Zoo Magazine unde găsim Animale de Vânzare și nu numai

12 Noi 2021
4696
Zoo Magazine unde găsim Animale de Vânzare și nu numai

Un zoo magazin este locul unde putem găsi hrană pentru animale, accesorii și animale de vânzare. Într-un zoo magazin putem găsi produse interesante, dar și foarte utile pentru a îngriji animalele de companie care ne sunt cei mai fideli membri ai familiei, ei sunt adevărații prieteni care ne sunt aproape la bine și la rău, sunt cei care ne iubesc și ne pun zâmbetul pe față în momentele mai grele. Într-un zoo magazin putem găsi și animale de vânzare, precum câini de rasă, pisici, păsări, pești, și alte animale exotice, dar și hrană pentru animale, medicamente și accesorii.

zoo magazin 1

Câte zoo magazine cunoaștem și care sunt cele mai recomandate?

Pentru iubitorii de animale, care nu au încă un animal de companie dar și pentru cei care se bucură de un prieten patruped vă prezentăm un top cu zoo magazine unde veți putea procura hrană pentru animale, accesorii și multe alte produse pentru necesitățile animalelor de companie.

zoo magazin 2

PetZoo

PetZOO reprezintă cea mai mare rețea de zoo magazine din Moldova, cu o gamă largă de furaje și produse pentru animale de companie de la producători direcți, precum și cu un nivel decent de servicii veterinare. În acest zoo magazin veți găsi tot ce are nevoie animalul dvs. de companie. Rafturile magazinului sunt îndestulate cu o gamă largă de hrană pentru animale și accesorii pentru prietenii patrupezi:

 • pisici,
 • câini,
 • pești,
 • păsări,
 • rozătoare domestice,
 • reptile și dihori.

Toate produsele de pe rafturile acestui zoo magazin sunt de o calitate excelentă și cu certificarea corespunzătoare. De asemenea, puteți achiziționa produse de îngrijire a animalelor de companie, jucării și multe alte articole esențiale care sunt necesare pentru o viață sănătoasă și confortabilă pentru animalele dvs. de companie!

petzoo

LUXAQUA

LUXAQUA oferă o gamă largă de articole pentru animale de companie angro și cu amănuntul. Aici puteți procura următoarele produse:

 • Acvarii și acvarii
 • Jucării pentru pisici și câini, vinil, latex, cauciuc, jucării cu frânghie, stâlpi de zgâriere
 • Muniție pentru câini: o gamă largă de lese, gulere, hamuri, botnițe etc.
 • Produse de igienă: lenjerie de pat, scutece, toalete pentru animale de companie, umpluturi cu silicagel pentru toalete;
 • Accesorii: piepteni, tăietoare de guler, foarfece, tăietoare cu gheare, tăietoare slicker, perii de masaj;
 • Cuști pentru păsări și rozătoare, diverse forme și mărimi, alimente și accesorii
 • Transportoare, transporturi pentru animale de companie, șezlonguri și scaune moi

luxaqua

ZOO CHEF

Acest zoo magazin aduce bucurie în viaţa animalelor de companie şi a proprietarilor acestora, îmbunătăţind relaţia dintre animale şi oameni şi promovează acele valori care determină bunăstarea animalelor de companie.

Zoochef.md este zoo magazinul care operează în regim online, 24/24, de aceea puteţi efectua comenzi online în orice moment. Imediat ce operatorul va prelua comanda Dvs, vă va contacta pentru a concretiza detaliile comenzii Dumneavoastră.

zoochef

SAVANA

SAVANA vă pune la dispoziție cele mai bune mărci de hrană și accesorii pentru animale de companie.

Deoarece fiecare animal de companie merită o alimentație sănătoasă și o îngrijire adecvată, în acest zoo magazin aveți la dispoziție cele mai bune tipuri de hrană pentru animale de la cei mai buni producători. Un animal de companie înseamnă responsabilitate și pentru acest lucru trebuie să țineți cont de alimentație și de îngrijirea acestora. Aici găsiți următoarele tipuri de mâncare pentru câini, pisici, pești, păsări, rozătoare și reptile. Iar angajații profesioniști vă vor oferi consultație, recomandări de hrănire și caracteristici pentru fiecare tip de mâncare pentru animale disponibil la SAVANA.

savanna

CHIRA-PRIM

"CHIRA-PRIM" a fost înființată în anul 2006. Activitatea principală a companiei este importul de furaje și hrană pentru animale de companie din Italia, cu vânzare ulterioară pe teritoriul Republicii Moldova.

De asemenea, compania produce și vinde hrană pentru rozătoare - iepuri și chinchilla decorative, hamsteri, cobăi și amestecuri de cereale pentru toate tipurile de papagali și alte păsări ținute acasă.

Acest magazin zoo (Chișinău) efectuează livrarea de la 500 lei pe achiziție. În Chișinău, puteți achiziționa produsele pentru animale cu amănuntul în toate piețele, magazinele alimentare și farmaciile veterinare. Mai mult de atât, produsele angro pot fi procurate pentru adăposturile de animale.

chira prim

ZooRoyal

ZooRoyal este cel mai mare zoo magazin online din Moldova. Catalogul de produse este suplinit cu hrană pentru animale de calitate superioară, care este potrivită pentru câini de rasă, dar și alte animale de companie. Specialiștii magazinului garantează livrarea rapidă a produselor, dar și calitatea acestora.

De asemenea, puteți procura produse pentru animale într-unul din chele 10 magazine zoo (Chișinău), unde veți putea găsi cu ușurință produsul potrivit din cele peste 5000 de articole. Iar, personalul bine pregătit vă va ajuta să alegeți tot ce este necesar pentru întreținerea și îngrijirea animalului dvs de companie.

zoo royal

Zoomarket BASM

Zoomarket Basm este un loc special pentru animale de companie, este un zoo magazin din Bălți unde puteți găsi informații detaliate despre produsele pentru animalele, articole interesante despre întreținerea corectă a animalelor, puteți adresa o întrebare unui veterinar sau chiar și pentru a afla informații despre o școală pentru dresaj canin. Acest zoo magazin are o gamă largă de accesorii pentru animalele dvs de companie.

basm

CATDOG.MD

Acest zoo magazin vă pune la dispoziție o sortiment bogat de hrană pentru animale de companie. Fie că căutați produse pentru câine de rasă sau pisică de la adăpost, aici veți putea procura hrană pentru alimentație corectă.

catdog

Zoo Boutique

Zoo Boutique este un alt zoo magazin care vă oferă o gamă largă de accesorii și hrană de cea mai înaltă calitate pentru animalele dumneavoastră de companie.

zoo butique

PetHouse

PetHouse este un zoo magazin care are mai multe locații în orașul Chișinău. Acesta are în sortiment hrană pentru animale, dar și produse pentru îngrijire, accesorii și multe alte produse utile pentru întreținerea animalelor de companiei. În acest zoo magazin puteți beneficia de oferte speciale.

petgouse

Fie că avem la întreținere câini de rasă sau pisici, pești, șopârle, fiecare animal de companie merită să fie întreținut și îngrijit cu atenție, de aceea apelând la produsele unui zoo magazin noi obținem garanție și siguranță despre calitatea acestora. Noi suntem aici să vă oferim informații utile pentru fiecare segment care poate fi necesar pentru dvs, pentru a fi la curent cu cele mai noi articole vă sugerăm creați profilul de membru și să vă abonați la newsletterul Lista.md.

Comentarii