Dresaj canin in Moldova

18 Mai 2019
11663
Dresaj canin in Moldova

Câinii și pisicile sunt cei mai buni și fideli prieteni. Cei mai mici membri ai familiei au nevoie de îngrijire și alimentație specială. Necesitățile prietenilor patrupezi sunt  la fel  ca și  ale oamenilor, ei au nevoie de atenție, de alimentație corectă, de joacă, de afecțiune și nu în ultimul rând de educație.

Fiecare stăpân al unui animal de companie își alintă odrasla uitând de faptul că aici tot există unele limite. Fie că e pisică sau cățel, acesta trebuie educat pentru siguranța celorlalți membri ai familiei, sunt destule cazuri care demonstrează că animalele se trag din sălbăticie iar instinctele lor de animal sălbatic pot să se manifeste în anumite situații de stres sau pe parcursul înaintării vârstei.

Din acest motiv  specialiștii  cinologi  recomandă dresajul animalelor încă de mici pentru ca ei să-și cunoască stăpânul, să răspundă la comenzi și să știe cine este capul familiei.

Cele mai cunoscute școli de dresaj din Moldova

Lista.md  vă oferă informații despre cele mai cunoscute școli de dresaj canin din Republica Moldova.

Dresaj.Info

Dresaj.Info oferă cursuri de dresaj canin după metodologie proprie. Cu o experiență de peste  20 ani  în dresaj și psihologie canină, această școală vă învăța prietenul dvs patruped să fie ascultător și să răspundă la comenzile dvs.Dresaj.Info

Uniunea Chinologică din Moldova

Uniunea Chinologică din Moldova vă propune cursuri de dresaj canin la cel mai înalt nivel de profesionalism. Centrul de dresaj canin profesional oferă clienților cursuri de disciplina de bază, pază și apărare, refuz de hrană, socializare. De asemenea dacă credeți că prietenul dvs patruped are talent și doriți ca acesta să devină vedetă aveți posibilitatea să-l înscrieți la concursul petrecut în cadrul  UChM.Uniunea Cinologică din Moldova

Dog Master

Dog Master susține că dresarea animalelor este necesară în primul rând pentru a stabili o limbă comună între stăpân și animalul său de companie. Din acest motiv cursurile de dresaj canin se petrec împreună cu stăpânii animalelor.

Dog Club

Dog Club se va ocupa individul de educația prietenului patruped. Clubul oferă următoarele servicii:  predresaj, dresaj de disciplină, dresaj de pază și dresaj de specialitate pentru expoziții și concursuri.

Dog Club

Uniunea Dresorilor de Ciobănesc German din Moldova

Uniunea Dresorilor de Ciobănesc German din Moldova vă propune dresaj canin de cea mai înaltă calitate, pentru orice rasă și de orice vârstă. Limba in care se învață câinele este aleasă de stăpân. Cursul de dresaj constă în: învățarea comenzilor de bază, pază și protecție, socializare.Uniunea Dresorilor de Ciobănesc German din Moldova

Școala de dresaj din Bălți

Școala de dresaj din Bălți va preda câinelui dvs un curs general despre ce și cum trebuie să facă la comanda dvs. Aici câinele va învăța să răspundă la comenzi, să nu reacționeze la nimic altceva decât gesturile și comenzile dvs.Școala de dresaj din Bălți

Dacă doriți să aveți un animal de companie educat, sau doriți să știți toate  secretele dresajului canin de elita, care să vă asculte și să protejeze apelați la aceste Școli de Dresaj. Iar dacă ați întâmpinat unele probleme de sănătate ale animalului dvs de companie vedeți aici unde puteți găsi un cabinet veterinar cu cei mai buni specialiști.

Comentarii