «Efrim, Roşca şi Asociaţii» – ERA – este unul dintre liderii de pe piaţa de consultanţă juridică şi avocatură din Republica Moldova. ERA este echivalentul excelenţei în profesionalism, loialitate, transparenţă şi performanţă. Echipa de avocaţi şi consultanţi ERA reuneşte experienţe şi trasee profesionale de excepţie. Dinamică, inovatoare, dedicată rezultatelor dorite de către clienţi, echipa ERA deţine experienţa, ambiţia şi capacitatea de a acoper

Chișinău
Companie Estate Invest Company
Estate Invest Company

Estate Invest Company este o companie de CONSTRUCŢII şi DEZVOLTARE IMOBILIARĂ cu sediul în Chișinău, fiind unul din cei mai pragmatici antreprenori generali din Moldova. De-a lungul anilor, am executat diverse construcții în parteneriat cu alte companii executând lucrări calitative și în termeni stabiliți. Astăzi, tindem a fi dezvoltatorii principali de piaţă capabil sa finalizeze proiecte complexe şi inovatoare la cele mai înalte standarde, incluzând contrucț

Chișinău
Companie ORAC DECOR MOLDOVA
ORAC DECOR MOLDOVA

ORAC DECOR-ESTE UN STANDART INTERNAȚIONAL DE CALITATE PENTRU PRODUSELE DECORATIVE DE INTERIOR CU INOVAȚII CONSTANTE ÎN DESING ȘI TEHNOLOGIE. 

Chișinău